Δεν μιλάμε για τσίχλες φίλε.Σε τσίχλες όμως δεν θα ρίξω
Δεν μιλάμε για τσίχλες φίλε.Σε τσίχλες όμως δεν θα ρίξω
Το τελευταίο βράδυ πριν την έναρξη θα τραγουδάω στην γυναίκα μου το "Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.…"Το ίδιο και εγώ Αντρέα!!!
Στην ακτή..Θα ήθελα να έβλεπα μια βολή πόσα μέτρα θα πήγαινε πίσω τη βάρκα.
Τώρα κάπως ξεκαθαριζεις το τοπίο!Βάλτε μηδενικά ή άσσους με φουλ και ρίξτε.
Ποιος δεν θα σήκωνε όπλο ;
Το ξεκαθαρισμένο ; μιλάμε για παπιά στα 70 μέτρα και οι άλλοι λένε ότι δεν θα σήκωναν το όπλο και θα τα κοιτούσαν.Τώρα κάπως ξεκαθαριζεις το τοπίο!![]()
Μιλάω εγώΔεν μιλάμε για τσίχλες φίλε.
Γιώργο στα 50 μέτρα πάνε άνετα, με πολύ καλή συγκέντρωση, (άνω του 50%). Αυτό είναι πολλές φορές δοκιμασμένο. Για μένα το πρόβλημα σε αυτές τις βολές, είναι να πετύχεις το θήραμα.Δεν αρνείται κανένας ότι δεν πάνε τα σκάγια στα 50 μέτρα, η όλη κουβέντα γίνεται για το πώς θα πάνε
Από ένα σημείο και μετά η συγκέντρωση καταρρέει δραματικά και χρειάζεται μεγάλη δόση τύχης για να το πάρεις όχι ότι είναι αδύνατον
Και εγώ σαν ταβάνι τα 50 βάζω αναλόγως το θήραμα και με την προυπόθεση να έχω και το ανάλογο φυσίγγι και τσοκάρισμα
Εάν είμαι για λαγό με κλειστό τσοκαρισμα με φυσίγγι Remington και σε καρτέρι που μου δίνει την ευκαιρία να ρίξω τουλάχιστον μία καλή τουφεκιά χωρίς βιασύνη το πιθανότερο θα ρίξω και στα 50
Σε τσίχλες όμως δεν θα ρίξω
Τι να πούμε και εμείς οι ανύπαντρες
Σωστά τα λες ...Μιλάω εγώ
Στα 55 όμως μπορεί να έχει μεγάλη μείωσηΓιώργο στα 50 μέτρα πάνε άνετα, με πολύ καλή συγκέντρωση, (άνω του 50%). Αυτό είναι πολλές φορές δοκιμασμένο. Για μένα το πρόβλημα σε αυτές τις βολές, είναι να πετύχεις το θήραμα.
Θα βουλιαζε η βαρκα....Θα ήθελα να έβλεπα μια βολή πόσα μέτρα θα πήγαινε πίσω τη βάρκα.
Στα 60-70 διαφωνούμεΑλλά αν σου περνούσε κάνα μπουλούκι φάσσες ή παπιά στα 60-70 θα έριχνες, αν είχες σωστό φυσίγγι και τσοκ.
Που διαφωνούμε ;
Ας πουμε benelli.....Ψάχνουμε την κάνη που θα έχουμε τις περισσότερες επιτυχίες, αν δεν την βρούμε δεν θα σκάσουμε, θα ρίχνουμε με ότι έχουμε.
Δεν θα την βρούμεΨάχνουμε την κάνη που θα έχουμε τις περισσότερες επιτυχίες, αν δεν την βρούμε δεν θα σκάσουμε, θα ρίχνουμε με ότι έχουμε.
Μια τουφεκιά με φυσίγγι ιδιογομωσης 35 γρ. ν4 (δοκιμαστικό) τσοκ 2* στα 45 μέτρα, 26 βαθμούς κελσίου με μια Ιταλίδα , 56.6 % με την τουφεκιά να μου έχει φύγει λίγο κάτω και αριστερά!Γιώργο στα 50 μέτρα πάνε άνετα, με πολύ καλή συγκέντρωση, (άνω του 50%). Αυτό είναι πολλές φορές δοκιμασμένο. Για μένα το πρόβλημα σε αυτές τις βολές, είναι να πετύχεις το θήραμα.
μην πειράξεις τίποτα! Η οπλάρα που πήρες αυτορυθμίζεται πάνω σου σε καθε ντουφεκιά. Τα ποσοστα ευστοχίας σου θα διπλασιαστουν τουλάχιστον. Οτι και να κυνηγας θα πιάνεις όριο!!!Προλαβαίνεις να το χρησιμοποιήσεις σε γρήγορες ντουφεκιες;
Πάντως οταν επωμιζω κ τα δυό σκοπευτικα έρχονται στην ίδια ευθεία πανεύκολα.
1.81μην πειράξεις τίποτα! Η οπλάρα που πήρες αυτορυθμίζεται πάνω σου σε καθε ντουφεκιά. Τα ποσοστα ευστοχίας σου θα διπλασιαστουν τουλάχιστον. Οτι και να κυνηγας θα πιάνεις όριο!!!
Τι ύψος έχεις?