Με τόσο που έχουν θέλουν δεν θέλουν θα κάνουν.
Με τόσο που έχουν θέλουν δεν θέλουν θα κάνουν.
Εγω θα τα λυπομουν.....αλλα αυτους τους καλυκες, ειναι κριμα να τους αφησεις στο χωράφι......
Θα φυτρωσουν άλλη ρε!Εγω θα τα λυπομουν.....αλλα αυτους τους καλυκες, ειναι κριμα να τους αφησεις στο χωράφι......
Θεωρώ ότι είναι από τα πιο ευκολοκαταβλητα πουλιά τα τρυγόνια.θελη καπιω εξιδηκαευμενω φυσιγκι το τρυγονιιιι![]()
εγ πρωσοπικα με 30γρ ν9 του ρομελιωτη και ολα καλααααααα
![]()
Nαί ,αλλά στην πολλή υγρασία πολλά φυσίγγια δυσκολεύονταιΘεωρώ ότι είναι από τα πιο ευκολοκαταβλητα πουλιά τα τρυγόνια.
το λεω φιλε μανο οτι δεν χριαζεται και καπιω ιδιετερω φυσιγκι το τρυγονιΘεωρώ ότι είναι από τα πιο ευκολοκαταβλητα πουλιά τα τρυγόνια.
Μια χαρά είναι τα περισσότερα φυσίγγια Σάκη. Όταν αγοράζεις ένα "ιδιαίτερο" φυσίγγι νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ότι έχεις κάτι το ξεχωριστό στο όπλο σου. Στο μυαλό είναι όλα. Το φθηνότερο του Αντρέα μπορεί να είναι και καλύτερο. Παιχνίδια είναι αυτά...το λεω φιλε μανο οτι δεν χριαζεται και καπιω ιδιετερω φυσιγκι το τρυγονιεγω με τα 30γρ του αντρεα κυνηγαο τρυγονι ορτικι και στο χειμωνα μεσααα τσιχλααα,και με καληβη απωλιτα αυτα τα γραμαριαααα
![]()
Πριν πιάσω όπλο στα χέρια μου, τότε που είχε πολλά τρυγόνια και τα περασματα είχαν μεγάλα κοπάδια, ο πατέρας μου είχε φτάσει πολλές φορές στο αμήν με ορισμένα φυσίγγια. Κυνήγι στη Σύρο όπου η υγρασία με ΒΑ είναι τρομερή, μόνο s4 αν ήθελες να σκοτώσεις καλά. Μεγάλη υπόθεση το φυσίγγι, απλά λέω ότι το τρυγόνι δεν θέλει κάτι το ιδιαίτερο για να πέσει. Εν αντιθέσει πχ με τη φασα που είναι δυνατό πουλί και βαστάει τουφεκιά που λέμε.Nαί ,αλλά στην πολλή υγρασία πολλά φυσίγγια δυσκολεύονται
Υγρασία είναι θάνατος για πολλά φυσίγγια .
Τήν πάτησα πολλές φορές για να μάθω .
Πήρα 2 ζωντάνα για παράδειγμα απο τα 10 που κτύπησα .
Καλύτερα φίλε να τα κρατήσεις για φασσες και υδρόβια τα φεντεραλ που ανέβασες. Ναι μεν λίγο αργά αλλά κράτησε τα για πιο απαιτητικά φτερωτά.Πριν πιάσω όπλο στα χέρια μου, τότε που είχε πολλά τρυγόνια και τα περασματα είχαν μεγάλα κοπάδια, ο πατέρας μου είχε φτάσει πολλές φορές στο αμήν με ορισμένα φυσίγγια. Κυνήγι στη Σύρο όπου η υγρασία με ΒΑ είναι τρομερή, μόνο s4 αν ήθελες να σκοτώσεις καλά. Μεγάλη υπόθεση το φυσίγγι, απλά λέω ότι το τρυγόνι δεν θέλει κάτι το ιδιαίτερο για να πέσει. Εν αντιθέσει πχ με τη φασα που είναι δυνατό πουλί και βαστάει τουφεκιά που λέμε.
Aπ'αυτά που θα ρίξεις ποιό είναι 28-30 ;Ένα αξιοπρεπές 30γρ.η 28...είναι ότι πρέπει για το τρυγόνι....εγώ έχω λίγα s tordo της λαμπρό με ,sipe..και λίγα με c7 στην καινούργια παρτίδα αυτά θα ρίξω
Φίλε ξερα και ζέστη αρκετή έχει το πρωί,γιατί να ρήξεις σιπε?Ένα αξιοπρεπές 30γρ.η 28...είναι ότι πρέπει για το τρυγόνι....εγώ έχω λίγα s tordo της λαμπρό με ,sipe..και λίγα με c7 στην καινούργια παρτίδα αυτά θα ρίξω
Λάμπη γράφω για τα παιδιά που ψάχνουν οικονομικά φυσηγγια σε αυτά τα γραμμάρια...δεν χρειάζεται να δόσης μια περιουσία δεν υπάρχει λόγοςAπ'αυτά που θα ρίξεις ποιό είναι 28-30 ;
Χρόνια πολλά .
Το έχω δοκιμάσει όταν το πρωτο έβγαλε τα πήγε εξερετικα καλά σε ν.7,5. . Τα καινούργια με c7 δεν ξέρω τι θα κάνουνΦίλε ξερα και ζέστη αρκετή έχει το πρωί,γιατί να ρήξεις σιπε?
Θα είναι καλά πιστεύω σε όλα του φυσίγγια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά καλύτερα να κοιτάξεις το βελοτσεΤο έχω δοκιμάσει όταν το πρωτο έβγαλε τα πήγε εξερετικα καλά σε ν.7,5. . Τα καινούργια με c7 δεν ξέρω τι θα κάνουν
Εχω ακουσει καλα λογια....θελω να το ταχογραφησω απο περιεργεια...Θα είναι καλά πιστεύω σε όλα του φυσίγγια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά καλύτερα να κοιτάξεις το βελοτσε
Το έχω ρίξει στης τσίχλες το χειμώνα τίμιοΘα είναι καλά πιστεύω σε όλα του φυσίγγια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά καλύτερα να κοιτάξεις το βελοτσε
Χρονια πολλα,με υγεια!!!Ένα αξιοπρεπές 30γρ.η 28...είναι ότι πρέπει για το τρυγόνι....εγώ έχω λίγα s tordo της λαμπρό με ,sipe..και λίγα με c7 στην καινούργια παρτίδα αυτά θα ρίξω