Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
επισης παιδια 2 οπλα , Μ2 κ Vinci με -6 εως -22 σε ολοημερα , αριστα , μονο μια εμπλοκη η Μ2 στα 500 σχεδον φυσιγγια. το δικο μου Vinci αν κ ακαθαριστο επειτα απο το σωστο service στην Ιταλια (κ οχι τα ασχετα που μ εκανα στην αντιπροσωπεια) .... δουλεψε οπως επρεπε ουτε κλικ δεν ακουσα.... τις αλλες φορες ειχα 2-3 στο κουτι ειδικα στις royale!

Τα πρωσοπικα γούστα στα όπλα ειναι απλά:
Αντιπαθώ τα ποζε όσο τίποτε άλλο,και ένα τέτοιο όπλο σαν το 828U
με κάνει να τα αντιπαθώ ακόμα περισσότερο..
Ναι μπορεί να είναι οπλαρα αλλά δεν με ελκύει ούτε για αστείο..
Το τονίζω ότι ειναι καθαρά θέμα γούστου και μόνο(για να μην παρεξηγήσουν οι λάτρεις τον ποζε)

Το τονίζω ότι ειναι καθαρά θέμα γούστου και μόνο(για να μην παρεξηγήσουν οι λάτρεις τον ποζε)
Αλήθεια; Εγώ όμως ξέρω ένα που δεν αντιπαθείς...............browning 725...έπεσα μέσα; ;)

Αλήθεια; Εγώ όμως ξέρω ένα που δεν αντιπαθείς...............browning 725...έπεσα μέσα; ;)
Γιάννη οπλαρα σιγουρα:)
Αλλά για να πω πχ ότι θα αγοράσω ποζε δεν θα το έκανα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
Έχω κυνηγήσει με ένα ποζε μπετινσολι μια μέρα παλιά ενός φίλου όλα ωραία και καλά ήταν..Αλλά οταν εβλεπα από το πλάι την μια κάννη πάνω στην άλλη αηδιαζα :(
Αυτή η εμφάνιση ειναι που με χαλάει απιστευτα..

Εγώ πάλι Τάσο τρελενομε.sarcastic. . Το συγκεκριμένο μπορεί να έχει διάφορες καινοτομίες σε κάνες,κοντακι και μηχανισμο αλλά προσωπικά προτιμώ πιο παραδοσιακή κοψια στα ποζε όχι ότι το κατακρινω έχω γράψει και παλαιότερα τη γνώμη μου.

Προσωπικά μου αρέσει. Οι καινοτομίες του είναι πρωτοποριακες στα δικαννα όπλα και μακάρι να αποδείξει στο χρόνο την τεχνική του αρτιοτητα..xm.
Χωρίς καινουργιες ιδέες τίποτα δεν πάει μπροστά.:)
Την μόνη επιπλέον βελτίωση που θα μπορούσα να φανταστώ είναι μακρυτερους κωνους και καννες 75 εκ για τους καρτεριτζηδες και 80 εκ για τους σκοπευτές.

σιγουρα ειναι θεμα γουστου το καθε οπλο. προσωπικα και μονο στην ιδεα οτι επιτελους μπορεις να φερεις το κοντακι στα μετρα σου τοσο απλα οσο και στα αυτογεμη με ενθουσιαζει. μπορει το οπλο εχει αρκετες νεες καινοτομιες αλλα για μενα το βασικοτερο ειναι αυτο.

σιγουρα ειναι θεμα γουστου το καθε οπλο. προσωπικα και μονο στην ιδεα οτι επιτελους μπορεις να φερεις το κοντακι στα μετρα σου τοσο απλα οσο και στα αυτογεμη με ενθουσιαζει. μπορει το οπλο εχει αρκετες νεες καινοτομιες αλλα για μενα το βασικοτερο ειναι αυτο.
Μεγάλο πλεονέκτημα στα αυτογεμη να μπορείς να φέρεις έστω και στο περίπου το κοντακι στα μέτρα σου.
Αλλά κ πάλι λίγοι το εκμεταλλεύονται.Ξερω ανθρωπους που κυνηγάν με την φλάντζα που είχε το όπλο πάνω χωρίς να δοκιμάσουν τις υπόλοιπες..
Άγνοια η βαρεμάρα όπως θες πεστο.

εγω ειναι το πρωτο πραγμα που κανω και επειδη στην μπενελι ακομα και με την εξτρα κλιση που αγορασα δεν καθοταν καλα πηγα σε οπλουργο και το εφερα ακριβως. ειναι θεωρω το βασικοτερο πραγμα που πρεπει να κανει καποιος οταν αγοραζει νεο οπλο.

εγω ειναι το πρωτο πραγμα που κανω και επειδη στην μπενελι ακομα και με την εξτρα κλιση που αγορασα δεν καθοταν καλα πηγα σε οπλουργο και το εφερα ακριβως. ειναι θεωρω το βασικοτερο πραγμα που πρεπει να κανει καποιος οταν αγοραζει νεο οπλο.
Εσένα Σταμάτη που κυνηγάς λαγό πρέπει να χαμηλοτουφεκαει κιόλας..
Οι ειδικοί λενε πως στο λαγοτουφεκο πρέπει να βλέπουμε μονο την ακίδα χωρίς καθολου ρίγα..
Έτσι εχω διαβάσει τουλάχιστον..

μονο ακιδα βλεπω ;);) αυριο που θα το παραλαβω απο τον οπλουργο θα βαλω φωτο να το δεις πως εγινε με σερακοτ βαφη. αγιος βαλεντινος και τριχες το καλυτερο δωρο που εκανα στον εαυτο μου χααχαχαχαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back