Χειροποίητα, custom made κοντάκια και εργασίες ξύλου και μέτρων από τον Γιάννη

Status
Not open for further replies.
Οι τσίχλες άρχισαν να φεύγουν από τα πυκνά και να έχουν πάρει το απαιτούμενο ύψος προστασίας, δεν είχαν υπολογίσει όμως καλά. Τα φυσίγγια 28γρ σκοπευτικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αυστηρό συσχετισμό που δημιουργεί ένας τέτοιος συνδυασμός, συσφίξεων και φυσιγγίων. Η πρώτη τουφεκιά έμελε να βγάλει αυθόρμητα από μέσα μου ένα επιφώνημα θαυμασμού, βλέποντας το κέντρο της τουφεκιάς να καταλήγει στο πουλί, κάνοντας το πραγματικά να διπλώνει, αφήνοντας πίσω το χαρακτηριστικό σύννεφο από πούπουλα, έδειξε νωρίς ότι ... τα μέτρα ήταν σωστά.
Συνέχισαν πολλές μονοτούφεκιες παρόμοιες εικόνες, κάνοντας κάποια από τα πουλιά ... δύσκολα στο αυριανό καθάρισμα.
Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Γιάννη για το μεράκι που έβγαλε στην δουλειά αυτή, όπως κάνει άλλωστε πάντα. Είναι το πρώτο κοντάκι που μου φτιάχνει και από αυτά που είδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι το τελευταίο.
Προτείνω ανεπιφύλακτα την δουλειά του. Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να κάνετε δώρο αυτήν την "πολυτέλεια" στον εαυτό σας, που τελικά δεν κοστίζει όσο μπορεί να νομίζουμε ή να φοβόμαστε.
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και πάντα "εύστοχοι" και τυχεροί στις επιδιώξεις σας.
Να το χαρείς Γιώργο!
 
εδω λοιπον βλεπουμε το αστα να πανε κοντακι μαμα 302
F9GhBvj.jpg

κι εδω η δημιουργια του μαστρογιαννη.θα δειτε οτι η διαφορα ειναι τεραααααστια.να σημειωσω οτι αυτο εγινε οταν πρωτογνοριστηκαμε μεσω του φορουμ κι ενω ειχαμε μιλησει 1-2 φορες στο τηλεφωνο.το λεω αυτο γιατι ο μαστορας και θελω να το τονισω αυτο μ εκανε και πληρωσα μονο τα μεταφορικα και δεν πηρε ουτε ενα ευρω για το κοντακι.και παλι γιαννη οτι ευχαριστω και να πω ειναι πολυ λιγο
m4Qg8Xo.jpg
 
Θελω να αναφερθω και εγω στην γνωριμια μου με τον Γιαννη, γατι καποια πραγματα πρεπει να λεγονται,και θα λεγονται απο πλευρας μου, οσο οι κριτικες και οι μπηχτες αφορουν προσωπα που ποτε μεχρι προτινος δεν γνωριζα, και τωρα χρηζουν απο την συμπεριφορα τους, την απεριοριστη εκτιμηση μου.
Η γνωριμια μου με τον Γιαννη αρχισε με ενα τηλεφωνημα που με εξεπληξε η συμπεριφορα του,λες και γνωριζομαστε χρονια. Ενα προβλημα στο οπλο μου ηταν αρκετο να ερθει ο ιδιος στο σπιτι μου με χαμογελο,να γνωριστουμε απο κοντα σαν συναδελφοι,να δει το οπλο και να ασχοληθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ, προσωπικα γνωριζω τουλαχιστον 4 που ειχαν την ιδια αντιμετωπιση με εμενα.
Για δυο πραγματα ειμαι σιγουρος α) το κατεχει, το κατεχει πολυ παραπανω, απο πολλους που λενε οτι το κατεχουν και διαφημιζονται και βαρανε στο δοξα πατρι και β) εχει αυτο το κατι,αυτο το κατι που θελει να μοιραζεται τις γνωσεις του, μεσα εδω στο φορουμ απλοχερα, γνωσεις που αποκτησε με χρονο,χρημα,και με ιδρωμενο κολαρακι.
Και τωρα στο δια ταυτα την πρωτη φορα πιναμε κρασακια με τον Μανο και απο την ταβερνα ελαβα μηνυμα οτι χαλαω το σαϊτ και θα μου κλειδωσει τις σελιδες, τωρα με ποιον πινουμε κρασακια και λεμε "μαγαζακια" "pos" κ α ; ειναι ΑΔΙΚΟ για να φτιαξουμε κατι θελουμε λεφτα, λεφτα για εργαλεια,μηχανηματα,υλικα,χρονο κ.α Εγω δεν βλεπω τιποτα περιεργο.
Αυτα!! πεινασα τωρα και παω για στραγαλια:)
 
εδω λοιπον βλεπουμε το αστα να πανε κοντακι μαμα 302
F9GhBvj.jpg

κι εδω η δημιουργια του μαστρογιαννη.θα δειτε οτι η διαφορα ειναι τεραααααστια.να σημειωσω οτι αυτο εγινε οταν πρωτογνοριστηκαμε μεσω του φορουμ κι ενω ειχαμε μιλησει 1-2 φορες στο τηλεφωνο.το λεω αυτο γιατι ο μαστορας και θελω να το τονισω αυτο μ εκανε και πληρωσα μονο τα μεταφορικα και δεν πηρε ουτε ενα ευρω για το κοντακι.και παλι γιαννη οτι ευχαριστω και να πω ειναι πολυ λιγο
m4Qg8Xo.jpg
Ωραιο κοντακι και ωραιο φινιρισμα
 
Αυτά και από εμένα!



Δώρο από τον Γιάννη!!!
και τα τρία!!!!
Έτυχε να είχαμε τα ίδια όπλα και σχεδόν ίδια μέτρα! Μου εκατσαν πολύ καλύτερα από τα μαμα!!!!
Τα όπλα έφυγαν από τα χέρια του Γιάννη και θεώρησε καλός, να τα χαρεί κάποιος, παράνα σκονιζονται στο ράφι :)

Γιάννη σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά!
 
... γράφω και γω στο σχετικό θέμα, ως τυχερός που δέχτηκε τις υπηρεσίες του Γιάννη.
Είχα αγοράσει ενα Baikal MP43 με το εξής μανίσιο κοντάκι :

Έπειτα απο τραυματισμούς στο μικρό δάκτυλο και συζητήσεις με άτομα του φόρουμ, γνωρίστηκα με το Γιάννη και, μετά απο συζητήσεις και μετρήσεις, μου έστειλε ενα δικό του κοντάκι να το δοκιμάσω :

Πάνω το δικό του ντεμί πιστολέ, με προσθήκη - κάτω το παλιό δικό μου:


Τελικά όταν κατέβηκα στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ήρθε στο ξενοδοχείο μου, τα είπαμε, ήπιαμε καφεδάκι ,με μέτρησε , με ξαναμέτρησε και τελικά μου έφτιαξε το παρακάτω κοντάκι :



Όταν πήγα στο Σκριβάνο να φτιάξω κοντάκι για το Verney Carron Becassier, είχα μαζί μου και τα δυο δίκανα.

Όταν ο Βαγγέλης ειδε το κοντάκι απο το Baikal MP43, είπε οτι ειναι χίλιες φορές καλύτερο και ταιριάζει στα μέτρα μου, σε σχέση με το αρχικό κοντάκι του Baikal MP43.
Επίσης ότι ειναι καλύτερο και απο το μαμίσο κοντάκι του Verney Carron Becassier!
Οπότε φτιάχτηκε νέο κοντάκι και για το Becassier :
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/verney-carron-team.973/page-2



Γιάννη σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά .... όποτε ξανακατεβώ Αθήνα θα τα πούμε ...
 
Τώρα είδα τα μηνύματα σας εδώ! Συγχαρητήρια στο Γιάννη για την δουλεια που εκανε στα όπλα σας! Γιάννη δεν εχω λόγια,υπέροχη η δουλειά σου! Να τα χαρείτε κύριοι καλότουφεκα να ειναι τα όπλα σας με τα νέα κοντάκια!
 
Τηλέφωνο και μεγαλο όνομα έχει ο Γιαννης.......εαν θέλεις τα στέλνεις ,ευχαριστώ !
Να υπενθυμισω κ γω την καταπληκτικη δουλεια που ειχε κανει κ για μενα ο Γιαννης, με την σπασμενη παπια της 302!! Αυτο που χαλαει μονο ειναι οτι δεν εχω τον χρονο πλεον να τον συναντω :(
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Το-Ξύλο-βγήκε-από-τον-παράδεισο.267/page-21#post-128696
Εάν θέλεις στείλε μας το τηλέφωνο του Γιάννη!
 
Καλημέρα στους φίλους.Πράγματι πολύ όμορφη δουλειά,όλα τα κοντάκια μου άρεσαν & επειδή έχω μπει & γω στο τρυπάκι να φτιάξω ένα σετ για το δίκαννο,όσοι το έχετε κάνει πόσο περίπου σας κόστισε πάνω κάτω;Για να ξέρω & γω που βαδίζω γιατί κατά καιρούς έχω ακούσει κάτι τιμές που δεν συμβαδίζουν με τα σημερινά δεδομένα(700€ για κοντάκι πάπια ή 400-500€ μόνο για κοντάκι).Φαντάζομαι δεν περισσεύουν σε κανέναν ειδικά σήμερα 400 & 500 € για κοντάκι..Σας ευχαριστώ
 
Τηλέφωνο και μεγαλο όνομα έχει ο Γιαννης.......εαν θέλεις τα στέλνεις ,ευχαριστώ !

Εάν θέλεις στείλε μας το τηλέφωνο του Γιάννη!
Δεν θα ηθελα να στο δωσω χωρις την αδεια του, αλλα ειμαι σιγουρος οτι με ενα π.μ. θα επικοινωνησετε αμεσως!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top