Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Μια τουφεκιά με φυσίγγι ιδιογομωσης 35 γρ. ν4 (δοκιμαστικό) τσοκ 2* στα 45 μέτρα, 26 βαθμούς κελσίου με μια Ιταλίδα , 56.6 % με την τουφεκιά να μου έχει φύγει λίγο κάτω και αριστερά!
View attachment 88215
Μια χαρά είναι. Μπαμ και στον τορβά ο λαγός.

Δεν πιστεύω να διαβάζει το φορουμ η κυρά Μάρθα? 🫢🫣🤣.yel.
Κουνάει το κεφάλι και φεύγει. Δεν πατάει καν εδώ μέσα που είμαι. Λέει ότι το έχω κάνει αποθήκη το δωμάτιο με τη σαβούρα που έχω μαζέψει. Τα πράγματα μου σαβούρα ρε φίλε; Δεν υπάρχει σέβας τη σήμερον ημέρα.

Κουνάει το κεφάλι και φεύγει. Δεν πατάει καν εδώ μέσα που είμαι. Λέει ότι το έχω κάνει αποθήκη το δωμάτιο με τη σαβούρα που έχω μαζέψει. Τα πράγματα μου σαβούρα ρε φίλε; Δεν υπάρχει σέβας τη σήμερον ημέρα.
Είσαι καταπιεσμένος? Σου λέει πως τα πράγματα σου είναι σαβούρες? Σου κάνει χουνέρια όταν βλέπει καινούργιο σιδερικό?
Μπορείς τώρα να έρθεις στην Ο.Κ.Α.
Ομάδα Καταπιεσμένων Ανδρών.
Λέμε ΟΧΙ στην καταπίεση του συζήγου, ΝΑΙ στις ελεύθερες αγορές!
Αν είσαι και συ ένας από εμάς, μπορείς να επικοινωνήσεις χωρίς χρέωση στο 6969696969.
Ο.Κ.Α. είναι για σένα.

Στα

Στα 14,6 μέτρα Κάθε ιντσα στον πίνακα μεταφράζεται σε 1/16 της ιντσας στα μέτρα του κοντακιου. Εστιάζεις στο στόχο (κύκλος διαμέτρου 10 εκ.), επωμιζεις κοιτώντας μόνο στόχο αγνοώντας ρίγα και ακίδα (λίγο δύσκολο) και μόλις κουμπώσει το κοντάκι στο ζυγωματικά ρίχνεις με στενό τσοκ. Το κάνεις 3-4 φορές (και παραπάνω δεν πειράζει). Αν οι τουφεκιές πέσουν πάνω στο στόχο είσαι ok. Αν όχι μετράς απόκλιση του κέντρου των τουφεκιών από το στόχο και διορθώνεις τα μέτρα του κοντακιου με τον κανόνα 1 ιντσα απόκλιση=1/16 ιντσας στο κοντάκι. Όπως καταλαβαίνεις αν επωμιζεις σταθερά, όλες οι τουφεκιές ή το 80% θα πέσουν η μία πάνω στην άλλη. Αν οι τουφεκιές πάνε ψηλά ή χαμηλά, το κοντάκι θέλει περισσότερο ή λιγότερο ντροπ αντιστοιχα. Αν πάνε αριστερά ή δεξια θέλει καστ off ή on αντίστοιχα.
Σήμερα το έκανα. To βαθούλωμα είναι ο στόχος. Θέλει κατέβασμα περίπου 10 πόντους

Attachments

• resize 2.jpg
    resize 2.jpg
    435,6 KB · Προβολές: 31
  • resize 2.jpg
    resize 2.jpg
    274,6 KB · Προβολές: 31
Να και ένας που καταλαβαίνει τον πόνο μου.
Τα 70m είναι μια εφικτή τουφεκιά με tss και με μολύβδινα σκάγια.
Ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω στον αέρα, δηλαδή αν τους πέρναγε κανένα κοπάδι με 5-10 πρασίνια στα 70 μέτρα θα κάθονταν να το κοιτάνε ;
Βάλτε μηδενικά ή άσσους με φουλ και ρίξτε.
Ποιος δεν θα σήκωνε όπλο ;
Αν δεν είχε πολλά θηράματα όλοι θα σηκωναν όπλο.Αλλα άλλο το σηκώνω και άλλο το καταριπτω ,όταν κέντρο τουφεκισεις με σκάκι από 5 και κάτω με σωστη συνεργασία κάνης τσοκ φυσιγγίου και στα μέτρα που αναφέρεις πέφτουν πουλιά τα νέας κατασκευής πανάκριβα σκακια σίγουρα έχουν επιτυχίες σε πολύ μεγάλες αποστάσεις αλλά δεν τα κατέχουμε και δεν κατέχουμε και τις πρισκοπευσεις σε αυτές κουτουρου θα ρίχνει κάποιος μέχρι να μάθει αν μάθει γιατί εδώ δεν υπάρχει η πληθώρα θηραμάτων αφού δε σου επιτρέπουν να κυνηγήσεις και σωστά τα θηράματα όπως παπί,φασα .Άρα θα ξεφραγκιαστεις με τέτοια φυσίγγια σε λάθος τόπο .Κάνουμε συζήτηση τέτοιου είδους και ασχολουμαστε τόσο με φυσίγγι και κανη γιατί απλά δεν μας αφήνει το κράτος να κυνηγήσουμε με ομοιώματα συγκεκριμένα φασα και παπί,να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε από τη ρυθμιστική αλλά τουφεκωντας εκεί που πρέπει.Και αναγκαζόμαστε να προσπαθούμε να φτάσουμε τον Άγγλο που σπάει πατάκια στα 130 μέτρα .Για τα πτηνά για το λαγό επειδή οι τουφεκιές είναι ελάχιστες αγόρασε το καλύτερο φυσίγγι πόσα θα ρίξεις ούτως η άλλως .

Εγώ της λέω μην πειράξεις τίποτα από αυτά μπορεί να κάνει μπαμ...... 💣💣💣 δεν θελει κόπο φιλαράκι, τρόπο θέλει 🫢 🫣 🤣🤣

Last edited:
Έχω πάρει τσίχλα στα 50+ με τον συγκέντρωτηρα.🤪

Έχω πετύχει 4 φορές λαγο με τον συγκεντρωτήρα .yel.

1000571336.jpg

Αλλά αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν τον τρυπησε η μάλλινη....
Εδώ με το κρεατάκι όπως την έβγαλα....
1000571338.jpg

Και εδώ αφου την καθάρισα λίγο και την έκοψα με τον σουγιά

1000571325.jpg

Να και ένας που καταλαβαίνει τον πόνο μου.
Τα 70m είναι μια εφικτή τουφεκιά με tss και με μολύβδινα σκάγια.
Ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω στον αέρα, δηλαδή αν τους πέρναγε κανένα κοπάδι με 5-10 πρασίνια στα 70 μέτρα θα κάθονταν να το κοιτάνε ;
Βάλτε μηδενικά ή άσσους με φουλ και ρίξτε.
Ποιος δεν θα σήκωνε όπλο
χωρις ιχνος ειρωνείας πως ξέρεις οτι ειναι εφικτη μια τουφεκιά σε αυτα τα μετρα που δεν μπορεις στον ουρανό να τα προδιορισεις,ακομα και μεσα στο δ να εισαι γεννημενος θελει κανα 200ευρο την ημερα επι κάποια χρόνια για βρεις ακρη ριχνοντας tss ,βρηκες ακρη με αυτα και ψαχνεις την καλύτερη κανη για να τα παντρεψεις?μην το παρεις ως εξυπναδα αλλα επειδή θα βαλεις ασους η μηδενικα σε εναν gt η θωδη που εχει στην καλύτερη 1,70 τεκνα η μβ36 απο κατω δεν τον εκανες patriot.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Διονύση.. Πριν κάνα 2 μήνες πήρα το δικό μου και δεν φαντάζεσαι πως περιμένω τον Αύγουστο..
Καλορίζικο Αντρέα να το χαρείς. Εγώ σκέψου ειμαι και στο κυνηγοτοπο και έχω το όπλο σπιτι. Τρολαρω λίγο τον εαυτό μου..

Back