Στελιο εχει και μια αλλη διαφορα..του direct αν το δεις στην βαση απο τα πτερυγια εχει εναν κωνο που παει περιπου στο 1/3 του διασπορεα..ισως παιζει και αυτο ρολο..οι ιταλοι παντως αυτον τον διασπορεα οταν τον γεμιζουν του προσθετουν και στοιβαδα με σκαγια απο πανω και μετα κλεινουνView attachment 6719
View attachment 6720
View attachment 6721
Η βασική διαφορά των δυο αποκεντρωτήρων είναι ότι του Στόκα είχαν 4 διαχωριστικά πτερύγια, ενώ του Lambro Direct έχει 3.
Τέτοιο διασπορεα έχουν τα 33 διασπορας του oskar
Περιμένουμε παρουσίαση Ηλία να δούμε το στήσιμο του...Εχει δοκιμάσει κανείς τα διασποράς του Ρουμελιώτη σε μπεκάτσα; περα απ το κλασικό διασπορας που έχει, μου ειπε σημερα οτι εχει και με ελικοειδή διασπορέα, του ειπα να μου βάλει και ένα τέτοιο στην παραγγελια για δοκιμή.
ηλια παρε με τον ελικοειδη για μπεκατσα θα παθεις πλακα ,δυνατο φυσιγγι στα 33γρ το βγαζει.το κλασικο διασπορας ειναι πιο καλο για περδικα γιατι εχει παραπανω μετρα.Εχει δοκιμάσει κανείς τα διασποράς του Ρουμελιώτη σε μπεκάτσα; περα απ το κλασικό διασπορας που έχει, μου ειπε σημερα οτι εχει και με ελικοειδή διασπορέα, του ειπα να μου βάλει και ένα τέτοιο στην παραγγελια για δοκιμή.
εχουν το 33γρ και το 35γρ?Τέτοιο διασπορεα έχουν τα 33 διασπορας του oskar
Με τα μαυρα ειχα παρει πολλες μπεκατσες τα κυνηγαγα χρονια δενμου εφευγε πουλι σπανια ,τα κοκκινα δεν μου εκατσαν καθολουView attachment 6719
View attachment 6720
View attachment 6721
Η βασική διαφορά των δυο αποκεντρωτήρων είναι ότι του Στόκα είχαν 4 διαχωριστικά πτερύγια, ενώ του Lambro Direct έχει 3.
Μια απο τα ίδια και εγώ. Τα κόκκινα με τα δίπλα νούμερα δεν μου άρεσαν. Τα μαύρα maxD μου αρέσουν.Με τα μαυρα ειχα παρει πολλες μπεκατσες τα κυνηγαγα χρονια δενμου εφευγε πουλι σπανια ,τα κοκκινα δεν μου εκατσαν καθολου
Tο ενα κουτί τέτοιο το πηρα, θα ερθει απο εβδομάδα ομως η παραγγελία επειδή δεν έχει tecna τωρα και τη δευτέρα θα ξαναγεμίσει(για τα αλλα φυσιγγια).ηλια παρε με τον ελικοειδη για μπεκατσα θα παθεις πλακα ,δυνατο φυσιγγι στα 33γρ το βγαζει.το κλασικο διασπορας ειναι πιο καλο για περδικα γιατι εχει παραπανω μετρα.
πολυ σωστος φιλε.Tο ενα κουτί τέτοιο το πηρα, θα ερθει απο εβδομάδα ομως η παραγγελία επειδή δεν έχει tecna τωρα και τη δευτέρα θα ξαναγεμίσει(για τα αλλα φυσιγγια).
Το κλασικο το εχω δουλέψει σε φασσα και ηταν τρομερό, δεν σου δημιουργούσε την "ανασφάλια" που εχουν τα διασποράς σε μεγαλες αποστασεις. εκεινο το ειχα ρίξει το 2017 πρωτη φορά με τη benelli 121 και με το μπαικαλ, με την μπενελι τοτε ειχε δεσει πολυ καλα λόγο των 2 αστρων και το είχα μόνιμο 1ο και μερικες φορες και 2ο...