Mafia Calabria
Moderator
Βγαζουνε μερικές Βικτωρα, νομίζω και η rc.
Αυτό είναι από την gamebore ειδικά μπεκάτσα.

image hosting 30 mb
Αυτό είναι από την gamebore ειδικά μπεκάτσα.

image hosting 30 mb
Φίλε Τάσο έχεις δίκιο για το κόστος των φυσιγγίων που κατά τη γνώμη μου είναι άδικο λόγο ζήτησης, γιατί αν το πάμε αντικειμενικα δεν βρίσκω κάποια εξήγηση σαν κόστος παραγωγής κοστίζουν λιγότερο από τα δωδεκαρια. Το εικοσαρι θα το πάρεις όταν έχεις ήδη αρκετά δωδεκαρια για τα πλεονεκτήματα που έχει αυτό το διαμέτρημα.Εάν οι τιμές στα 20αρια οπλα και ειδικά στα φυσιγγια(το οπλο μια φορα το περνεις) ήταν χαμηλοτερες πιστεύω θα ανεβεναν παρα πολυ οι πωλήσεις και θα ήταν ακομα ποιο διαδεδομένο διαμετρημα..
Τωρα οπως ειναι τα πράγματα δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσει καποιος πχ μια μπενελι 20αρα οταν η 12αρα ειναι συνήθως με καλύτερη τιμή και με φτηνότερα φυσιγγια..
Σωστό αυτο που λες φίλε Κώστα,Ελαφρύ οπλο και ίσως με μικροτερο λάκτισμα απο το 12αρι..Το εικοσαρι θα το πάρεις όταν έχεις ήδη αρκετά δωδεκαρια για τα πλεονεκτήματα που έχει αυτό το διαμέτρημα.
Εμένα να δεις Βασιλάκη.Πάφτε γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά, μου έχει λείψει πάρα πολύ ένα περπατητό με τον πατέρα μου και το 20αρακι μου...![]()
Σπυρο μου τι πειρασμός είναι αυτό, μεχρι και το κορμί μου σκέφτομαι να "πουλησω"Έκατσα και έψαξα για το φίλο μου το Γιάννη (giannis corfu), ποιο 20άρι του ταιριάζει για τα μπεκατσοκυνήγια του... και βουαλά...
![]()
Β725 HUNTER UK BLACK GOLD 20M
κανε λίγο υπομονή, μάζεψε κάνα φράγκο, πούλα κατά ανάγκη όλα τα υπόλοιπα όπλα σου...
κράτα μόνο το ''τούμπανο'' το 80ποντο για τα καρτέρια σου και πάρε και αυτή τη μαύρη ''μπαλαρίνα'' για τα περπατητά σου και άσε τις καραμπίνες και τα αλουμίνια...
Εξάλλου και 100 όπλα να 'χουμε στον οπλοβαστό, στον κυνηγότοπο, την ώρα του κυνηγιού, με ένα ντουφεκάμε, ας είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κρατήσουμε και να φχαριστηθούμε...
Και αν τα ζευγαρώσεις κιόλας θα σου βγάλουν ένα 16άρι με 76εκ κάννες και βάση ταρταρούγα...μούρλια...![]()
1) Συμφωνώ ελαφριά 12άρια σαν 20άρια υπάρχουν, λεπτεπίλεπτα 12αρια σαν 20άρια όχι...1)Ελαφριά όπλα 12αρια σαν τα 20άρια υπάρχουν..
2)24γρ υπάρχουν και για 12αρι..
3)Σύμφωνα με γνώμες "ειδικών"το 12αρι έχει καλύτερη κατανομή απο το 20αρι στα ιδια γραμμάρια..
4)φθηνά φυσιγγια 12αρια υπάρχουν σε αντίθεση με τα 20αρια..
Γιατι να πάρουμε 20αρι??
Πιστεύω οτι έχει να κάνει με την άλλη "αύρα" που εχουν τα Φυσιγγια του σε σχέση με τα χοντροκομμένα του 12αριου..
Τα παραπάνω ειναι προβληματισμοί μου διαβάζοντας ένα σχετικό αρθρο..
Μα βρε Τάσο, και ένα παιδί ας του έχεις ένα δωμάτιο παιχνίδια, αν το πάρεις βόλτα στα JUMBO, θα θέλει να πάρει ένα ακόμα...Γιατι να πάρουμε 20αρι??
Ασε φίλε μη ψάχνεις σε βόλεψα και σ'αυτο...Σπυρο μου τι πειρασμός είναι αυτό, μεχρι και το κορμί μου σκέφτομαι να "πουλησω"γι' αυτό το κόσμημα. Πάντως έχει δρομολογηθεί ή αγορά, ήδη έφυγε η vitoria και θα ακολουθήσει ή bps και μετά υπομονή και ψάξιμο......buy.
Σπύρο πολλή ξαναμενη ή κοπέλα φίλε και φαντασου δεν με έχει δει ακόμα......sexy girl.Ασε φίλε μη ψάχνεις σε βόλεψα και σ'αυτο...
σου βρήκα αγοραστή....buy.
![]()
To νου σου φίλε...Σπύρο πολλή ξαναμενη ή κοπέλα φίλε και φαντασου δεν με έχει δει ακόμα......sexy girl.