Φυσίγγια για την Φάσσα

• Thread starter Thread starter outlander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Με συγχωρείς, δεν ήθελα να φανεί έτσι. Το νόημα που ήθελα να δώσω ήταν για εμένα, ότι παραμονές έναρξης δεν μπορώ να πάω σκοπευτήριο με αποτέλεσμα στην έναρξη αυτά τα λίγα που βρίσκω να τα κλαμπανάω.

Με συγχωρείς, δεν ήθελα να φανεί έτσι. Το νόημα που ήθελα να δώσω ήταν για εμένα, ότι παραμονές έναρξης δεν μπορώ να πάω σκοπευτήριο με αποτέλεσμα στην έναρξη αυτά τα λίγα που βρίσκω να τα κλαμπανάω.
Και εγώ μαζί σου συμφωνώ και εγώ ήθελα να πω ότι δεν υπάρχουν και παντού σκοπευτήρια σε όλοι την Ελλάδα, δεν εννοώ κάτι άλλο.

με αποτέλεσμα στην έναρξη αυτά τα λίγα που βρίσκω να τα κλαμπανάω.
Εγω εναρξη λεω να παω με τα περσινά navaro30 ωστε σε περιπτωση κλαμπανισματος να το ριχνω στα φυσιγγια...ολα ειναι θεμα προετοιμασιας....

Την χρόνια που τα πηρα έκανα έναρξη στα τρυγόνια με αυτά σε νο8 και ήταν πολύ καλό, πριν 6-7 χρόνια πρέπει να ήταν, δεν μου είχαν φανεί τόσο δυνατά τοτε. Έχω διαβάσει εδώ ότι τώρα είναι για χειμώνα, πρέπει να τα έχουν αλλάξει.
Μια χαρά φυσιγγι είναι και έναρξη το ρίχνεις κανονικά

Εγω εναρξη λεω να παω με τα περσινά navaro30 ωστε σε περιπτωση κλαμπανισματος να το ριχνω στα φυσιγγια...ολα ειναι θεμα προετοιμασιας....
Φίλε έχω ρήξει αρκετά από αυτά σε νο 9 και 8. Κάθε σεζόν κάθε παρτίδα άλλο φυσιγγι

Φίλε έχω ρήξει αρκετά από αυτά σε νο 9 και 8. Κάθε σεζόν κάθε παρτίδα άλλο φυσιγγι
Οντως δημητρη,εριχνα και εγω καποια κουτια καθε χρονο και ημουν ευχαριστημενος αλλα περσι το καλοκαιρι παραγγειλα δυο κουτες και δεν μου αρεσαν καθολου...Βεβαια συμβαινει με πολλα φυσιγγια αυτο...

Οντως δημητρη,εριχνα και εγω καποια κουτια καθε χρονο και ημουν ευχαριστημενος αλλα περσι το καλοκαιρι παραγγειλα δυο κουτες και δεν μου αρεσαν καθολου...Βεβαια συμβαινει με πολλα φυσιγγια αυτο...
Φίλε με καύσωνα ήταν πολύ ωραίο. Μετά μόλις έπιασε λίγη υγρασία ήταν τρισαθλιο.

Δε δικαιολογούνται και οι τιμές του,ειδικά αυτουνου

Φίλε με καύσωνα ήταν πολύ ωραίο. Μετά μόλις έπιασε λίγη υγρασία ήταν τρισαθλιο.

Δε δικαιολογούνται και οι τιμές του,ειδικά αυτουνου
Σε εμας ακομη και με καυσωνα εχει υγρασια φουλ το πρωι οποτε ακομη και στα τρυνονια σκοτωνε αλλα με δυσκολια...στα μπασιματα με τις κιχλες εκει να δεις πανηγυρι πριν βγει ο ηλιος δεν σκοτωνε με τιποτα, μετα ολο και καποια τραυματιζε...

Back