Ata Arms Team

Μάζεψε λεφτά και πάρε ένα καλό σκοπευτικο να ξεμπερδεύεις ! Αφού στο σκοπευτήριο είναι το μυαλό σου! Τουλάχιστον να το κάνεις και να το ευχαριστιεσαι όπως πρέπει.
Μια κουβέντα είναι αυτό. Το καλύτερο είναι αυτό που λες, αλλά...

Μια κουβέντα είναι αυτό. Το καλύτερο είναι αυτό που λες, αλλά...
Ε βέβαια ήδη έχεις μπει σε κατάσταση στέρησης ,θα σε πειράξει αν τον επόμενο χρόνο η και παραπάνω ρίχνεις στο σκοπευτήριο με τη μοντεφελτρο, μέχρι να πάρεις ένα σωστό όπλο και όχι καμία μαλακια που σίγουρα θα το μετανιώσεις.

Ε βέβαια ήδη έχεις μπει σε κατάσταση στέρησης ,θα σε πειράξει αν τον επόμενο χρόνο η και παραπάνω ρίχνεις στο σκοπευτήριο με τη μοντεφελτρο, μέχρι να πάρεις ένα σωστό όπλο και όχι καμία μαλακια που σίγουρα θα το μετανιώσεις.
Το πρόβλημα είναι ότι αν αρχίσει κάποιος εντατικά το σκοπευτήριο δεν μένουν λεφτά για όπλο!!!

Ρε συ Παναγιώτη ενα παλιοντουφεκο θα παρω (αν παρω), δεν ειναι και σπιτι. Να πα να γαμηθει δε θα σκασω, την καυλα μου θελω να κανω. Δυσκολο ειναι να μαζεψεις χρημα, αλλα δε θα περιμενω και αιωνια. Εδω δε ξερεις τι ξημερωνει αυριο. Και σιγα τη χρηση που θα κανω εγω. Ουτε χρονο εχω ουτε και το χρημα να παιζω στο σκοπευτηριο αβερτα. Οχι οτι θα το παρω, αλλα αν μου ταιριαζει το ατα, και δεν μπορω να παρω κατι "καλυτερο", μια χαρα θα μου πεσει. Αν βγει μαλακια, βγηκε. Εδω θα σας τα πω ολα. Αν τη μαλακια την εχω κανει εγω θα το λουστω και παμε παρακατω. Πιο πολυ με πειραζει οταν λουζομαι κατι που δεν το εχω κανει εγω (θυμησου το vc) και οι ιθυνοντες κανουν τους κινεζους

Ρε συ Παναγιώτη ενα παλιοντουφεκο θα παρω (αν παρω), δεν ειναι και σπιτι. Να πα να γαμηθει δε θα σκασω, την καυλα μου θελω να κανω. Δυσκολο ειναι να μαζεψεις χρημα, αλλα δε θα περιμενω και αιωνια. Εδω δε ξερεις τι ξημερωνει αυριο. Και σιγα τη χρηση που θα κανω εγω. Ουτε χρονο εχω ουτε και το χρημα να παιζω στο σκοπευτηριο αβερτα. Οχι οτι θα το παρω, αλλα αν μου ταιριαζει το ατα, και δεν μπορω να παρω κατι "καλυτερο", μια χαρα θα μου πεσει. Αν βγει μαλακια, βγηκε. Εδω θα σας τα πω ολα. Αν τη μαλακια την εχω κανει εγω θα το λουστω και παμε παρακατω. Πιο πολυ με πειραζει οταν λουζομαι κατι που δεν το εχω κανει εγω (θυμησου το vc) και οι ιθυνοντες κανουν τους κινεζους
Φίλε αν σου αρέσει πάρτο.
Προχτές που ανέβασε η μπαλακου ένα βιντεάκι είδα άτομα με το όπλο αυτό που θες να πάρεις να δηλώνουν ευχαριστημένοι.

100ευρώ κάνει.

Για δικαννο είναι παμθηνο.

Για να πάρεις κάτι άλλο σε αυτήν την κατηγορία θες τουλάχιστον 2500ευρώ.

Φίλε αν σου αρέσει πάρτο.
Προχτές που ανέβασε η μπαλακου ένα βιντεάκι είδα άτομα με το όπλο αυτό που θες να πάρεις να δηλώνουν ευχαριστημένοι.

100ευρώ κάνει.

Για δικαννο είναι παμθηνο.

Για να πάρεις κάτι άλλο σε αυτήν την κατηγορία θες τουλάχιστον 2500ευρώ.
Στέλιο δεν εχω κολληματα, ουτε επηρρεαζομαι. Εννοειται οτι αν το γουσταρω, θα το παρω.

Προχτές που ανέβασε η μπαλακου ένα βιντεάκι είδα άτομα με το όπλο αυτό που θες να πάρεις να δηλώνουν ευχαριστημένοι
Και εγώ στα πανηγύρια βλέπω πολλά άτομα να κερδίζουν συνεχόμενα στο "εδώ παππάς, εκεί παππάς" αλλά εγώ ρε φίλε δεν έχω κερδίσει ποτέ.

990. Ξυπνησαν οι τουρκαλαδες απο τη μια και οι αντιπροσωποι μυριστηκαν πελατακια απο την αλλη
1000€ πούλησα πριν 1 χρόνο ένα 525 hunter 76άρι σε έναν φίλο.
Προσπαθεί...να το λιώσει αλλά δεν.
Θα βρείς brow αλλά δύσκολα στο car.

Να ξέρεις ότι θα το παντρευτείς δεν έχουν μεταπώληση αυτά τα όπλα .Εγώ παρόλο που είμαι αριστερόχειρας τα δίκανα τα έχω φέρει σε σημείο που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από αριστερούς και δεξιούς στο κυνήγι ,για σκοπευτήριο δεν πάω και δεν με ενδιαφέρει.Το βασικό προϊόν πρέπει να έχει τις προϋποθέσεις για να αξίζει να ασχοληθείς.

Back