Δωρο με την αγορά δυο muller..ha haaaΓερασιμε κανα KRIEGHOFF κερνατε αχαχα
καμία προσφορά θα έχει???H Max Gear θα βρίσκεται στην έκθεση Κυνηγεσία 2017 και στο περίπτερο Α206.. Σας περιμένω όλους να γνωριστούμε απο κοντά!
Και ναι ο Κύριος που βλέπετε στην φώτο έγινε μέλος της 25Straight team σαν Global Ambassador.. Και δηλώνει ενθουσιασμένος και με την ποιότητα των Ρούχων αλλά και με το έξυπνο
brand name μας..
![]()
Να πω πως είναι απο τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω συναντήσει και πρόθυμος να συζητήσει και να πει τη γνώμη του σε οτι σε απασχολεί..πραγματικά Κύριος με Κ κεφαλαίο..
Η Φώτο είναι απο το 39 Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία που είμασταν και σαν εκθέτες με δικό μας περίπτερο αλλά και σαν Sponsors Layout..
Ωραιοι Μπραβο, πολυ τυχερος που τον γνωρισες...
Αλλα φιλε, ενα θα σου πω...Οσο κ να φουσκωνεις δεν τον φτανεις...
![]()
τουλαχιστον στα κιλα καπως του φερνωΚαι ναι ο Κύριος που βλέπετε στην φώτο έγινε μέλος της 25Straight team σαν Global Ambassador.. Και δηλώνει ενθουσιασμένος και με την ποιότητα των Ρούχων αλλά και με το έξυπνο
brand name μας..
![]()
Να πω πως είναι απο τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω συναντήσει και πρόθυμος να συζητήσει και να πει τη γνώμη του σε οτι σε απασχολεί..πραγματικά Κύριος με Κ κεφαλαίο..
Η Φώτο είναι απο το 39 Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία που είμασταν και σαν εκθέτες με δικό μας περίπτερο αλλά και σαν Sponsors Layout..
Γερασιμε κανα Update σε φυσιγγια και νεες προσφορες στο καταστημα σας? Πλησιαζει κ η εναρξη και οπως διαβαζεις στα αλλα φορουμ λιγο-πολυ ολοι με τις τιμες ασχολουμαστε.
Το ίδιο λέτε...Άλλα φόρουμ δεν διαβάζω εκτός και αν εννοείς άλλα threads..
Για πες.....για πες...........36 gr σε ελκυστικές τιμές..
Ναι ρε Γερασιμε ..threads ενοοω, ουτε εγω μπαινω σε αλλο ... στο σιτε σας γιατι δεν βρισκω τα φυσιγγια ρε φιλε?Άλλα φόρουμ δεν διαβάζω εκτός και αν εννοείς άλλα threads..Εχω φέρει αρκετά κυνηγετικά Lambro απο 30-36 gr σε ελκυστικές τιμές..
Πιστέυω θα βοηθούσε να μας έλεγες κάποιες τιμούλες νομίζω αρκετοί ενδιαφερόμαστε για τα συγκεκριμένα. Εγω π.χ δουλεψα πέρυσι όλο το χρόνο το classic 32, άν είναι η τιμή ελκυστική γιατί να μην τα πάρω απο ένα μέλος του φορουμ μας...Ναι ρε Γερασιμε ..threads ενοοω, ουτε εγω μπαινω σε αλλο ... στο σιτε σας γιατι δεν βρισκω τα φυσιγγια ρε φιλε?
Φερτον μου ενα περπατητό στη Ξηρονομή...και θα κλαίει η μήτερ του ...after...Και ναι ο Κύριος που βλέπετε στην φώτο έγινε μέλος της 25Straight team σαν Global Ambassador.. Και δηλώνει ενθουσιασμένος και με την ποιότητα των Ρούχων αλλά και με το έξυπνο
brand name μας..
![]()