Casting & Surfcasting

Όχι φυσικά,αλλά και εσένα άμα σου έδιναν κάθε μέρα φασολάδα,που είναι ωραίο φαγητό και ένα βράδυ γυρναγες σπίτι και έβρισκες σπίτι ένα πιάτο κεφτεδάκια,θα έμπαινες στο πειρασμό να φας!!
Και μετά θα ζήταγα καθε μερα κεφτεδάκια.. .yel.
Για αυτό είπα πριν ότι πολλες φορες εμείς οι ψαράδες τα κακομαθαινουμε ή τα συνηθίζουμε σε κάτι....
Κάτι ανάλογο συμβαίνει κ με τα κατοικίδια ζώα...

Για αυτό είπα πριν ότι πολλες φορες εμείς οι ψαράδες τα κακομαθαινουμε ή τα συνηθίζουμε σε κάτι....
Και με τα παιδιά...

Αυτό ισχύει στο 100%.Τις εποχές που η ιχθυοτροφη κυριαρχούσε στα ψαρέματα, πηγαίναμε με πόσα €€€ δολώματα και δεν παίρναμε τσιμπιά.Οι υπόλοιποι με ελατήριο και ιχθυοτροφη δίπλα έβγαζαν ουγγενες τσιπούρες λαβράκια και σαλπες γαϊδούρια.

View attachment 97501
Άλλο ένα ψάρι που δεν είχε τύχει να βγάλω στο κάστινγκ. Καπόνι! Σε δόλωμα σαρδέλα. Και ήταν μεγάλο!! Τα χρώματα του απερίγραπτα
Μπραβο ρε Μανο, ωραιο ψαρι. Εβγαλες τιποτ' αλλο?
Μια φορα εχω παει φετος κι εχω παρει εναν καλο καμπανα. Τα ξαδερφια που εχουν παει 5-6 φορες δεν εχουν βγαλει τιποτα. Κανα καμπανα κανα λυθρινι κι αυτο ειναι ολο. Κι απο αλλους που μαθαινω ομως, λιγα παραγματα.

Μια φορα εχω παει φετος κι εχω παρει εναν καλο καμπανα. Τα ξαδερφια που εχουν παει 5-6 φορες δεν εχουν βγαλει τιποτα. Κανα καμπανα κανα λυθρινι κι αυτο ειναι ολο. Κι απο αλλους που μαθαινω ομως, λιγα παραγματ
Ρε φίλε τίποτα το αξιόλογο, όπως λες και εσύ κάτι σπάροι και κακαρελοι πολύ μικροί που ξανά επέστρεψαν μέσα. Την προηγούμενη Κυριακή πήρα μια τσιπούρα κιλισια και δε ξαναπηρα τσιμπια όλη μέρα. Ούτε στο heavy casting χτύπησε κάτι ,την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα. 4 καλάμια του χέβι και δύο του κάστινγκ να είναι ακουνητα ένα δωδεκάωρο.. και μέσα στη μέρα είχε 3 μπαταρισματα ο καιρός.απο νότια 4-5 μποφόρ, σε άπνοια με βροχή και ξαναμπαταρισμα σε βοριά 3-4 μποφόρ.

Μια φορα εχω παει φετος κι εχω παρει εναν καλο καμπανα. Τα ξαδερφια που εχουν παει 5-6 φορες δεν εχουν βγαλει τιποτα. Κανα καμπανα κανα λυθρινι κι αυτο ειναι ολο. Κι απο αλλους που μαθαινω ομως, λιγα παραγματα.
Σάββατο ολονυχτιο 6 μουρμουρες καλές έως πολύ καλές. Ντου στις αμμουδες!!!

Σάββατο ολονυχτιο 6 μουρμουρες καλές έως πολύ καλές. Ντου στις αμμουδες!!!
Μήτσο προσπαθώ να πηγαίνω σε αναμεικτους βυθούς με μεγάλο βάθος! Τις αμμουδιές τις προτιμώ Δεκέμβρη και Γενάρη για τις μεγάλες μουρμούρες

Μήτσο προσπαθώ να πηγαίνω σε αναμεικτους βυθούς με μεγάλο βάθος! Τις αμμουδιές τις προτιμώ Δεκέμβρη και Γενάρη για τις μεγάλες μουρμούρες
Όχι ρε ,έχει και καλοκαίρι μουρμουρες καλές. 18 € το κιλό της είχε ένα ψαράδικο σήμερα.

Όχι ρε ,έχει και καλοκαίρι μουρμουρες καλές. 18 € το κιλό της είχε ένα ψαράδικο σήμερα.
Το ξέρω φίλε,αλλά για να μαζέψεις το καλοκαίρι εδώ 1 κιλό μουρμούρες πρέπει να πιάσεις καμιά 20αρια..για τόσο μικρές μιλάμε..

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πρώτο ψάρεμα για φέτος αλλά ο αέρας μας τα χαλάει. Πλάγιος δυτικός και δυνατουτσικος. Είτε τσιμπήσει είτε όχι, εμείς μέχρι το πρωί εδώ θα είμαστε. Παρέα με την γαλανή - φραπεδιά και παλιά λαϊκά. Καλά να περνάτε παλικαροι ότι κι εάν κάνετε.IMG_20250607_203942.jpg

Μιας και λέτε για μουρμουρες, είχα πάει για μπανιο σήμερα εντός Αττικής και ψιλοχαζευα με την μάσκα, είδα αρκετές μικρές, αλλά είδα και μια μισόκιλη και ξερογλυφομουν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι δύο σαφριδια που είδα σε βάθος 1 5 μέτρα, δεν έχω ξαναδεί τόσο ρηχά

Μιας και λέτε για μουρμουρες, είχα πάει για μπανιο σήμερα εντός Αττικής και ψιλοχαζευα με την μάσκα, είδα αρκετές μικρές, αλλά είδα και μια μισόκιλη και ξερογλυφομουν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι δύο σαφριδια που είδα σε βάθος 1 5 μέτρα, δεν έχω ξαναδεί τόσο ρηχά
Μέχρι έξω 5 εκατοστά νερό βγαίνουν να κυνηγήσουν.

Καλημέρα ομάδα, θέλω τη βοήθεια σας για 1 καλαμι (χωρίς μηχανάκι) που θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου.
Απ ότι κατάλαβα θέλει 4,2 μετρα για ψάρεμα απο την ακτή και για μακρινές βολές.
Το ψάρεμα που κάνει είναι μουρμούρα και τσιπουρα.
Έχετε να προτείνετε κάποιο έως 120-130 ευρώ? Σας ευχαριστώ .

Καλημέρα ομάδα, θέλω τη βοήθεια σας για 1 καλαμι (χωρίς μηχανάκι) που θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου.
Απ ότι κατάλαβα θέλει 4,2 μετρα για ψάρεμα απο την ακτή και για μακρινές βολές.
Το ψάρεμα που κάνει είναι μουρμούρα και τσιπουρα.
Έχετε να προτείνετε κάποιο έως 120-130 ευρώ? Σας ευχαριστώ .
Daiwa shorecast. Τρισπαστο καλάμι στα 85-90 ευρώ. Ότι καλύτερο για τα λεφτά του!

Back