Φυσίγγια για Λαγό

Καλημερα σας! Πολυ καλο ειναι το lambro το κιτρινο,αλλά κατα την γνώμη μου ειναι ημιδιασπορας.ειδικα με φουλ τσοκ θα πηγαίνει μπάλα(για διασποράς) και για αυτό θα κόβει μέχρι τα 35 μέτρα ισως και παραπάνω με το φουλ.
Ακριβώς το ίδιο θέμα είχε συνάδελφος αποκλειστικός λαγάς.ειχε πολλές αποτυχίες στο ξεπέταγμα.δοκιμασε το elix και οι αποτυχίες σχεδόν μηδενίστηκαν.εγω θα του προτεινα gorilla elix 36 N 5 πρώτο και δεύτερο lambro κίτρινο διασποράς.τριτο ένα με συγκεντρωτηρα αμερικανικό κατα προτίμηση με πρώτη επιλογή rem nitro semi N 4.
Κατα την γνώμη μου ο άνθρωπος για να είχε μείνει ευχαριστημενος με το direct η πρώτη τουφεκια του ήταν 10-20m Max..
Σωστα μεχρι τα 20 μετρα ριχνει! Και κυνηγαει ως επι το πλειστον σε σφιχτα μερη!!
 
Έχω πάρει του fantom αλλά δεν έχω αξιωθείακόμα να ρίξω κανένα. Τώρα που βρήκα πίνακα γιατί βαρέθηκα με τα χαρτόνια θα γίνει πόλεμος. Το κακό είναι ότι θέλω σε 4 αρι και από αυτά που έχω δει μόνο τα rotweil έχουν. Και τα sellier επίσης αλλά τα 32 γρ με κολλάνε ψυχολογικώς..
 
Χαχα μου άρεσε.. Εξαπάτηση του εαυτού μας κανονικότατα.. Μας έκανε ο Τσίπρας αετούς...yelling.topic.
.sarcastic. Απλα ηθελα να πω πως αν η κανη κοιταει εκει που πρεπει την ωρα που πατας σκανδαλη
στον λαγο τα 32 ειναι οκ!Τα 2-3 γρ παραπανω δεν διορθωνουν την ντουφεκια,7 σκαγια θελει
μονο και ειναι ζουλαπι που δεν σηκωνει σκαγια.Διπλωνει ευκολα......
 
Καλησπερες! Εγω πρωτο βαζω λαμπρο κιτρινο διασποράς δευτερο wing χαρτινο και τριτο lepre ,super caccia , rottweil αναλόγως.. πολυ μου αρέσει και το b&p mygra φασσα για πρωτο αλλα μονο οταν περιμενω λαγό σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μετρων.. μαλλινη ταπα έχω δοκιμάσει τα φελτρο λαμπρο δεν με ενθουσίασαν , ισως εφταιγε ο καιρος βεβαια εκεινη τη μερα... Παντως να αποφύγετε τα bi-turbo τα κοκκινα γιατι η θα τον κανουν γεματο τρυπες ή θα τον χαιδεψουν!!!
 
Εκεί είναι η μαγκιά και η τεχνογνωσία που πληρώνεις. Να έχεις ένα φυσίγγι μαλακό, για όλους τους καιρούς που να σκοτώνει.
Έτσι μπράβο. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό που λέει ο φίλος AltairLusso. Χρυσός συνδυασμός.
 
Δημήτρη το έχεις ρίξει το mb;
Τώρα πρόσφατα τα πείρα (περίπου 1μηνα) από περιέργεια μετά από θετικά σχόλια που διάβασα σε ένα thread εδώ στο forum. Μόλις το παρέλαβα το έσφαξα και το ανέβασα. Κάποιες δοκιμές θα ακολουθήσουν στην πορεία, αν μου αρέσει θα το ρίξω φέτος και στον αυτιά. Την προηγούμενη χρονιά έριξα το MB FELTRO TRICOLOR.
 
.sarcastic. Απλα ηθελα να πω πως αν η κανη κοιταει εκει που πρεπει την ωρα που πατας σκανδαλη
στον λαγο τα 32 ειναι οκ!Τα 2-3 γρ παραπανω δεν διορθωνουν την ντουφεκια,7 σκαγια θελει
μονο και ειναι ζουλαπι που δεν σηκωνει σκαγια.Διπλωνει ευκολα......
Στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω. Σωστή τουφεκιά θέλει τα άλλα είναι ψυχολογική τόνωση. Αν τρέμουν τα χέρια σου θα φταίει μέχρι και το σκυλί που δεν τον έπιασε ζωντανό για να μην σε ρεξιλέψει, να γλιτώσεις και τα φυσίγγια...yel. Τώρα ότι πέφτει με 7 αρι το καλοκαίρι και οι μικροί σχετικά λαγοί σε κοντινή απόσταση μαρμαρώνουν συμφωνώ. Αν είναι όμως γερόλαγος βουνίσιος και τον έχεις και πισώκωλα θα στοιχείωνουν τα " καμπανάκια" του τα ονειρά σου.. Στο πλάι είναι αδύναμος τελείως.
 
Θα δοκιμάσω το μάλλινο φαντομ το Σάββατο στο σκοπευτήριο, φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Θα το χρησιμοποιήσω από τον Δεκέμβριο.
Αυτή την εντύπωση μου έδωσε και εμένα αλλά θα το ρίξεις πρώτος και θα μας πεις ..
 
Back
Top