Οκ ευχαριστω,τα ριχνει ενας πιτσιρικας εδω και μου εχει πει οτι ειναι ευχαριστημενος,θα του ζητησω κανα κουτι να τα δοκιμασω...Το τορντο 30 γρ σε κίτρινο κουτι
Οκ ευχαριστω,τα ριχνει ενας πιτσιρικας εδω και μου εχει πει οτι ειναι ευχαριστημενος,θα του ζητησω κανα κουτι να τα δοκιμασω...Το τορντο 30 γρ σε κίτρινο κουτι
Ένα 33 που πάει πολύ στη ζέστη και με ανοιχτά τσοκ ,μετέπειτα όμως εδοσε τις καλύτερες συγκεντρωσειςΕχω ακόμη στοκ απο formula 33gr.
Αν πηγαινα έναρξη θα εριχνα σιγουρα .
Τώρα πλέον στο Speed το βρίσκεις αυτό.Ένα 33 που πάει πολύ στη ζέστη και με ανοιχτά τσοκ ,μετέπειτα όμως εδοσε τις καλύτερες συγκεντρωσεις
Για εμένα μόνο Λάμπρο και Ρουμελιώτης κάνουν καλή δουλειά πλέον. Αυτό στα όρια της αγοράς με ότι συνεπάγεται σε αλλαγή υλικών κλπ.Οκ ευχαριστω,τα ριχνει ενας πιτσιρικας εδω και μου εχει πει οτι ειναι ευχαριστημενος,θα του ζητησω κανα κουτι να τα δοκιμασω...
Τι ακριβως εννοεις?Το 28 του μπορεί να κοπεί ολόκληρο μέσα σε καραμπίνα
Πολύ αξιοπρεπές και τα δυοΛαμπρο 30γρ και λαμπρο βελοτσε. Το δεύτερο πάει χειμώνα. Όχι πολύ ψαξιμο
Το ίδιο έπαθα και εγώ ευτυχώς δεν είχα πάρει πολλά δεν υπάρχει αξιοπιστία καμίαΟντως δημητρη,εριχνα και εγω καποια κουτια καθε χρονο και ημουν ευχαριστημενος αλλα περσι το καλοκαιρι παραγγειλα δυο κουτες και δεν μου αρεσαν καθολου...Βεβαια συμβαινει με πολλα φυσιγγια αυτο...
Και με τα 30αρια αυτουνου ξενερωσα περυσι γιατι αλλαξε το στησιμο(εχω ανεβασει και στην παρουσιαση φυγιγγιων το διαφορετικο στησιμο των δυο παρτιδων...) αλλαξε συγκεντρωτηρα και μπαρουτι(ή την δοσολογια...) και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε και δεν ξαναπηρα,καποια στιγμη θα τα ξαναδοκιμασω αφου πρωτα ριξω τα μαπα που ακομη εχω...και Ρουμελιώτης
Γιατί πούλαγε πολύ κ καποιους ελληνες μεγαλοβιοτέχνες, τους ενοχλούσε, διοτι τον ελληνα μεγαλοβιοτεχνη του ειναι ασύμφωρή η γόμωση στα 33gr, διοτι ο καταναλωτης θα αφησει σχεδον στην ακρη τα 32 & 34gr...οποτε τα βρεικαν καπου στη μεση με τον εισαγωγέα κ τέλος το Formula 33...ήταν ονειρο κ πάει.Κορυφή φυσίγγι. Απλά κορυφή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σταμάτησαν.
Κάλυκες μαξαμ αν θυμάμαι καλά με το 12 πάνω . Εξολκεις από 3 τουφεκια έκοβαν το μέταλλο,σε άλλον όλος ο κάλυκας έμεινε μέσα στην θαλάμη έχοντας βγει όλο το μεταλλο, καψουλια ξεπατωνεναΤι ακριβως εννοεις?
Δεν το ξέρω αυτό και το σπιντ πουλάει πολύ πάντωςΓιατί πούλαγε πολύ κ καποιους ελληνες μεγαλοβιοτέχνες, τους ενοχλούσε....οποτε τα βρεικαν καπου στη μεση με τον εισαγωγέα κ τέλος το Formula 33...ήταν ονειρο κ πάει.
206 SΔεν το ξέρω αυτό και το σπιντ πουλάει πολύ πάντως
Τα φόρμουλα με βεκταν δεν ήταν?
Επισης πολύ καλή συμπεριφορά σχεδόν με όλα τα τσοκακια φρενου
Δεν ξερω ποιον εννοεις αλλα προχτες στη σοφιτα βρηκα ενα ξεχασμενο κουτι Κουτουμανος ΑΚ 33γρ....Υ.Γ . Συλωγηστίκατε ποτέ............
Ποιος έλληνας μεγαλοβιοτέχνης, δουλευει την all teren γόμωση 33gr στην Ελλάδα...;;;;
Εγώ που το έριξα όχι μόνος και φιλαράκια απλά τίποτα λες και είχε σκατα μέσα όσα μου έμειναν τα έσφαξα και πήρα τα σκάγια...όσο για τα 33γρ.ειναι μια μαγική γόμωση για μέναΓιατί πούλαγε πολύ κ καποιους ελληνες μεγαλοβιοτέχνες, τους ενοχλούσε, διοτι τον ελληνα μεγαλοβιοτεχνη του ειναι ασύμφωρή η γόμωση στα 33gr, διοτι ο καταναλωτης θα αφησει σχεδον στην ακρη τα 32 & 34gr...οποτε τα βρεικαν καπου στη μεση με τον εισαγωγέα κ τέλος το Formula 33...ήταν ονειρο κ πάει.
Υ.Γ . Συλωγηστίκατε ποτέ............
Ποιος έλληνας μεγαλοβιοτέχνης, δουλευει την all teren γόμωση 33gr στην Ελλάδα...;;;;
Και ο Ρουμελιώτης είχε φανταστικό 33 με α1.Δεν ξερω ποιον εννοεις αλλα προχτες στη σοφιτα βρηκα ενα ξεχασμενο κουτι Κουτουμανος ΑΚ 33γρ....
Ε.πεστο μας εσκασες...του λαμπρο το βεργινα...Μιλαω για ΜΕΓΑΑΑΑΛΟβιοτεχνες παιδια........3 ειναι στην Ελλαδα.....
Θήβα μεριά.Μιλαω για ΜΕΓΑΑΑΑΛΟβιοτεχνες παιδια........3 ειναι στην Ελλαδα.....