Spinning

.xm. εχθες την ωρα που φευγαμε μου χτυπησε η μυτη κατω κ με την παρατηρηση του Γιωρικα "προσεχε γιατι ετσι σπανε τα δαχτυλιδια", σημερα που το κοιταξα ειχε φυγει ενα κομματι απο την πορσελανη του δαχτυλιδιου της μυτης... .buy buy..kkk..xm.

Ρε άντε φτυστ τα μπούτια σου που έχεις βαλθεί να μου βγάλεις το όνομα. Φταίω εγώ που στο είπα ότι έτσι σπάνε οι πορσελάνες.... .yelling.

• Like
Reactions: jnp
Καλησπέρα σε όλους...Πήγα το ΣΚ για ένα ψαρεματάκι στην Αντίκυρα. Αφού είδα και αποείδα αποφάσισα να παίξω λίγο με το Light Rock Fishing...είχε αρκετά πετρόψαρα και έκανα τον χαβαλέ μου! Μια φωτογραφία ανεβάζω για την τύχη μου και μόνο...Φυσικά όλα τα ψαράκια επέστρεψαν στην γαλανή!

Καλησπέρα σε όλους...Πήγα το ΣΚ για ένα ψαρεματάκι στην Αντίκυρα. Αφού είδα και αποείδα αποφάσισα να παίξω λίγο με το Light Rock Fishing...είχε αρκετά πετρόψαρα και έκανα τον χαβαλέ μου! Μια φωτογραφία ανεβάζω για την τύχη μου και μόνο...Φυσικά όλα τα ψαράκια επέστρεψαν στην γαλανή!

Αντίκυρα,πολύ όμορφο μέρος Βασίλη και με πολλά ψάρια παλιότερα .Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά όποτε πηγαίνω για δουλειά πολύ θα γούσταρα να ξαναψαρέψω.

Μαγκες μετα τις πρωτες φορες κ αποτυχιες σιγουρα δενει καλυτερα το πραγμα γιαυτο χτες πηρα νεα πετονια 27αρα διαμετρο για την μπομπινα κ πιο μεγαλες παραμανες.

Προτεινετε κάποιο κομπο για το παράμαλλο που να μπορει να μπαινει στα δακτυλιδια χωρις προβλημα.

Δεν ειχα θεμα με αυτόν που εφαρμοσα αλλα θελω κ την δικη σας εμπειρια.

Ανυπομονώ να ξαναπάω

Στην προηγούμενη σελίδα έβαλα τον Allbright special που είναι απλός και ποτέ δεν με πούλησε.

Γιαννη πειραζει καθολου που η μανα θα ναι μισινεζα αντι νημα σε αυτο το κομπο?
ευχαριστώ

αρη κοιτα μη κλαις καμμια μερα με τον τονυ πενα κανα καλο ψαρι.....yel..yel.
.εμενα παντως μου εχει ανοιξει παρα πολλες φορες οποτε περασα στη παραλλαγη του που δεν ανοιγει με τη καμμια....

αλλιως φερτο το μηχανακι το σαββατο να στο μονταρω...

αρη κοιτα μη κλαις καμμια μερα με τον τονυ πενα κανα καλο ψαρι.....yel..yel.
.εμενα παντως μου εχει ανοιξει παρα πολλες φορες οποτε περασα στη παραλλαγη του που δεν ανοιγει με τη καμμια....
Περα απο την πλακα δεν ειναι τιποτα δυσκολο, θα τον δοκιμασω στην επομενη... ;)

Γιαννη πειραζει καθολου που η μανα θα ναι μισινεζα αντι νημα σε αυτο το κομπο?
ευχαριστώ
Κανένα πρόβλημα. Διπλωνουμε την πιο χοντρή από τις δύο ναυλον(συνήθως είναι το παράμαλλο) και πάντα σάλιο πριν το σφιξιμο.

Last edited:
Eκανα ενα απογευματινο ψαρεματακι εχθες σε εκβολες... Καποιοι λουτσοι ακολουθαγαν το τενχητο χωρις διαθεση για φαι, οποτε μετα απο μερικες δοκιμες σε τεχνητα, ξαναεβαλα το old time classic max rap 11 γκρι λευκο που φροντισα να ξαναπρομηθευτω μετα τη λιτσα... Στη δευτερη ριξια ενας μου εκανε παρεα...Εβγαλα δυο ακομα μικρους που ξαναγυρισαν στη μαμα τους και στο σουρουπο πηρα αλλον ενα με mommoti 140... Ο τελευταιος εκανε τρομερα βιαιη επιθεση για το μεγεθος του κ ενω χαρηκα στην αρχη γρηγορα ακολυθησε τα γνωστα κεφαλια των λουτσων κ καταλαβα με τι ειχα να κανω...

• Like
Στα τελευταια 4-5 ψαρεματα εχει πεσει μεγαλη πικρα βαφτιζοντας ενα σωρο τενχητο κ μονο κανενα λουτσακι σαν μεγαλη φρυσα που κ που βαραει... Υπομονη κ θα τα πετυχω, δεν πτοουμαι... .xm.
Παντως επειδη αναφερομασταν στην αντοχη του κομπου Tony Pena αξιζει να ανφερω οτι εχθες που μου πιαστηκε ενα τεχνητο σε ενα βραχο κ δεν ξεκολαγε με τιποτα, αναγκαστηκα να παρω την πετονια στα χερια για να το κοψω... Με νημα 0,10 (ακομα και αν ειναι 0,12-13 πραγματικο), παραμαλλο 0,30 και κομπο Tony pena, εβαζα πολυ δυναμη και δεν εσπαγε με τιποτα... Τελικα αφου κοντεψα να συρω το βραχο, ανοιξε η σαλαγκια του τεχνητου κ ευτυχως τα σωσαμε ολα...

• Like
Σίγουρα θα τα πετύχεις Αρι,που θα πάει..εγώ είχα την τρέλα να πάρω καλάμι σπιν,το πήρα πριν 3χρονια κ σπιναρα συχνά.το έχω παρατήσει όμως γιατι δεν είδα αποτέλεσμα.ισως αυτή η τεχνική να έχει κάποιο κλικ..στο συρσιμο του τεχνητού..

Γενικα υπαρχουν αρκετοι τροποι ανακτησης των τεχνητων που εξαρτωνται οχι μονο απο εμας αλλα κ απο τον τυπο του τεχνητου που εχουμε επιλεξει... Μπορει τη μια μερα τα ψαρια να χτυπανε σε αργη ανακτηση και την αμεσως επομενη σε πολυ γρηγορη και σχεδον σπασμοδικη...
Σε λουτσους και λαβρακια βλεπω να δουλευει καλυτερη η αργη ανακτηση με σταματηματα του τεχνητου ανα τακτα χρονικα διαστηματα και αποτομο ξεκινημα με χτυπημα της μυτης του καλαμιου...

Αρι,ευχαριστώ.θα το δοκιμασω.κ μάλιστα πολύ σύντομα,μιας κ η θάλλασα απεχει πολύ κοντά από το σπιτι μου.παω με τα πόδια για ψαρεμα.sarcastic.. .sarcastic. .sarcastic.

[QUOTE="aris_kalamata, post: 18792, member: 2]
Τελικα αφου κοντεψα να συρω το βραχο, ανοιξε η σαλαγκια του τεχνητου κ ευτυχως τα σωσαμε ολα...[/QUOTE]

Και μετά σου λένε ότι οι τρατες μόνο καταστρέφουν το βυθό!!!

Last edited by a moderator:
Στα τελευταια 4-5 ψαρεματα εχει πεσει μεγαλη πικρα βαφτιζοντας ενα σωρο τενχητο κ μονο κανενα λουτσακι σαν μεγαλη φρυσα που κ που βαραει... Υπομονη κ θα τα πετυχω, δεν πτοουμαι... .xm.
Απο τοτε που εσυ κι ο Βασιλης βαλατε τις φωτο με τα καλα ψαρακια,ο ενας κανει 400 χιλ για ενα χανο και ενα σκαρμο και εσυ στο δικο σου γηπεδο ολο φρυσες και βραχακια σηκωνεις.Για πες στην αρραβωνιαρα να σου ριξει ενα...ξεματιασμα,φαε καμμια σκορδαλια και ψαξε εκει που πηγαινεις στα βραχακια μηπως βρεις καμμια πανινη κουκλα με καρφιτσες και σαλαγκιες καρφωμενες πανω της.Ποτε δεν ξερεις ...

Που να πιάσει ψάρι που την τελευταία φορά που πήγε, έφαγε κατάρες από ένα ζευγαράκι που μόλις είχαν τσιτσιδωθεί πάνω στα βραχάκια, έσπευσαν να ξαναντηθούν στα γρήγορα αφού ήθελε ντε και καλά να περάσει ανάμεσα τους. Πήγαινε ρε φίλε από την άλλη, που θες μετά να πιάσεις ψάρι ... .yel..sarcastic.

Back