Φυσίγγια για την Φάσσα

• Thread starter Thread starter outlander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ που το έριξα όχι μόνος και φιλαράκια απλά τίποτα λες και είχε σκατα μέσα όσα μου έμειναν τα έσφαξα και πήρα τα σκάγια...όσο για τα 33γρ.ειναι μια μαγική γόμωση για μένα
οντος ενα φυσιγγιο μπορει να μην ειναι ικανο να χτυπηση πουλι , ακομα και μικρο πουλι στα 20 μετρα , εαν δεν ταιριαζει το καψουλι με την πυριτηδα , εαν το σεταπ δεν ειναι σωστο , και το χειροτερο απο ολα οταν τα ογκομετρικα του κατασκευαστη δεν ογκομετρουν σωστα την ποσοτητα της πυριτηδας και των σκαγιων , τοτε εχουμε σε ενα κουτι των 25 φυσιγγιων διαφορετικα σεταπ , απο 1,65 , 1,60 , 1,70 , και παει λεγοντας , και τα σκαγια απο 30 γραμμαρια μεχρι 32 , δεν θυμαμε ποιος κατασκευαστης εγραφε στα φυσιγγια του 33 γραμμαρια και + - 2 , για να μας πει εαν ζυγισουμε τα σκαγια , οτι εγω σας το γραφω

Λοιπον, για να μη παιζουμε γιατι ειμαι κ στη δουλειά....

Lambro Vergina 33.....yiok...
Vendeta, αυτο δεν πουλαγε, το εκοψε μόνος του κ ηταν κ στα 33gr μεσα παναθεμά το...
Velox 33 & 3AAA 33gr τα υποτιθέμενα ισως βγαινουν ακομη...το Velox με 34gr μέσα κ το 3ΑΑΑ στα 32 μέσα.....
NSI VELOX.....yiok εισαγωγή...και μη πειτε λογο της Α1....σε καμια περιπτωση.
206 S formula 33....yiok εισαγωγή.......εν ολιγης, θεωρω πως ειναι γομώσεις all teren οπως προείπα κανουν τα υπολοιπα φυσιγγια στην (άκρη) των (32&34gr) λογο του οτι ο κυνηγος, προσπαθει να συρικνωνει γομωσεις για ολα τα κυνηγια του......οσοι μικροβιοτεχνες τη συνεχίζουν αυτη τη γομωση, καλα κανουν αρχικα, αλλα δεν εχουν να συναγωνιστουν τους μεγαλοκαρχαριες κ ετσι τραβουν την άκρη τους, γι'αυτο κ βρισκουμε ευκολοτερα αυτες τις γομωσεις.....
Βλέπετε τους: Ρουμελιώτη,Αγγελόπουλο,Μπάβας Γρηγόρης (Wolf), Καραμανίδης,Κένταυρος αν δεν απατώμαι,Παπατριανταφύλλου (Rocket), οπως κ ο Βασίλης Taskof κ.α....συνοπτικα, γιατι δε προλαβαινω να γραψω άλλα τώρα.

οντος ενα φυσιγγιο μπορει να μην ειναι ικανο να χτυπηση πουλι , ακομα και μικρο πουλι στα 20 μετρα , εαν δεν ταιριαζει το καψουλι με την πυριτηδα , εαν το σεταπ δεν ειναι σωστο , και το χειροτερο απο ολα οταν τα ογκομετρικα του κατασκευαστη δεν ογκομετρουν σωστα την ποσοτητα της πυριτηδας και των σκαγιων , τοτε εχουμε σε ενα κουτι των 25 φυσιγγιων διαφορετικα σεταπ , απο 1,65 , 1,60 , 1,70 , και παει λεγοντας , και τα σκαγια απο 30 γραμμαρια μεχρι 32 , δεν θυμαμε ποιος κατασκευαστης εγραφε στα φυσιγγια του 33 γραμμαρια και + - 2 , για να μας πει εαν ζυγισουμε τα σκαγια , οτι εγω σας το γραφω
Το 1.60 ως το 1.70 απεχει, Αθήνα - Συγκαπούρη....πρεπει να ειναι ο υπευθυνος μηχανής, ΣΤΥΛΙΑΡΗ να το καταφερει.....της ταξης του 0.005 στην πυριτιδα ΝΑΙ....
ΚΑΙ.....πουλι στα 20m πεφτει κ με αερα κοπανισμένο....οχι οτι επιδη εμεις ειμαστε βοηδοκεντρίτες κ ριχνουμε, στης γειτόνησας το σιτζίμη με τα ρούχα ετσι.........

για κοψε και αλλα δυο , τοτε θα βρεις και 33 γραμμαρια , γιατι νομιζεις εγραφαν στα κουτια 33 +- 2 , τι εννοουσαν
Οταν εχεις βιοτεχνια, με μαζικη παραγωγή θα το γραψεις αυτο το (+/-) για να ξεκαθαρίσεις κ να δικαιολογήσεις τη θέση σου στον καταναλωτή, επιδη ελεγχουν στο περιπου τα ογκομετρικά τους, γιατι τους νοιαζει να γεμισει η παλέτα να φυγει για το καταστημα.....σε κουτιά μικροβιοτεχνών δε θα το δεις το (+/-) γιατι οι δόλιοι (καλοπροέραιτα) γεμιζουν με την Cortìni σιγούλια-σιγούλια κ τα ογκομετρικά τους ειναι ποιο standard.......

Back