Φυσίγγια για την Φάσσα

• Thread starter Thread starter outlander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οκ ευχαριστω,τα ριχνει ενας πιτσιρικας εδω και μου εχει πει οτι ειναι ευχαριστημενος,θα του ζητησω κανα κουτι να τα δοκιμασω...
Για εμένα μόνο Λάμπρο και Ρουμελιώτης κάνουν καλή δουλειά πλέον. Αυτό στα όρια της αγοράς με ότι συνεπάγεται σε αλλαγή υλικών κλπ.
Από πού ως που 20€ κοντά τα 36?? Ένα φυσιγγι που δεν έπαιρνε κανένας ποτέ.ακομα κι όταν τα γεμιζε με μβ36 δεν ήταν τίποτα αξιόλογο.
Αλλαξε τις συσκευασίες για δικαιολογήσει τις αυξήσεις.
Το 28 του μπορεί να κοπεί ολόκληρο μέσα σε καραμπίνα

Οντως δημητρη,εριχνα και εγω καποια κουτια καθε χρονο και ημουν ευχαριστημενος αλλα περσι το καλοκαιρι παραγγειλα δυο κουτες και δεν μου αρεσαν καθολου...Βεβαια συμβαινει με πολλα φυσιγγια αυτο...
Το ίδιο έπαθα και εγώ ευτυχώς δεν είχα πάρει πολλά δεν υπάρχει αξιοπιστία καμία

και Ρουμελιώτης
Και με τα 30αρια αυτουνου ξενερωσα περυσι γιατι αλλαξε το στησιμο(εχω ανεβασει και στην παρουσιαση φυγιγγιων το διαφορετικο στησιμο των δυο παρτιδων...) αλλαξε συγκεντρωτηρα και μπαρουτι(ή την δοσολογια...) και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και δεν ξαναπηρα,καποια στιγμη θα τα ξαναδοκιμασω αφου πρωτα ριξω τα μαπα που ακομη εχω...

Κορυφή φυσίγγι. Απλά κορυφή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σταμάτησαν.
Γιατί πούλαγε πολύ κ καποιους ελληνες μεγαλοβιοτέχνες, τους ενοχλούσε, διοτι τον ελληνα μεγαλοβιοτεχνη του ειναι ασύμφωρή η γόμωση στα 33gr, διοτι ο καταναλωτης θα αφησει σχεδον στην ακρη τα 32 & 34gr...οποτε τα βρεικαν καπου στη μεση με τον εισαγωγέα κ τέλος το Formula 33...ήταν ονειρο κ πάει.

Υ.Γ . Συλωγηστίκατε ποτέ............
Ποιος έλληνας μεγαλοβιοτέχνης, δουλευει την all teren γόμωση 33gr στην Ελλάδα...;;;;

Γιατί πούλαγε πολύ κ καποιους ελληνες μεγαλοβιοτέχνες, τους ενοχλούσε....οποτε τα βρεικαν καπου στη μεση με τον εισαγωγέα κ τέλος το Formula 33...ήταν ονειρο κ πάει.
Δεν το ξέρω αυτό και το σπιντ πουλάει πολύ πάντως
Τα φόρμουλα με βεκταν δεν ήταν?

Επισης πολύ καλή συμπεριφορά σχεδόν με όλα τα τσοκακια φρενου

Ποιος έλληνας μεγαλοβιοτέχνης, δουλευει την all teren γόμωση 33gr στην Ελλάδα...;;;;
Δεν ξερω ποιον εννοεις αλλα προχτες στη σοφιτα βρηκα ενα ξεχασμενο κουτι Κουτουμανος ΑΚ 33γρ....

Γιατί πούλαγε πολύ κ καποιους ελληνες μεγαλοβιοτέχνες, τους ενοχλούσε, διοτι τον ελληνα μεγαλοβιοτεχνη του ειναι ασύμφωρή η γόμωση στα 33gr, διοτι ο καταναλωτης θα αφησει σχεδον στην ακρη τα 32 & 34gr...οποτε τα βρεικαν καπου στη μεση με τον εισαγωγέα κ τέλος το Formula 33...ήταν ονειρο κ πάει.

Εγώ που το έριξα όχι μόνος και φιλαράκια απλά τίποτα λες και είχε σκατα μέσα όσα μου έμειναν τα έσφαξα και πήρα τα σκάγια...όσο για τα 33γρ.ειναι μια μαγική γόμωση για μένα

Back