Mafia Calabria
Moderator
Η ιστορία της Perazzi και το εργοστάσιο.
αν γίνετε πες μου ακριβές μοντέλο η αν έχεις κανένα link να το δωπες του να βάλει αλλα €2000 να πάρει το high tech αφού έχει τα φράγκα![]()
![]()
αυτός λες κάπως έτσι.?
τιμή ξέρουμε από αυτό το όπλο .?
Ενταξει με αυτο το σκεφτηκο απλα να ειναι κατοχος θελει περισσοτερο κ οχι χρηστης ο ανθρωπος οποταν ας παρει οτι θελει και για οσα θελειπαιδιά κάποια άτομα δεν θέλουνε καν να πάνε στο σκοπευτήριο απλά να έχουνε ένα εργαλείο η 2 - 3 καλά όπλα στην βιτρίνα τους και δεν τα έχει πιάσει ποτε του στα χερια τρέπομε να του πω δώσε κανένα ρε ΜΑΛΑΚΑ άσε που φοβάμαι μην πάθη κάτι στα χερια μου .. έχω πάει σε ένα τυπά και μου έδειχνε τα κρασιά του 2000..3500..και βάλε euro εκεί τι μπορείς να πεις που θα το άνοιξης και θα το κανεις ένα κλουτς και μετά θα το κατουρήσεις μην μπερδεύεται τα πράγματα..πολύ σωστά τα λέτε αλλα δεν ξέρουμε ο καθένας τι έχει στο μυαλό του
αν είχα τα φράγκα του μπορεί να είχα και αλλα 5 απλά να κρέμονται ..απλά λέμε όταν το θέλεις να το δουλέψεις και σου έρθει ο Πούτιν να πάτε στο σκοπευτήριο να βγάλεις και εσύ το πουτανι σου και ας μην ξέρεις που είναι ο επιλογέας..