gvp9000
Banned
Το είδα.ανεβασα ένα γαλλικό βίντεο που λέει που και στα ποσά μπαρ τεσταροντε
Το που τεστάρονται δεν είδα Νίκο.
Το είδα.ανεβασα ένα γαλλικό βίντεο που λέει που και στα ποσά μπαρ τεσταροντε
Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν εχω φανατισμο.Οταν θα φτασει σαν μπραντ νειμ την μπερετα ελα να μου πεις αν θα βρεις το οπλο μεσα , μην αγοραζεις το κουτι μονο τιποτα.
Οταν ξεκινησαν τα χιαομι στην αγορα και ηταν 9 στην παγκοσμια καταταξη σε ολα τα κινητα απο 80 εως 10000 ευρω ειχε θηκη και τζαμι μεσα και τα κινητα ειχαν μια Α ποιότητα ... Τωρα που εμαθε η γρια στα συκα ουτε σε 400 ευρω τηλεφωνο δεν βαζουν θηκη .Απο θεματα μπαγκς και κολληματα οσο δεν παει γιατι απλα τους ενδιαφερει η παραγωγη πλεων .
Ετσι λοιπον και εδω ...Ωραια οπλα και θα αγοραζα και εγω ενα δεν εχω θεμα .
Απλα για να μαθουμε τι ειναι αυτα τα οπλα θα πρεπει να κατακλησουν την αγορα , να τα εχουν οι χρηστες πανω απο 2-3 χρονια και μετα θα μαθεις και εσυ για προβληματα που ουτε θα τα φανταζωσουν .
Τωρα στην κρητη με ηλιο ολο τον χρονο και 32 γραμμαρια φυσεκια, σωληνα που ποτιζω τα ροδακινα να εχω μαζι μπαμ θα κανει .
Δηλ μην τρελενεσαι τοσο γιατι σε βλεπω εχεις ενα Α φανατισμο ... Ευχομαι να σου βγει τελειο γιατι εδωσες χρηματα και σου κανει τα κεφια...Προς θεου δεν θελω να σου χαλασει και να στεναχωρεθεις και να σου πω εμ τουρκο ηθελες ... Απλα υπομονη αν ποτε τα παρουν αρκετοι και δουμε τα προβληματα
Νομίζω ότι τα forum γι΄ αυτό δημιουργήθηκαν. Για να διακινούνται οι απόψεις και να μεταφέρονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες.Έχεις δίκιο απλά να πω ξανά ότι δεν κάνω διαφήμιση ποτε. Και δεν σου κριβο όταν το είδα πριν μου πει ότι είναι τουρκικό όλα καλά. Όταν μου το είπε ξενερωσα. Μαγκοθηκα μου ξύπνησε καπος το ελληνικό μέσα μου. Απλά λέω την γνώμη μου γιατί όπως είπα έχω χάσει πολλα λεφτά πραγματικα από αλλαγές σε όπλα. Καποιος που διαβάζει το θέμα και ίσος οικονομικά δεν μπορεί να βγει πάνω από ένα ποσο θα ήταν χαρά μου να πω την γνώμη μου όπως και εγώ όταν θέλω να παρω κάτι χαίρομαι πολυ Αν κάποιος το έχει και αφιέρωση λίγο χρόνο να μου πει την άποψη του. Μόνο για αυτό λέω την άποψη μου χωρίς να κάνω διαφήμιση η δυσφήμιση σε κάτι. Αν ειχε θέμα θα το έλεγα άμεσος για να πρωστατεψω κάποιον που ίσος έχει μαζέψει με κόπο πολυ ευρο ευρο και στέρηση για να παρει κάτι που θα έχει προβλημα..
+ 1000000 !!Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι από εδώ αρχίζουν επιτέλους να καταλαβαίνουν τι γίνετε....με την αγορά όπλων από Τουρκία.
Έχω προσπαθήσει πολύ......Έχω κουβεντιασει πολύ έχω παρεξηγηθεί αρκετά αλλά στο τέλος έχω δώσει στον κόσμο εδω την αλήθεια.
Την αλήθεια για τους λόγους που κάποιος αγοράζει όπλο από Τουρκία.
Δηλαδή δεν υποτιμώ τα ακριβά και επώνυμα όπλα των άλλων.
Δεν συγκρίνω ανόμοια κόστη.
Κοιτάζω τα υπέρ των φθηνών τουρκικών χωρίς να λέω ότι είναι καλύτερα σαν τελικό προϊόν από τα άλλα.
Στέκομαι στο τι γίνεται με τα οικονομικά μας.
Δηλαδή δεν θα πω σε έναν άνθρωπο που βγάζει 100 χιλιάρικα το χρόνο τράβα πάρε ατα.
Όχι φίλε πάρε Μέρκελ.
Πάρε dt.
Αλλά δεν μπορώ να πέρνει ο άλλος 700ευρώ το μήνα και να μην του πω πάρε ατα.
Πάρε ατα όχι μόνο επειδή είναι φθηνό.
Πάρε επειδή λειτουργεί άψογα και επειδή σκοτώνει ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα της σειράς.
Και φτάνουμε τώρα στο βασικό.
Αν αυτά τα όπλα δεν ήταν τουρκικά θα ήμουν μεγάλος φαν.
Τώρα τα δουλεύω λόγο φτώχειας και απλώς είδα ότι είναι καλά.
Λυπάμαι όμωςγια την οικονομική κατάσταση εδώ στην χώρα μου που δεν μου επιτρέπει να πάρω ένα όπλο των 3000ευρώ.
Διότι σίγουρα αυτο θα αγόραζα αν τα είχα.
Με λίγα λόγια εδώ δε μου φταίει ο Τούρκος.
Μου φταίνε οι κυβερνήσεις και οι ψήφοι μας.
Ο Τούρκος μου έδωσε ένα φθηνό καλό και τίμιο όπλο προσπαθώντας κι αυτός να ζήσει...Όπως κι εγώ.
Σωστοςς+ 1000000 !!
Βασιλη όπως ξέρεις ουτε η Rem που έχεις φέρει σφραγίδες ουτε η Moss η δική μου όντας Αμερικάνικες...Εμένα θα μου απαντήσει κάποιος σε ποιά τράπεζα δοκιμών τεστάρονται.
Βάλτε καμιά φωτό με τις σφραγίδες στην βάση και στις κάνες παίδες.
Και αν ήταν ελλατωματικο το φυσιγγι η ακατάλληλο για το όπλο?Αν έχετε δει όμως (όπως εγώ) σπασμένη βάση από φουσκωμένη θαλάμη,
Μακάρι να είμαστε όλοι κοντά. Και να μπορουσα πραγματικα το λέω να εφερνα το όπλο που θα είχα στην κατοχή μου είτε είναι ατα η benelli η το Roma 6 η το Beretta silver pigeon η τη fabarm οτιδήποτε είχα η έχω και μου πει κάποιος φίλος από εδώ αν μπορει να το δει από κοντά να το ποιασει να ρίξει να έχει μια εικόνα. Μπορει σε μενα να καθετε σε άλλον όχι. Μπορει κάποιος να μην μπορει να παρει ένα όπλο ακριβό μπορει να μην το βρίσκει εκεί που το ψάχνει. Γιατί να μην βοηθήσω αν μπορώ η να μην πω τη γνώμη μου αν είναι καλό η κακό.δεν θα επιβαλω σε κανένα τπτ. Καθαρά την άποψη μου θα πω.οπως θα ήθελα και εγώ την βοήθεια κάποιου όταν δεν ξέρω κάτι. Και πραγματικά πολα παιδια εδω μεσα χωρίς καν να τα ξέρω όταν ρώτησα κάτι παντα ήταν προθημα να βοηθήσουν. Οι καιροι είναι δυσκολη για να πεταμε λεφτά. Αν κάποιος μπορεί να πει η να βοηθήσει κάποιον φίλο είναι πολυ σημαντικό νομίζω.Νομίζω ότι τα forum γι΄ αυτό δημιουργήθηκαν. Για να διακινούνται οι απόψεις και να μεταφέρονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες.
Τι είναι πιο αξιόπιστο, η πληρωμένη, στημένη διαφήμιση, ή η άποψη του χρήστη οποιουδήποτε προϊόντος;
Προτίθεμαι να αγοράσω μία καραμπίνα χαμηλού κόστους και οι απόψεις των φίλων εδώ μέσα με βοήθησαν πάρα πολύ, ιδιαίτερα όσων ήταν πιο αναλυτικοί, σαν να κουβεντιάζαμε από κοντά, όπως ο Πάνος.
Έχω επωμίσει σε καταστήματα όσα μου έχουν προτείνει (5-6 διαφορετικά) και έχω σχηματίσει άποψη. Κατέληξα σε 3 και η τελική επιλογή θα κριθεί πλέον με βάση ποιό μου κάθεται καλύτερα και με βολεύει περισσότερο.
Στο βίντεο που ανέβασα το λέει στο πρώτο λεπτό και δείχνει το αντίστοιχο εγραφο από την τράπεζα δοκιμών του Αγίου Στεφανου στα 1320barΕμένα θα μου απαντήσει κάποιος σε ποιά τράπεζα δοκιμών τεστάρονται.
Βάλτε καμιά φωτό με τις σφραγίδες στην βάση και στις κάνες παίδες.
Τάσο μην συγκρίνεις usa με τουρκία.Βασιλη όπως ξέρεις ουτε η Rem που έχεις φέρει σφραγίδες ουτε η Moss η δική μου όντας Αμερικάνικες...
Tι θα πει αυτό ότι κινδυνευουμε???
Αφου δεν τους υποχρεώνει το κράτος τους να βάζουν σφραγίδες δοκιμης...
Σου λένε απλά,κατανοητά,και εγγυημενα πχ
2 3/4 ΟR 3"ΜΑG.
Και είναι αρκετό αυτο??
ΕΙΝΑΙ!!!
Γιατί αν δεν ήταν κ γίνοταν κάτι τότε τους έχεις κλείσει τα εργοστασια....
Αν όμως εσυ θελησεις να βάλεις 3 1/2 mag τότε φιλαρακο μου εμείς δεν έχουμε καμία ευθυνη....
Κάπως έτσι λειτουργεί κ ο Τουρκος...
Και αν ήταν ελλατωματικο το φυσιγγι η ακατάλληλο για το όπλο?
Για εμενα ακόμα κ τα όπλα εκείνα που φτιάχνονται στο...Πακιστάν έχουν προδιαγραφες για να αντέχουν......
Αν ήταν έτσι τοτε για ψυλλου πηδημα θα στραβονωταν ο κοσμάκης.......