Φυσίγγια για τρυγόνι

Πήγα στον specialforces και πήρα ένα κουτί classica light 30gr σε νούμερο 9 για την έναρξη αν βρω κανένα τρυγόνι. Δεν είχε φυσίγγια το μαγαζί και μου είπε ότι ο Λάμπρο φέτος δεν θα βγάλει Α1 αν δεν πουλήσει τα tordo που τα προωθεί με νέες συσκευασίες. Επίσης, μου είπε ότι πέρυσι είχε θέμα με τις πωλήσεις και ότι του έκανε ζημιά και το ότι έχασε την franchi. Τα καλύτερα έρχονται...σε λίγο δεν θα έχουμε φυσίγγια να κυνηγάμε.

Πήγα στον specialforces και πήρα ένα κουτί classica light 30gr σε νούμερο 9 για την έναρξη αν βρω κανένα τρυγόνι. Δεν είχε φυσίγγια το μαγαζί και μου είπε ότι ο Λάμπρο φέτος δεν θα βγάλει Α1 αν δεν πουλήσει τα tordo που τα προωθεί με νέες συσκευασίες. Επίσης, μου είπε ότι πέρυσι είχε θέμα με τις πωλήσεις και ότι του έκανε ζημιά και το ότι έχασε την franchi. Τα καλύτερα έρχονται...σε λίγο δεν θα έχουμε φυσίγγια να κυνηγάμε.
Όταν σκεφτεί κάποιος ότι αυτή η χώρα έφτιαχνε δικές της πυρίτιδες -κάλυκες - σκάγια -βύσματα καί τώρα έχουμε περιέλθει σε μια κατάσταση όπως την περιγράφεις τότε ίσως συνειδητοποιήσουμε σε ποιές εποχές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζούμε σήμερα κι'όχι σ'αυτές που μας σερβίρουν αργυρώνητα ΜΜΕ κι'ο κάθε πολιτικάντης .....

Βασίλη σε mail που έστειλα στην λαμπρό τον Μάιο μου είπε ότι α1-34 έχει στοκ και ότι θα γεμίσει α1 32 τον Ιούνιο!??...νομίζω έχει ο Αλλαγιάννης α1 σε ν7

Βασίλη σε mail που έστειλα στην λαμπρό τον Μάιο μου είπε ότι α1-34 έχει στοκ και ότι θα γεμίσει α1 32 τον Ιούνιο!??...νομίζω έχει ο Αλλαγιάννης α1 σε ν7
Αυτό το φυσιγγι το ρίξαμε στα υδρόβια και ήταν φανταστικό το 32.αρχες Δεκεμβρίου ρηξαμε τα τελευταία κουτιά.

Πήγα στον specialforces και πήρα ένα κουτί classica light 30gr σε νούμερο 9 για την έναρξη αν βρω κανένα τρυγόνι. Δεν είχε φυσίγγια το μαγαζί και μου είπε ότι ο Λάμπρο φέτος δεν θα βγάλει Α1 αν δεν πουλήσει τα tordo που τα προωθεί με νέες συσκευασίες. Επίσης, μου είπε ότι πέρυσι είχε θέμα με τις πωλήσεις και ότι του έκανε ζημιά και το ότι έχασε την franchi. Τα καλύτερα έρχονται...σε λίγο δεν θα έχουμε φυσίγγια να κυνηγάμε
Φίλε δεν έχασε τη Φράνκι,το αντίθετο οι πωλήσεις προχωρούσαν μόνο με προσφορές. Ο κόσμος προτιμούσε μπενελι όπως και σήμερα που τις έχει ο κυργιας.
Ο Ναυπλιώτης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά με τα φυσίγγια. Αναμένονται τα νέα όπλα της retay. Ναι μεν τουρκικά για όσους έχουν λόξα αλλά πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε μπενελι Φράνκι της αξίας 1000-1300

το λεω φιλε μανο οτι δεν χριαζεται και καπιω ιδιετερω φυσιγκι το τρυγονι ;) εγω με τα 30γρ του αντρεα κυνηγαο τρυγονι ορτικι και στο χειμωνα μεσααα τσιχλααα,και με καληβη απωλιτα αυτα τα γραμαριαααα.my man.
30γρ σε νο 9 του Ρουμελιώτη στα τρυγόνια μέχρι τι αποστάσεις σε καλυψε

Φίλε δεν έχασε τη Φράνκι,το αντίθετο οι πωλήσεις προχωρούσαν μόνο με προσφορές. Ο κόσμος προτιμούσε μπενελι όπως και σήμερα που τις έχει ο κυργιας.
Ο Ναυπλιώτης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά με τα φυσίγγια. Αναμένονται τα νέα όπλα της retay. Ναι μεν τουρκικά για όσους έχουν λόξα αλλά πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε μπενελι Φράνκι της αξίας 1000-1300
την βλέπω να μας χαι-Retay με αυτές τις τιμές.

στο site του φαίνεται ότι έχει Α1 32 ν 7’8’9

Έχουμε ακόμα επιλογές μην απελπίζεσαι....η τιμές είναι το θέμα
Ηλία δεν απελπίζομαι για τα φυσίγγια. Εκεί που με πιάνει απελπισία είναι ότι κάθε κομμάτι της καθημερινότητας μας γίνεται πιο δύσκολη μέρα με τη μέρα. Και το κυνήγι είναι μια από τις διαφυγές μου και οτιδήποτε το ζορίζει μου χτυπάει.

Ηλία δεν απελπίζομαι για τα φυσίγγια. Εκεί που με πιάνει απελπισία είναι ότι κάθε κομμάτι της καθημερινότητας μας γίνεται πιο δύσκολη μέρα με τη μέρα. Και το κυνήγι είναι μια από τις διαφυγές μου και οτιδήποτε το ζορίζει μου χτυπάει.
Ολλοί το ίδιο νιώθουμε φίλε ...

Back