Καλό θα ήταν να βγουν φυσίγγια για να δούμε τι ιδιογωμοτες υπάρχουν γιατί άλλο το κυνήγι και άλλο τα χαρτάκια..
Βασίλη τα nitro turkey είναι 52 γραμμάρια και τα nitro pheasant 46 γραμμάρια. Τα δοκίμασες μεταξύ τους αυτά τα δύο; Έχεις δει διαφορές μεταξύ των δύο;Κάτι τέτοια θα ήθελα εγώ με την μισή τιμή ...
View attachment 59688
Αστείο ... είμαι μέσα για σκοπευτικά ...
Μπαρούτι που θα βρούμε ?
Δεν αφσείς νιτρου για νιτρουΚάτι τέτοια θα ήθελα εγώ με την μισή τιμή ...
View attachment 59688
Μπαρούτι που θα βρούμε ?
Υπάρχουν φεσαντ κ 39 γρ.με χάλκινα σκάγια φοβεράΒασίλη τα nitro turkey είναι 52 γραμμάρια και τα nitro pheasant 46 γραμμάρια. Τα δοκίμασες μεταξύ τους αυτά τα δύο; Έχεις δει διαφορές μεταξύ των δύο;
Ναι Γιάννη. Έτσι όπως τα λες. Απλά είδα αυτά του Βασίλη.Υπάρχουν φεσαντ κ 39 γρ.με χάλκινα σκάγια φοβερά![]()
Κάτι τέτοια θα ήθελα εγώ με την μισή τιμή ...
View attachment 59688
Μπαρούτι που θα βρούμε ?
Μόλις κατέβω Αθήνα θα τα ρίξω και θα τα παρουσιάσω.Βασίλη τα nitro turkey είναι 52 γραμμάρια και τα nitro pheasant 46 γραμμάρια. Τα δοκίμασες μεταξύ τους αυτά τα δύο; Έχεις δει διαφορές μεταξύ των δύο;
Σε άλλη ανήκουν και αυτοί που ρητορευουν στα καφενεία χωρίς να πηγαίνουν ποτέ στο βουνό τι να λέει αυτό?Ασε τους ιδιογομωτες....Ανηκουν σε αλλη κατηγορια....Οσον αφορα τα χαρτάκια μην τα υποτιμας...
αυτα σου δειχνουν τι εχεις στην θαλαμη σου....
Εγω ειμαι μεσα πχ για τσιχλοφυσιγγα που οι ποσοτητες ειναι μεγαλες σε καταναλωσηΑκριβώς!
Αποφασίζουμε τι θέλουμε και κάνουμε παραγγελία στον κατασκευαστή που λόγω της ποσότητας θα μας βγει πιο φτηνά ( ελπίζω )
Σε άλλη ανήκουν και αυτοί που ρητορευουν στα καφενεία χωρίς να πηγαίνουν ποτέ στο βουνό τι να λέει αυτό?
Εγω ειμαι μεσα πχ για τσιχλοφυσιγγα που οι ποσοτητες ειναι μεγαλες σε καταναλωση
δεν θα με χαλαγε να μου πεσει κανενα πενταευρω το κουτι
Τα γραμμαρια απο 30-32 ειναι μια χαρα δεν ειμαστε και στο Ουζμπεκισταν απο πλευρας κρυου
Γιωργη κανε τις ερωτησεις σου στους κατασκευαστες και απο εκει και περα
οποιος δωσει την καλυτερη τιμη
αποστολη στον χωρο του με εξοδα του παραληπτη και ολα κομπλε