Φυσίγγια για τρυγόνι

Θεωρώ ότι είναι από τα πιο ευκολοκαταβλητα πουλιά τα τρυγόνια.
Nαί ,αλλά στην πολλή υγρασία πολλά φυσίγγια δυσκολεύονται
Υγρασία είναι θάνατος για πολλά φυσίγγια .
Τήν πάτησα πολλές φορές για να μάθω .
Πήρα 2 ζωντάνα για παράδειγμα απο τα 10 που κτύπησα .

Last edited:
Θεωρώ ότι είναι από τα πιο ευκολοκαταβλητα πουλιά τα τρυγόνια.
το λεω φιλε μανο οτι δεν χριαζεται και καπιω ιδιετερω φυσιγκι το τρυγονι ;) εγω με τα 30γρ του αντρεα κυνηγαο τρυγονι ορτικι και στο χειμωνα μεσααα τσιχλααα,και με καληβη απωλιτα αυτα τα γραμαριαααα.my man.

το λεω φιλε μανο οτι δεν χριαζεται και καπιω ιδιετερω φυσιγκι το τρυγονι ;) εγω με τα 30γρ του αντρεα κυνηγαο τρυγονι ορτικι και στο χειμωνα μεσααα τσιχλααα,και με καληβη απωλιτα αυτα τα γραμαριαααα.my man.
Μια χαρά είναι τα περισσότερα φυσίγγια Σάκη. Όταν αγοράζεις ένα "ιδιαίτερο" φυσίγγι νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ότι έχεις κάτι το ξεχωριστό στο όπλο σου. Στο μυαλό είναι όλα. Το φθηνότερο του Αντρέα μπορεί να είναι και καλύτερο. Παιχνίδια είναι αυτά...

Nαί ,αλλά στην πολλή υγρασία πολλά φυσίγγια δυσκολεύονται
Υγρασία είναι θάνατος για πολλά φυσίγγια .
Τήν πάτησα πολλές φορές για να μάθω .
Πήρα 2 ζωντάνα για παράδειγμα απο τα 10 που κτύπησα .
Πριν πιάσω όπλο στα χέρια μου, τότε που είχε πολλά τρυγόνια και τα περασματα είχαν μεγάλα κοπάδια, ο πατέρας μου είχε φτάσει πολλές φορές στο αμήν με ορισμένα φυσίγγια. Κυνήγι στη Σύρο όπου η υγρασία με ΒΑ είναι τρομερή, μόνο s4 αν ήθελες να σκοτώσεις καλά. Μεγάλη υπόθεση το φυσίγγι, απλά λέω ότι το τρυγόνι δεν θέλει κάτι το ιδιαίτερο για να πέσει. Εν αντιθέσει πχ με τη φασα που είναι δυνατό πουλί και βαστάει τουφεκιά που λέμε.

Πριν πιάσω όπλο στα χέρια μου, τότε που είχε πολλά τρυγόνια και τα περασματα είχαν μεγάλα κοπάδια, ο πατέρας μου είχε φτάσει πολλές φορές στο αμήν με ορισμένα φυσίγγια. Κυνήγι στη Σύρο όπου η υγρασία με ΒΑ είναι τρομερή, μόνο s4 αν ήθελες να σκοτώσεις καλά. Μεγάλη υπόθεση το φυσίγγι, απλά λέω ότι το τρυγόνι δεν θέλει κάτι το ιδιαίτερο για να πέσει. Εν αντιθέσει πχ με τη φασα που είναι δυνατό πουλί και βαστάει τουφεκιά που λέμε.
Καλύτερα φίλε να τα κρατήσεις για φασσες και υδρόβια τα φεντεραλ που ανέβασες. Ναι μεν λίγο αργά αλλά κράτησε τα για πιο απαιτητικά φτερωτά.
Φιλικα

Ένα αξιοπρεπές 30γρ.η 28...είναι ότι πρέπει για το τρυγόνι....εγώ έχω λίγα s tordo της λαμπρό με ,sipe..και λίγα με c7 στην καινούργια παρτίδα αυτά θα ρίξω
Aπ'αυτά που θα ρίξεις ποιό είναι 28-30 ;
Χρόνια πολλά .

Ένα αξιοπρεπές 30γρ.η 28...είναι ότι πρέπει για το τρυγόνι....εγώ έχω λίγα s tordo της λαμπρό με ,sipe..και λίγα με c7 στην καινούργια παρτίδα αυτά θα ρίξω
Φίλε ξερα και ζέστη αρκετή έχει το πρωί,γιατί να ρήξεις σιπε?

Το έχω δοκιμάσει όταν το πρωτο έβγαλε τα πήγε εξερετικα καλά σε ν.7,5. . Τα καινούργια με c7 δεν ξέρω τι θα κάνουν
Θα είναι καλά πιστεύω σε όλα του φυσίγγια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά καλύτερα να κοιτάξεις το βελοτσε

Back