Το θέμα είναι να την ανοίξουμε Κώστα γιατί στην μπεκάτσα θα πάει το κλαμπανι σύννεφοΜικρός ο διάβολος, μεγάλα τα έργα του....
Πολυ ωραια τουφεκιά Νίκο...μπάλα πήγε!!!!

Το θέμα είναι να την ανοίξουμε Κώστα γιατί στην μπεκάτσα θα πάει το κλαμπανι σύννεφοΜικρός ο διάβολος, μεγάλα τα έργα του....
Πολυ ωραια τουφεκιά Νίκο...μπάλα πήγε!!!!
Αυτό είναι και το πρόβλημα με το 20αρι! Έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα και με άλλα παιδιά εδώ! Εάν θέλεις την γνώμη μου πρέπει να πας σε φυσίγγια διασποράς για λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα! Και βέβαια σε πιο μικρό σκαγι! Εγώ μου αρέσει πολύ το ανάμεικτα 9-10! Αλλά για ποιο καλά αποτελέσματα μόνο ιδιογομοση! Που γενικά για το 20αρι είναι μονόδρομος!Το θέμα είναι να την ανοίξουμε Κώστα γιατί στην μπεκάτσα θα πάει το κλαμπανι σύννεφο![]()
λεω να δοκιμασω τσοκ διασπορας η αρνιτικο κυλιδρο κ βλεπουμεΑυτό είναι και το πρόβλημα με το 20αρι! Έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα και με άλλα παιδιά εδώ! Εάν θέλεις την γνώμη μου πρέπει να πας σε φυσίγγια διασποράς για λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα! Και βέβαια σε πιο μικρό σκαγι! Εγώ μου αρέσει πολύ το ανάμεικτα 9-10! Αλλά για ποιο καλά αποτελέσματα μόνο ιδιογομοση! Που γενικά για το 20αρι είναι μονόδρομος!
Εφόσον το έχεις τσοκ διασποράς πάω πάσο! Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο διασποράς για δες το short range της b&p που είναι 10αδα εάν θυμάμαι καλά γύρω στα 8 ευρώ, για μπεκάτσα καλή τιμή θα έλεγα!λεω να δοκιμασω τσοκ διασπορας η αρνιτικο κυλιδρο κ βλεπουμε
Εχεις απολυτο δικιο....Το θέμα είναι να την ανοίξουμε Κώστα γιατί στην μπεκάτσα θα πάει το κλαμπανι σύννεφο![]()
Που τα βρήκες αυτά για το 20?λεω να δοκιμασω τσοκ διασπορας η αρνιτικο κυλιδρο κ βλεπουμε
Θα πρέπει να ρωτήσω την Gemini μήπως και βγάζει στο δικό μου σπείρωμα και πάχος τέτοιο τσοκ.teague choke
εχει Super cylinder
View attachment 81577
Και η gemini βγαζει το λεει skt2 αλλα βγαζει κ διασπορας τσοκ για 20αρι
τπτ τι ευχαριστεις τι σπειρωμα ψαχνεις?Θα πρέπει να ρωτήσω την Gemini μήπως και βγάζει στο δικό μου σπείρωμα και πάχος τέτοιο τσοκ.
Ευχαριστώ!
Το τσοκ διασπορας σε αυτό το διαμέτρημα δεν δινει τα αναμενόμενα , βγάζει και η μπερετα το euroskeet αλλά μόνο εσωτερικό , αυτό δεν το χω δοκιμάσει ακόμα λόγω απουσίας θηραμάτων να δούμε πως θα πάει φέτος . Όταν σφίξει λίγο ο καιρός έχω σκοπό να κάνω μια δοκιμη με τετοια τσοκακια να δούμε τι παίζει.teague choke
εχει Super cylinder
View attachment 81577
Και η gemini βγαζει το λεει skt2 αλλα βγαζει κ διασπορας τσοκ για 20αρι
Είναι Briley thin wall. Δεν έχει σπείρωμα π.χ. mobile ή invector κτλ. Είναι κατεξοχήν της Briley για σπείρωμα λεπτού τοιχόματοςτπτ τι ευχαριστεις τι σπειρωμα ψαχνεις?
Πιστεύω ότι είναι και θέμα άυλου για να πάρεις το αναμενόμενο από τα τσοκ,τα teague είναι από τι λέει είναι ποιο κοντά στον άυλο από το beretta,άλλα γενικά θέλει ψάξιμο κ δόκιμεςΤο τσοκ διασπορας σε αυτό το διαμέτρημα δεν δινει τα αναμενόμενα , βγάζει και η μπερετα το euroskeet αλλά μόνο εσωτερικό , αυτό δεν το χω δοκιμάσει ακόμα λόγω απουσίας θηραμάτων να δούμε πως θα πάει φέτος . Όταν σφίξει λίγο ο καιρός έχω σκοπό να κάνω μια δοκιμη με τετοια τσοκακια να δούμε τι παίζει.
Μάλιστα δε ξέρω αν θα βρεις κάτι ίσως μόνο σε custom παραγγελίαΕίναι Briley thin wall. Δεν έχει σπείρωμα π.χ. mobile ή invector κτλ. Είναι κατεξοχήν της Briley για σπείρωμα λεπτού τοιχόματος
Παλιά που τα είχα σφάξει drago ειχανΠαλικάρια μήπως γνωρίζει κανείς το free shot της cheddite στο καλ 20 εάν είναι γεμισμένα με πυρίτιδα drago???
Ναι drago SΠαλικάρια μήπως γνωρίζει κανείς το free shot της cheddite στο καλ 20 εάν είναι γεμισμένα με πυρίτιδα drago???
Την ×36 έχει Κωνσταντίνε;;;;Ναι drago S