Εγώ θα σου προτείνω αυτό. Είναι στο όριο των χρημάτων που διαθέτεις. Έχει max 160γρ και έχει πολύ ψαρευτικό χαρακτήρα. Είναι στα 4,5 μέτρα και είναι εξαιρετικό.
Έχεις δίκιο, τώρα παρατήρησα ότι δεν είναι σπαστό.Καλό για τα λεφτά του αλλά τα σπαστά είναι άλλη κατηγορία.
Αν είναι για τον πατέρα σου και θέλει απλά ένα καλάμι casting, δικιά μου γνώμη είναι τηλεσκοπικό. Θα το έχει έτοιμο απ το σπίτι, μικρότερο μήκος μεταφοράς και στήσε-ξεστησε σε ένα λεπτό. Δεν το συζητώ, άλλο πράμα το 3σπατο, πιο στιβαρό, καλύτερη συμπεριφορά και αν ψαρεύει με καιρούς surf θα ήταν μονόδρομος.Έχεις δίκιο, τώρα παρατήρησα ότι δεν είναι σπαστό.
Ευχαριστώ
αξιόλογα και τα αχυρα! Και όταν μου έσπασε το πάνω στέλεχος ο δαριβιανακης μου έστειλε ανταλλακτικο την επόμενη μέρα. Είναι αρκετά καλά καλαμιαΕγώ θα σου προτείνω αυτό. Είναι στο όριο των χρημάτων που διαθέτεις. Έχει max 160γρ και έχει πολύ ψαρευτικό χαρακτήρα. Είναι στα 4,5 μέτρα και είναι εξαιρετικό
Δε θα σου πρότεινα αυτό αλλά το Ναβάρα της ίδιας εταιρείας. Μέχρι και heavy casting κάνουν ορισμένοι με αυτά!Είδα και αυτό.... https://www.skroutz.gr/s/17442086/P...-gia-Surf-Casting-4-20m-100-200gr-15-351.html
Μου άρεσε επειδή είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Δεν μπορώ να το αξιολόγησω γιατί δεν είμαι γνωστής.
Γουρληδικο είναι!Γουρληδικο!μιας και ειμαστε κομπλε και παραλαβαμε το καλαμι του lazaros 36 φευγουμε σε λιγο με ενα φιλαρακι για βραδυνο, ανα δουμε τι θα δουμε![]()
Εγγυημενα οτι ειναιΓουρληδικο είναι!Γουρληδικο!
Τώρα έκανες απόσβεση του καλαμιού!