+1Αν κάποιος θέλει να κάνει οικονομία, σκετα φυσιγκια skeet 24gr n.9.5 με 5€ το κουτί φτανουν και περισσεύουν.
Αρι καλησπέρα, στα 20-25 μέτρα που συνήθως ντουφεκαω ανοίγει αρκετά και τα εντεκαρακια δημιουργούν διαμπερές τραυματισμό.+1
Γιαννη το 11αρι δεν σου γεμιζει σκαγια το θηραμα? Σε ρωταω γιατι το Special game με δυο οπλα που το εχω δοκιμασει μου ειχε φανει σφιχτο για μαλλινοταπο... Εχεις δοκιμασει να βαλεις κ στις δυο κανες skeetoφυσιγγα?
Ευτυχώς δηλαδή που εχω δύο κούτες πενταετιας.ΟΙ τελευταιες παρτιδες του σπεσιαλ γκειμ 1-2 χρονια τωρα για κλαματα, καμμια σχεση με το φοβερο παλιο φυσιγγι.
+1 Πολυ σωστος...Επειδή κάποιες φορές σε νησί που κυνηγάω φυσάει 7 μποφόρ, έχω βρει τέλειο το sporting σε νούμερο 8.5 με 4* +3*.Αποφεύγω έτσι την μεγάλη μετατόπιση της δεσμης. Γιαννης
Έχω δει σε χαρτόνι σε τέτοιες συνθήκες που περιγράφεις μετατόπιση 1 μέτρο!+1 Πολυ σωστος...Το εχω δει αρκετες φορες κ στα μπεκαστινια που οι αποστασεις ειαι πιο μακρινες...Ειδικα τα 9αρια με ενα 6αρι πλαγιο ανεμο μετατοπιζονται πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζεται κανεις μετα τα 35 μετρα...
Oσο ψιλοτερο το σκαγι τοσο πιο εντονη η μετατοπιση αν αυτο εννοεις Βικτωρα...Λογικα ομως με το ψιλοτερο σκαγι, δεν θα εχεις θεμα ακομα περισσοτερο;
Πριν δε το βγαζα καθολου , πρωτο σε νουμερο 10,απλως .shoot.γαζωνε, ομως και φετος δε μου αρεσεΕυτυχώς δηλαδή που εχω δύο κούτες πενταετιας.
Πάντως σε ν.9 για μπεκάτσα που αγόρασα φέτος ήταν ΟΚ.
Δωσε ρε φίλε αμα μπορεις εντυπωσεις των φυσιγγιων και των οπλων που χρησιμοποιησατε πανω στα Σκοπια!!!χαιρετώ την παρέα
έχει ξεμείνει μια κούτα lambro skeet και αυτή θα ρίξω φέτος,υπερ αρκετό
Και γιατί να μην είναι, 24γρ είναι η ''standard'' γομωση του 20αριού και μάλιστα το 12άρι τη διαχειρίζεται με χαμηλότερες πιέσεις και κοντιτερη κολώνα σκαγιών, με λιγότερες δηλαδή παραμορφώσεις. Δεν νομίζω να υπάρχεια κάποιος που πιστευει ότι το 20άρι είναι ''λίγο'' για κυνήγι ορτυκιού, κίχλας, τρυγονιού, μπεκάτσας.χαιρετώ την παρέα
έχει ξεμείνει μια κούτα lambro skeet και αυτή θα ρίξω φέτος,υπερ αρκετό
Νομίζω 28 γρ ''μαλλινόταπο'' σε Νο 9,5 βγάζει η NSI αλλά αρκετά τσιμπημένο στην τιμή.
upload pic
Σκοπευτικο μαλινοταπο 28γρ βγαίνει σε νούμερα 7 ,8 ,8 1/2. αν το φερναν στην Ελλάδα θα ήταν ιδανικό όχι μόνο για το ορτικι αλλά για πολλά θυραματα.
Συνφωνω το DORKAS συγκεντωτικο για μαλινοταπο, το ΝΟBEL SPORT θέλω να το δοκιμάσω στο μέλλον έχω ακούσει καλά λογια.Νομίζω 28 γρ ''μαλλινόταπο'' σε Νο 9,5 βγάζει η NSI αλλά αρκετά τσιμπημένο στην τιμή.
Παλιά έβγαζε και η DORKAS το 2001 28 γρ σε ''μαλλινοταπό'', το είχα δοκιμάσεις σε κιχλοκότσυφα και ήταν ιδαίτερα μαλακό και συγκεντρωτικό.
Το καλύτερο βέβαια για τα ορτύκια ανοιχτά τσοκ, ένα φυσίγγιο μαλλινοταπο ιδιογόμωσης, με 25-26γρ σκάγια Νο 9,10 και ρελιαστό κλείσιμο.