Αυτό το 30άρι θα το δοκιμάσω σίγουρα και 'γω, στη τσίχλα βέβαια (μακάρι να μπορούσα να έχω σκυλί όπως παλαιότερα και να το έριχνα στα ορτύκια), έχω διαβάσει εδώ και έχω ακούσει ότι είναι αρκετά συγκεντρωτικό φυσίγγιο, εσύ φίλε μου, παρατήρησε κάτι τέτοιο?Σημερα εριξα τα λαμπρο τα tordo 30γρ.
Το εριξα με 4αρι τσοκ σε 18.3 αυλο και σε αποσταση 20-25 μετρα ειχε καθαρα και ακαριαια σκοτωματα.
Το διασπορας το τρια αλφα εκανε νερα αλλα μπορει να μην ταιριαζει με το τσοκ στα ιδια μετρα παντα.
Αυτό το 30άρι θα το δοκιμάσω σίγουρα και 'γω, στη τσίχλα βέβαια (μακάρι να μπορούσα να έχω σκυλί όπως παλαιότερα και να το έριχνα στα ορτύκια), έχω διαβάσει εδώ και έχω ακούσει ότι είναι αρκετά συγκεντρωτικό φυσίγγιο, εσύ φίλε μου, παρατήρησε κάτι τέτοιο?
Τα ισπανικά ιμπεριαλ τα 32αρια τα έριχνα κ στα τρυγόνια κ σε τσίχλα και σε ορτυκι(όταν πηγενα)Είχα πάρει από εδώ μια κούτα 10αρα.ποτε δεν με απογοητευσαν..Και για τα 30αρια έχω ακούσει καλά λόγια..Τα ρίχνει ένας φίλος με την fabarm becaccia(παλιό μοντέλο) 61εκ κύλινδρος κ γαζώνουν..Τα 32γρ έχουν 6,50€ και δεν τα ρίχνω πια..Τα φυσιγγια που ρίχνω δύο χρονιές τώρα στα ορτυκια είναι αυτά με μπαρουτι Α Γαλλιας.
Πολύ καλά αλλά δεν τα ξαναβρηκα.
image share
Επίσης πολύ καλά ισπανικά στα 30 γρ με πραγματικά σκαγια ν12.
Τα ρίχνω με το ελαφρύ σ/π.Επίσης σπάνια, αλλά έχω απόθεμα.
upload immagini
Τα συγκεκριμένα τα έχω ρίξει παλαιότερα σε κιχλοκότσυφα αλλά ήταν γεμισμένα σε μπλέ κάλυκα με μέταλλο 12χιλ όπως τα φυσίγγια της φωτογραφία στο κουτί.Τα φυσιγγια που ρίχνω δύο χρονιές τώρα στα ορτυκια είναι αυτά με μπαρουτι Α Γαλλιας.
Πολύ καλά αλλά δεν τα ξαναβρηκα.
image share
Σπύρο από τα ισπανικά φυσίγγια δεν είχα ποτέ μου παράπονο.Μπορώ να πω όμως ότι και τα ιμπεριαλ και τα Ρίο και τα GB,και τα armusa στα 32γρ όλα,Είχαν το λάκτισμα τους..Ισπανικό 28γρ δεν έχω ρίξει ίσως είναι πιο μαλακά..Όμως όπως έχουμε πει η ανακρουση αντιλαμβάνεται διαφορετικά από τον καθένα μας.Τα Ισπανικά ιμπέριαλ 32 γρ, έριξα ένα κουτί πρόπερσι και δεν μου άρεσαν μου φάνηκαν αρκετά δυνατά για τα γραμμάρια τους, ασυνήθιστα δυνατά για Ισπανικό φυσίγγιο θα έλεγα.
Ακούστε κ αυτο,Η victory εχει το mini quaglia για ορτυκι ν10-12,ως εδω καλα..
Μόνο που το φυσιγγι αυτο το γεμίζει σε 20γρ κ σε cal 12!!!!!!!!!
Κατι πρωτοφανές για τα δεδομενα αυτού του διαμετρηματος
Κρίμα που δεν εισάγετε γιατι έχω απίστευτη περιέργεια..![]()
Μάνο φυσικά ο ιδιογωμοτης γεμίζει με όσα γραμμάρια θελει,Άμα βρεις και τα υπόλοιπα υλικά να σου γεμίσω ένα κουτάκι![]()
Μάνο φυσικά ο ιδιογωμοτης γεμίζει με όσα γραμμάρια θελει,
Αλλα ίσως να ειναι το μοναδικό φυσιγγι εμπορίου με 20γρ σε Καλ.12..
ΥΓ εγώ λουκουμια Συριανα θέλω..![]()
Ναι σου πω την αλήθεια Τάσο δεν γνωρίζω, τα είχα δει από παλιά στο midway usa, και μια που το ανέφερες τα θυμήθηκα. Υποθέσεις κάνω? σε παλιά οπλα, για εκμάθηση χρήσης κυνηγετικου οπλου σε γυναίκες και παιδιά?Για που προορίζονται Κωνσταντίνε?