Cal.20 βλητικές δοκιμές

Το θέμα είναι να την ανοίξουμε Κώστα γιατί στην μπεκάτσα θα πάει το κλαμπανι σύννεφο 😁
Αυτό είναι και το πρόβλημα με το 20αρι! Έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα και με άλλα παιδιά εδώ! Εάν θέλεις την γνώμη μου πρέπει να πας σε φυσίγγια διασποράς για λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα! Και βέβαια σε πιο μικρό σκαγι! Εγώ μου αρέσει πολύ το ανάμεικτα 9-10! Αλλά για ποιο καλά αποτελέσματα μόνο ιδιογομοση! Που γενικά για το 20αρι είναι μονόδρομος!

Αυτό είναι και το πρόβλημα με το 20αρι! Έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα και με άλλα παιδιά εδώ! Εάν θέλεις την γνώμη μου πρέπει να πας σε φυσίγγια διασποράς για λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα! Και βέβαια σε πιο μικρό σκαγι! Εγώ μου αρέσει πολύ το ανάμεικτα 9-10! Αλλά για ποιο καλά αποτελέσματα μόνο ιδιογομοση! Που γενικά για το 20αρι είναι μονόδρομος!
λεω να δοκιμασω τσοκ διασπορας η αρνιτικο κυλιδρο κ βλεπουμε

λεω να δοκιμασω τσοκ διασπορας η αρνιτικο κυλιδρο κ βλεπουμε
Εφόσον το έχεις τσοκ διασποράς πάω πάσο! Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο διασποράς για δες το short range της b&p που είναι 10αδα εάν θυμάμαι καλά γύρω στα 8 ευρώ, για μπεκάτσα καλή τιμή θα έλεγα!

teague choke
εχει Super cylinder
View attachment 81577
Και η gemini βγαζει το λεει skt2 αλλα βγαζει κ διασπορας τσοκ για 20αρι
Το τσοκ διασπορας σε αυτό το διαμέτρημα δεν δινει τα αναμενόμενα , βγάζει και η μπερετα το euroskeet αλλά μόνο εσωτερικό , αυτό δεν το χω δοκιμάσει ακόμα λόγω απουσίας θηραμάτων να δούμε πως θα πάει φέτος . Όταν σφίξει λίγο ο καιρός έχω σκοπό να κάνω μια δοκιμη με τετοια τσοκακια να δούμε τι παίζει.

Το τσοκ διασπορας σε αυτό το διαμέτρημα δεν δινει τα αναμενόμενα , βγάζει και η μπερετα το euroskeet αλλά μόνο εσωτερικό , αυτό δεν το χω δοκιμάσει ακόμα λόγω απουσίας θηραμάτων να δούμε πως θα πάει φέτος . Όταν σφίξει λίγο ο καιρός έχω σκοπό να κάνω μια δοκιμη με τετοια τσοκακια να δούμε τι παίζει.
Πιστεύω ότι είναι και θέμα άυλου για να πάρεις το αναμενόμενο από τα τσοκ,τα teague είναι από τι λέει είναι ποιο κοντά στον άυλο από το beretta,άλλα γενικά θέλει ψάξιμο κ δόκιμες

Back