Cal.20

Εάν οι τιμές στα 20αρια οπλα και ειδικά στα φυσιγγια(το οπλο μια φορα το περνεις) ήταν χαμηλοτερες πιστεύω θα ανεβεναν παρα πολυ οι πωλήσεις και θα ήταν ακομα πιο διαδεδομένο διαμετρημα..
Τωρα οπως ειναι τα πράγματα δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσει καποιος πχ μια μπενελι 20αρα οταν η 12αρα ειναι συνήθως με καλύτερη τιμή και με φτηνότερα φυσιγγια..

Last edited:
Εάν οι τιμές στα 20αρια οπλα και ειδικά στα φυσιγγια(το οπλο μια φορα το περνεις) ήταν χαμηλοτερες πιστεύω θα ανεβεναν παρα πολυ οι πωλήσεις και θα ήταν ακομα ποιο διαδεδομένο διαμετρημα..
Τωρα οπως ειναι τα πράγματα δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσει καποιος πχ μια μπενελι 20αρα οταν η 12αρα ειναι συνήθως με καλύτερη τιμή και με φτηνότερα φυσιγγια..
Φίλε Τάσο έχεις δίκιο για το κόστος των φυσιγγίων που κατά τη γνώμη μου είναι άδικο λόγο ζήτησης, γιατί αν το πάμε αντικειμενικα δεν βρίσκω κάποια εξήγηση σαν κόστος παραγωγής κοστίζουν λιγότερο από τα δωδεκαρια. Το εικοσαρι θα το πάρεις όταν έχεις ήδη αρκετά δωδεκαρια για τα πλεονεκτήματα που έχει αυτό το διαμέτρημα.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για το διαμέτρημα 20 είναι οι τιμές των φυσηγγιων. Είναι ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς ή αγορά όπλου διαμετρήματος 20, ένας ακόμα ανασταλτικός παράγοντας για κάποιους είναι και ή σχετικά μικρή ποικιλία φυσιγγίων σε σχέση με το 12άρι.

Το εικοσαρι θα το πάρεις όταν έχεις ήδη αρκετά δωδεκαρια για τα πλεονεκτήματα που έχει αυτό το διαμέτρημα.
Σωστό αυτο που λες φίλε Κώστα,Ελαφρύ οπλο και ίσως με μικροτερο λάκτισμα απο το 12αρι..
Τωρα μάλιστα και με την δυνατότητα των εναλλασσόμενων τσοκ που έχουν οι καραμπίνες ειναι ισως το ιδανικό οπλο του ορτυκοκυνηγου αλλα και του περπατητου τσιχλοκυνηγου που περπατάει πολυ και τουφεκαει συχνά.
Λιγο καλύτερη σκοπευση θέλει αλλα όσοι κάνουμε αυτά τα κυνήγια έχουμε συνηθίσει στις μπηχτες και πιστεύω θα την βρούμε την ακρη αργά η γρήγορα..

Έκατσα και έψαξα για το φίλο μου το Γιάννη (giannis corfu), ποιο 20άρι του ταιριάζει για τα μπεκατσοκυνήγια του... και βουαλά...
B725_HUNTER_UK_BLK_EDITION_20M_1.png

Β725 HUNTER UK BLACK GOLD 20M
κανε λίγο υπομονή, μάζεψε κάνα φράγκο, πούλα κατά ανάγκη όλα τα υπόλοιπα όπλα σου...
κράτα μόνο το ''τούμπανο'' το 80ποντο για τα καρτέρια σου και πάρε και αυτή τη μαύρη ''μπαλαρίνα'' για τα περπατητά σου και άσε τις καραμπίνες και τα αλουμίνια...
Εξάλλου και 100 όπλα να 'χουμε στον οπλοβαστό, στον κυνηγότοπο, την ώρα του κυνηγιού, με ένα ντουφεκάμε, ας είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κρατήσουμε και να φχαριστηθούμε...

Και αν τα ζευγαρώσεις κιόλας θα σου βγάλουν ένα 16άρι με 76εκ κάννες και βάση ταρταρούγα...μούρλια....sarcastic.

Last edited:
1)Ελαφριά όπλα 12αρια σαν τα 20άρια υπάρχουν..
2)24γρ υπάρχουν και για 12αρι..
3)Σύμφωνα με γνώμες "ειδικών"το 12αρι έχει καλύτερη κατανομή απο το 20αρι στα ιδια γραμμάρια..
4)φθηνά φυσιγγια 12αρια υπάρχουν σε αντίθεση με τα 20αρια..
Γιατι να πάρουμε 20αρι??
Πιστεύω οτι έχει να κάνει με την άλλη "αύρα" που εχουν τα Φυσιγγια του σε σχέση με τα χοντροκομμένα του 12αριου..
Τα παραπάνω ειναι προβληματισμοί μου διαβάζοντας ένα σχετικό αρθρο..

Last edited:
Έκατσα και έψαξα για το φίλο μου το Γιάννη (giannis corfu), ποιο 20άρι του ταιριάζει για τα μπεκατσοκυνήγια του... και βουαλά...
B725_HUNTER_UK_BLK_EDITION_20M_1.png

Β725 HUNTER UK BLACK GOLD 20M
κανε λίγο υπομονή, μάζεψε κάνα φράγκο, πούλα κατά ανάγκη όλα τα υπόλοιπα όπλα σου...
κράτα μόνο το ''τούμπανο'' το 80ποντο για τα καρτέρια σου και πάρε και αυτή τη μαύρη ''μπαλαρίνα'' για τα περπατητά σου και άσε τις καραμπίνες και τα αλουμίνια...
Εξάλλου και 100 όπλα να 'χουμε στον οπλοβαστό, στον κυνηγότοπο, την ώρα του κυνηγιού, με ένα ντουφεκάμε, ας είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κρατήσουμε και να φχαριστηθούμε...

Και αν τα ζευγαρώσεις κιόλας θα σου βγάλουν ένα 16άρι με 76εκ κάννες και βάση ταρταρούγα...μούρλια....sarcastic.
Σπυρο μου τι πειρασμός είναι αυτό, μεχρι και το κορμί μου σκέφτομαι να "πουλησω" .sarcastic. γι' αυτό το κόσμημα. Πάντως έχει δρομολογηθεί ή αγορά, ήδη έφυγε η vitoria και θα ακολουθήσει ή bps και μετά υπομονή και ψάξιμο......buy.

1)Ελαφριά όπλα 12αρια σαν τα 20άρια υπάρχουν..
2)24γρ υπάρχουν και για 12αρι..
3)Σύμφωνα με γνώμες "ειδικών"το 12αρι έχει καλύτερη κατανομή απο το 20αρι στα ιδια γραμμάρια..
4)φθηνά φυσιγγια 12αρια υπάρχουν σε αντίθεση με τα 20αρια..
Γιατι να πάρουμε 20αρι??
Πιστεύω οτι έχει να κάνει με την άλλη "αύρα" που εχουν τα Φυσιγγια του σε σχέση με τα χοντροκομμένα του 12αριου..
Τα παραπάνω ειναι προβληματισμοί μου διαβάζοντας ένα σχετικό αρθρο..
1) Συμφωνώ ελαφριά 12άρια σαν 20άρια υπάρχουν, λεπτεπίλεπτα 12αρια σαν 20άρια όχι...
2) και καλύτερης ποιότητας φυσίγγια 24γρ βρίσκεις στο 12άρι από το 20άρι...
3) Δεν είναι απόλυτο....
4) και σ' αυτό συμφωνώ...
Γιατι να πάρουμε 20αρι??
Μα βρε Τάσο, και ένα παιδί ας του έχεις ένα δωμάτιο παιχνίδια, αν το πάρεις βόλτα στα JUMBO, θα θέλει να πάρει ένα ακόμα...

Σπυρο μου τι πειρασμός είναι αυτό, μεχρι και το κορμί μου σκέφτομαι να "πουλησω" .sarcastic. γι' αυτό το κόσμημα. Πάντως έχει δρομολογηθεί ή αγορά, ήδη έφυγε η vitoria και θα ακολουθήσει ή bps και μετά υπομονή και ψάξιμο......buy.
Ασε φίλε μη ψάχνεις σε βόλεψα και σ'αυτο...
σου βρήκα αγοραστή....buy..sarcastic.
mpoass10-510x600.jpg

Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Παύλου και του Άρι για τα anaconda και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν ως all around choke και για τη μείωση της ατρακτου, που πιστεύω σε αυτο το διαμετρημα είναι μεγαλύτερη από το δωδεκαρι. Αγόρασα το short και το mid range για το benelli m2 καθώς επίσης τα ίδια για το beretta συνδιασμός πάνω κάτω καννη.

upload foto

image
sharing

Last edited:
Back