Spinning

Μάγκες δεν ήρθα σε επαφή με άνθρωπο. Καφές, πρωινό από το σπίτι, διόδια μέσω epass μόνο. Προσέχω πάρα πολύ η αλήθεια είναι.
Τώρα για το μαγείρεμα το ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να βγει όσο καλύτερο γίνεται. Κατ'αρχάς το καθάρισα στον ψαρότοπο και το έχω στο ψυγείο, είναι και φρέσκο δλδ. Θα δούμε αύριο.
 
Μάγκες δεν ήρθα σε επαφή με άνθρωπο. Καφές, πρωινό από το σπίτι, διόδια μέσω epass μόνο. Προσέχω πάρα πολύ η αλήθεια είναι.
Τώρα για το μαγείρεμα το ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να βγει όσο καλύτερο γίνεται. Κατ'αρχάς το καθάρισα στον ψαρότοπο και το έχω στο ψυγείο, είναι και φρέσκο δλδ. Θα δούμε αύριο.
Μανο εγω τα κοβω ροδελες,τα παστωνω με χοντρο αλατι για 15 μερες και τα βαζω στο ηλιελαιο
με κοκους πιπερι και δαφνοφυλλα.Οποτε παιζει οσπριο βγαζω και το λιανιζω.Ειναι σαν την λακερδα.
 
Μάγκες δεν ήρθα σε επαφή με άνθρωπο. Καφές, πρωινό από το σπίτι, διόδια μέσω epass μόνο. Προσέχω πάρα πολύ η αλήθεια είναι.
Τώρα για το μαγείρεμα το ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να βγει όσο καλύτερο γίνεται. Κατ'αρχάς το καθάρισα στον ψαρότοπο και το έχω στο ψυγείο, είναι και φρέσκο δλδ. Θα δούμε αύριο.
Στη λαδόκολλα στο φούρνο, κόβεις το κεφάλι, καθαρίζεις καλά τη ραχοκοκαλιά μέσα από το πηχτό το αίμα, αλάτι, δεντρολίβανο, λάδι, λεμόνι... Έχω φάει πολλά έτσι κ είναι ωραία στη γεύση ειδικά μέχρι 1,5 κιλό κάρβουνι...
 
Μανο εγω τα κοβω ροδελες,τα παστωνω με χοντρο αλατι για 15 μερες και τα βαζω στο ηλιελαιο
με κοκους πιπερι και δαφνοφυλλα.Οποτε παιζει οσπριο βγαζω και το λιανιζω.Ειναι σαν την λακερδα.

Την ξέρω Άλεξ τη συνταγή, μου την έχει πει η μάνα μου. την εχουμε δοκιμάσει με το Βασίλη στο παρελθόν και βγαίνει πάρα πολύ ωραία. Αλλά θέλω να δοκιμάσω να το ψήσω όπως το έχω στο μυαλό μου και από την επόμενη αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα θα την κάνω λακέρδα. Σε ευχαριστώ παντως.
 
Στη λαδόκολλα στο φούρνο, κόβεις το κεφάλι, καθαρίζεις καλά τη ραχοκοκαλιά μέσα από το πηχτό το αίμα, αλάτι, δεντρολίβανο, λάδι, λεμόνι... Έχω φάει πολλά έτσι κ είναι ωραία στη γεύση ειδικά μέχρι 1,5 κιλό κάρβουνι...

Έτσι θα την κάνω Άρι, τυλιγμένη στη λαδόκολλα και λέω να βάλω και λίγο χυμό λεμονιού.
 
Την ξέρω Άλεξ τη συνταγή, μου την έχει πει η μάνα μου. την εχουμε δοκιμάσει με το Βασίλη στο παρελθόν και βγαίνει πάρα πολύ ωραία. Αλλά θέλω να δοκιμάσω να το ψήσω όπως το έχω στο μυαλό μου και από την επόμενη αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα θα την κάνω λακέρδα. Σε ευχαριστώ παντως.
Καντο ΓΟΥΝΑ που λενε.Ανοιξε το βενταλια,βγαλε το κοκκαλο,αστο λιγο να στραγγιξει και ριχτο στα καρβουνα
αλλα οχι για πολυ ωρα για να μην στεγνωσει.Τριψε ντοματα,ψιλοκομμενο κρεμυδι και μαιντανο.Στον φουρνο
μυριζει εντονα.
 
Καντο ΓΟΥΝΑ που λενε.Ανοιξε το βενταλια,βγαλε το κοκκαλο,αστο λιγο να στραγγιξει και ριχτο στα καρβουνα
αλλα οχι για πολυ ωρα για να μην στεγνωσει.Τριψε ντοματα,ψιλοκομμενο κρεμυδι και μαιντανο.Στον φουρνο
μυριζει εντονα.
Είναι χοντρό για γούνα Αλέξανδρε. Είχα φάει μια συνταγή με δεντρολίβανο και σπανάκι και ήταν πολύ καλό. Αλλά η ουσία είναι ότι γευστικά είναι μάπα ψάρι και πρέπει να βάλεις συνοδευτικά να το νοστιμίσουν.
 
Είναι χοντρό για γούνα Αλέξανδρε. Είχα φάει μια συνταγή με δεντρολίβανο και σπανάκι και ήταν πολύ καλό. Αλλά η ουσία είναι ότι γευστικά είναι μάπα ψάρι και πρέπει να βάλεις συνοδευτικά να το νοστιμίσουν.
Γ. . . ώντας τον πας και συ με το άνοστο και άνοστο. Άστον να το ευχαριστηθεί ,να το μαγειρέψει,να το φάει και μετά τον ρωτας " άνοστη η μαλακία που έπιασες ;"
.very funny.
 
Last edited:
Βγενω σε κατι βραχια και ξεκιναω να ριχνω μπροστα για πελαγισια.σιρε φερε σιρε φερε ποπερ μοπερ κλπ.ασταματητα για 2.5 ωρες.Το απολητο τπτ.Δε γαμιεσαι λεω παω να φιγω.βγενοντας στην παραλια για να φιγω.βκεπω παραδιπλα καμια 40ρια μετρα ενα βραχακι που ξενεριζε.Θα βαλω ενα γουωκ γιατι ειναι περιπου 50cm βαθος και θα κανω 5 σπινιες μετριμενες και τιγγανα.ριχνω το γουοκ και μετα απο 3-4 τιναγματα σμπαρο.βγαζω εξω ενα λαυρακα 1.500.Ξαναριχνω και εκει που φερμω το γουοκ. Βλεπω απο πισω μια κεφαλα να ακολουθαει χορις να χτιπησει.Ξερω τι θελεις λεω ..Σταματαω τελιος για 20 λεπτα.και ξαναπαω .Του κανω μια βολη...Μπαααμ σμπαρο. Το βγαζω 1.800.Τρεις σπινιες δυο ψαρια .Και πεδευωμουνα μπροστα στο πελαγος 2.5.ωρες....
 
Tα popper lures σας δουλευουν στα λαυρακια παιδες?

Εγώ poppers δεν δουλεύω πολύ. WTD όμως ναι και είναι πολύ χρήσιμα!
το μονο "σκληρο" τεχνητο που εχω παρει με κακο ματι..ξερω ομως πως ειμαι πολυ λαθος...ισως μολις η πρωτη επιτυχια να αναθεωρησω αυτοματα...
Δε υπάρχει μεγαλύτερη κ@υλ@ από το να σου χτυπήσει ψάρι σε popper ή WTD.
 
το μονο "σκληρο" τεχνητο που εχω παρει με κακο ματι..ξερω ομως πως ειμαι πολυ λαθος...ισως μολις η πρωτη επιτυχια να αναθεωρησω αυτοματα...
Σε ποταμια δουλευει αλλα και στο σουρουπο.Οι περισσοτερες επιθεσεις ειναι απο λουτσους το καλοκαιρι.
Απο παραλια δεν βλεπω να δουλευει καθολου.Οτι μοιαζει με σαρδελα-ζαργανα χτυπαει.
 
Βγενω σε κατι βραχια και ξεκιναω να ριχνω μπροστα για πελαγισια.σιρε φερε σιρε φερε ποπερ μοπερ κλπ.ασταματητα για 2.5 ωρες.Το απολητο τπτ.Δε γαμιεσαι λεω παω να φιγω.βγενοντας στην παραλια για να φιγω.βκεπω παραδιπλα καμια 40ρια μετρα ενα βραχακι που ξενεριζε.Θα βαλω ενα γουωκ γιατι ειναι περιπου 50cm βαθος και θα κανω 5 σπινιες μετριμενες και τιγγανα.ριχνω το γουοκ και μετα απο 3-4 τιναγματα σμπαρο.βγαζω εξω ενα λαυρακα 1.500.Ξαναριχνω και εκει που φερμω το γουοκ. Βλεπω απο πισω μια κεφαλα να ακολουθαει χορις να χτιπησει.Ξερω τι θελεις λεω ..Σταματαω τελιος για 20 λεπτα.και ξαναπαω .Του κανω μια βολη...Μπαααμ σμπαρο. Το βγαζω 1.800.Τρεις σπινιες δυο ψαρια .Και πεδευωμουνα μπροστα στο πελαγος 2.5.ωρες....
Μπράβο ρε τρελέ! Έτσι είναι το ψάρεμα. Τουλάχιστον τα πήρες στο τέλος του ψαρέματος. Μου έχει τύχει να πάρω ψάρι στα πρώτα 10 λεπτά και μετά για 4 ώρες να κάνω κολύμπι τα τεχνητά. Αλλά και πάλι το ψάρεμα όπως και το κυνήγι πρέπει να μας γεμίζει με ή χωρίς θήραμα.
 
Back
Top