Casting & Surfcasting

Έχεις δίκιο, τώρα παρατήρησα ότι δεν είναι σπαστό.
Ευχαριστώ
Αν είναι για τον πατέρα σου και θέλει απλά ένα καλάμι casting, δικιά μου γνώμη είναι τηλεσκοπικό. Θα το έχει έτοιμο απ το σπίτι, μικρότερο μήκος μεταφοράς και στήσε-ξεστησε σε ένα λεπτό. Δεν το συζητώ, άλλο πράμα το 3σπατο, πιο στιβαρό, καλύτερη συμπεριφορά και αν ψαρεύει με καιρούς surf θα ήταν μονόδρομος.
Μουρμούρες τσιπούρες πιστεύω με ένα 160γρ τηλεσκοπικό θα είναι μια χαρά, για ήπιους έως μέτριους καιρούς

Εγώ θα σου προτείνω αυτό. Είναι στο όριο των χρημάτων που διαθέτεις. Έχει max 160γρ και έχει πολύ ψαρευτικό χαρακτήρα. Είναι στα 4,5 μέτρα και είναι εξαιρετικό
αξιόλογα και τα αχυρα! Και όταν μου έσπασε το πάνω στέλεχος ο δαριβιανακης μου έστειλε ανταλλακτικο την επόμενη μέρα. Είναι αρκετά καλά καλαμια

Είδα και αυτό.... https://www.skroutz.gr/s/17442086/P...-gia-Surf-Casting-4-20m-100-200gr-15-351.html

Μου άρεσε επειδή είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Δεν μπορώ να το αξιολόγησω γιατί δεν είμαι γνωστής.
Δε θα σου πρότεινα αυτό αλλά το Ναβάρα της ίδιας εταιρείας. Μέχρι και heavy casting κάνουν ορισμένοι με αυτά!

μπωρη η ψαρια να μην πηγε καλα αλα μια πατατοσαλατα με τονο την φαγαμε στο γιαλο .sarcastic. πολα μικρα μουρμουρια ειχε και δυο σπαρακια καρφωθηκανε στα αγκυστρια,,την πλακαμας την καναμε ωμος με το φιλαρακιμου,,εχουμε πορεια ακωμη για καλητερα .my man.

Back