Φυσίγγια για την Φάσσα

• Thread starter Thread starter outlander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πιστεύω ότι 36 για την φάσσα είναι πολλά για έναρξη για ντόπια πουλιά.

Περισι ρηξαμε αρκετά lambro βελοτσε 36 γρ στα παπιά κι εδώ και έξω χειμώνα με πολύ μέτρια αποτελέσματα.
Ίσως τώρα για έναρξη είναι καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει φορτωμένο αλλά μαλακό φυσίγγιο για έναρξη αλλά και περάσματα ημερισιο
Ο Ναυπλιώτης, διαφημιζει τα φυσιγγια του ως γρηγορα κ ανάθεμα αν καποια, ξεπερνουν τα 410m/s...μιλαω για 24gr με 32.
Ποσο μαλλον για 36gr δικο του, οπου η γομωση θελει πυριτιδα να τη σπρώξει κ να δουλεψει με αξιοπρέπεια...

Ο Ναυπλιώτης, διαφημιζει τα φυσιγγια του ως γρηγορα κ ανάθεμα αν καποια, ξεπερνουν τα 410m/s...μιλαω για 24gr με 32.
Ποσο μαλλον για 36gr δικο του, οπου η γομωση θελει πυριτιδα να τη σπρώξει κ να δουλεψει με αξιοπρέπεια...
Θα φανει στο βουνο κατα πόσο ισχύουν αυτα που λενε

Οι περισσότεροι το ίδιο κάνουν γράφουν ένα 410 και τέρμα

Οι περισσότεροι το ίδιο κάνουν γράφουν ένα 410 και τέρμα
Να ξερεις εως τωρα, μονο η Clever Mirage, NSI και η RIO είνσι αυτο που γραφουν στα κουτια τους κ τα site τους......
Θα φανει στο βουνο κατα πόσο ισχύουν αυτα που λενε
Το φθηνόπωρο, οχι τώρα ομως, στην εναρξη.....

Καλησπερα ......
Η γνωμη μου ειναι οτι ενα φυσιγγι 32 εως 34 γραμμαρια σε Νο 7 ειναι οτι πρεπει για φασα μεχρι τα μεσα Νοεμβριου.......
Φυσιγγι οπως το ΑΖ 20,το speend,το Λαμπρο Α1 speciale κλπ......
Ενα ισορροπημενο φυσιγγι απο πλευρας ταχυτητας και πιεσεων αρκει... .....

Καλησπερα ......
Η γνωμη μου ειναι οτι ενα φυσιγγι 32 εως 34 γραμμαρια σε Νο 7 ειναι οτι πρεπει για φασα μεχρι τα μεσα Νοεμβριου.......
Φυσιγγι οπως το ΑΖ 20,το speend,το Λαμπρο Α1 speciale κλπ......
Ενα ισορροπημενο φυσιγγι απο πλευρας ταχυτητας και πιεσεων αρκει... .....
τα 32 γραμμαρια με της ζεστες του αυγουστου σεπτεμβριου καλα ειναι σε φασσα σε 7αρι , μετα οταν ψυχραινει λιγο ο καιρος θελει 34 γραμμαρια και 6αρι σε νορμαλ αποστασης , και 5αρι σε μακρινες

Να ξερεις εως τωρα, μονο η Clever Mirage, NSI και η RIO είνσι αυτο που γραφουν στα κουτια τους κ τα site τους......

Το φθηνόπωρο, οχι τώρα ομως, στην εναρξη.....
Σιγουρα μετά τον Σεπτέμβριο.
Με τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορει καποιος να βγάλει συμπέρασμα

τα 32 γραμμαρια με της ζεστες του αυγουστου σεπτεμβριου καλα ειναι σε φασσα σε 7αρι , μετα οταν ψυχραινει λιγο ο καιρος θελει 34 γραμμαρια και 6αρι σε νορμαλ αποστασης , και 5αρι σε μακρινες
Εγω τις κυνηγάω με 34 αρια νο 6 κ 7. Εξαλου οι χειμώνες ηταν πολυ ήπιοι οποτε δεν υπηρχε λογος για μεγαλυτερα γραμμάρια

Εγω τις κυνηγάω με 34 αρια νο 6 κ 7. Εξαλου οι χειμώνες ηταν πολυ ήπιοι οποτε δεν υπηρχε λογος για μεγαλυτερα γραμμάρια
Το ότι ένα φυσίγγι είναι πιο πολλά γραμμαρια δεν σημαίνει ότι είναι και πιο δυνατά από 34 μέχρι 36 γραμμαρια τα περισσότερα είναι στης ίδιες πιέσεις και ταχύτητες. Δεν αλλάζει κάτι.

Το ότι ένα φυσίγγι είναι πιο πολλά γραμμαρια δεν σημαίνει ότι είναι και πιο δυνατά από 34 μέχρι 36 γραμμαρια τα περισσότερα είναι στης ίδιες πιέσεις και ταχύτητες. Δεν αλλάζει κάτι.
σωστα , τα πολλα γραμμαρια ειναι και ποιο αργα , και με λιγοτερη διατρηση

Βρηκα ενα ξεχασμενο κουτι nsi gm3 7αρι στην ντουλαπα, αγορασμενο πριν καμια πενταετια, λεω να το ριξω στις φασσες στην εναρξη
ριξτω , εγω ριχνω φυσιγγια 25ετιας , αλλα τα εχω σε ξυλινα ντουλαπια μακρια απο υγρασια , ηλιο , και αλλη θερμοτητα, δεν θελουν τιποτα το ιδιαιτερο για να συντηριθουν

Τ
Βρηκα ενα ξεχασμενο κουτι nsi gm3 7αρι στην ντουλαπα, αγορασμενο πριν καμια πενταετια, λεω να το ριξω στις φασσες στην εναρξη
Το 7αρι το ρίχνω δύο χρόνια στα μικρά παπιά χειμώνα με φουλ υγρασίες θάνατος τα πατσαβουριαζει

Τ

Το 7αρι το ρίχνω δύο χρόνια στα μικρά παπιά χειμώνα με φουλ υγρασίες θάνατος τα πατσαβουριαζει
Πέρυσι στα παπια εριχνα τέλη Νοέμβρη 34γρ 7αρια.
Πεφταν ξερα. Bascheri pelagri το κλασσικο με τον κοκκινο καλυκα.

Από το special 34 και το number one 36 έχω ρίξει πολλά ωραία φυσίγγια απλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει μπαρούτι
Περικλη σιγουρα θα εχει αλλαξει πυριτιδα καθως αυτα τα 2 τα γεμιζε τελευταια με ΜΒ32 & ΜΒ36 αντίστοιχα....οπως και το king 34 για ποιο πολλα κρυα.
Αξιολογα φυσιγγια παρα τις τσιμπιμενες τιμουλες τους.

Περικλη σιγουρα θα εχει αλλαξει πυριτιδα καθως αυτα τα 2 τα γεμιζε τελευταια με ΜΒ32 & ΜΒ36 αντίστοιχα....οπως και το king 34 για ποιο πολλα κρυα.
Αξιολογα φυσιγγια παρα τις τσιμπιμενες τιμουλες τους.
Να συμπληρώσω...
Όχι μόνο αξιόλογα αλλά αξιολογοτατα μέχρι που άλλαξε συνταγή λόγω έλλειψης α' υλών...

Back