Φυσίγγια για τρυγόνι

Φίλε Δημήτρη,δε ξέρω πού μένεις,ούτε από που κατάγονται οι πρόγονοι σου. Όλοι όσοι ζούμε σύνορα και ειδικότερα σε νησιά που έχω γνώμη,τα κοιτάμε λίγο διαφορετικά τα αλισβερίσια με τους Τούρκους. Προσωπικές, καθημερινές εμπειρίες είναι αυτές και πολλές φορές επηρεαζόμαστε αρνητικά. Μη παρεξηγείς τι σου λέει ο Λάκης και ο κάθε Λάκης αν δε το ζήσεις ή αν δε σε έχουν μεγαλώσει με άσχημες ιστορίες παππούδες και γιαγιάδες από την παιδική σου ηλικία. Όσο αφορά το εμπόριο,είναι ξεκάθαρα το πώς το βλέπει ο καθένας. Οι ταβέρνες και τα μαγαζιά θα σου πουν, θέλουμε τους Τούρκους ως τουρίστες γιατί βγάζουν κέρδος,αυτό δε σημαίνει ότι συγχρόνως ,πάνε και οι ίδιοι να αγοράσουν από Τουρκία.. και σίγουρα το να μην αγοράσω εγώ προσωπικά,αμερικανικό όπλο ή ιταλικό ή τουρκικό δε τους χτυπάω την παγκόσμια αγορά αλλά από την άλλη δεν ακουμπάω και τα χρήματα μου σε αυτούς. Είναι λίγο περίεργο να στο εξηγήσω..
σωστα , δεν θα πλουτισουν οι τουρκοι εαν αγορασουμε τουρκικο οπλο , αλλα μας εχουν κανει πολλα ασχημα , ειναι σαν καποιος εχει τσακωθει με εμας , και εμεις δεν του λεμε ουτε ενα γεια , δεν θα παθει τιποτα ουτε θα χασει τιποτα , αλλα εμεις κανουμε το σωστο

Back