Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

Και να τα ακριβύνει πόσο πολύ να τα ακριβύνει?
Πάλι ο φθηνότερος θα είναι..
Η λύση βέβαια είναι όταν βρίσκουμε τέτοιες τιμές είναι να αγοράζουμε μεγάλη ποσότητα κ για τις επόμενες χρονιές..αλλα είναι δύσκολες κ οι εποχές για κάτι τέτοιο..
 
Ίδιες κ θα τις κρατήσει για όλη την χρονιά απ ότι μ είπε.
Πήρα κι εγω 2 κούτες -1 28ρια και 1 30ρια- στις ιδιες τιμές που είναι εδώ και καιρό.. Το σπόρτινγκ του στο λίγο σκοπευτήριο που πηγαίνω το έχω αγαπήσει καθώς επίσης και το 32ρι του που έριξα πέρσυ. Να ναι καλά το παιδί που με τις τιμές του και την ποιότητά του μας κρατάει μακρυά από Καλκαντζάκους..
Να είσαι καλά Γρηγόρη! Ίδιες οι τιμές! €5.20 τα 30αρια, €5.50 τα 32αρια και €3 τα μεταφορικά για Αθήνα! Έτσι όπως το άκουσα το παιδί ίσως σε μεγαλύτερη παραγγελία να κάνει ακόμα καλύτερη τιμή.

Συνάδελφοι είναι τρομερά ευχάριστο αυτό. To να παραμείνει σταθερός ποιοτικά (με τις μικρορβελτιώσεις που σωστά επισήμανε ο Τάσος στους κάλυκες αν μπορεί) και τιμολογιακά είναι η επόμενη στρατηγικη πρόκληση για αυτόν τον άνθρωπο πιστεύω... Γιατί πολλοί παρασύρθηκαν και έπεσαν θύματα της επιτυχίας τους... Ειδικά όσο οι Καλκατζακαίοι και λοιποί τρώνε φτύσιμο και γιούχα και δεν χαμπαριάζουν τίποτα, είναι εύκολο να αποπροσανατολιστεί... Έχει την έξωθεν άριστη μαρτυρία από όλους μας μέσω του online & offline word of mouth, ας μείνει σε αυτό το δρόμο που τον έφερε μέχρι εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ να τον στηρίζουμε λεκτικά και αγοραστικά...
 
Last edited:
Και να τα ακριβύνει πόσο πολύ να τα ακριβύνει?
Πάλι ο φθηνότερος θα είναι..
Η λύση βέβαια είναι όταν βρίσκουμε τέτοιες τιμές είναι να αγοράζουμε μεγάλη ποσότητα κ για τις επόμενες χρονιές..αλλα είναι δύσκολες κ οι εποχές για κάτι τέτοιο..

Τάσο να τα ακριβύνει με αντίκρισμα, όχι πονηρά... Δεν είναι λογική όπως είπα παραπάνω, "οι άλλοι αισχροκερδούν και μου αυξανουν το price difference, ας τσιμπήσω και εγώ λίγο τις τιμές, πάλι σε μένα θα έρθουν ως φθηνότερο"... Γιατί χωρίς να το καταλάβει θα σκάψει το λάκο του και θα αφήσει χώρο για άλλον... Εμένα προσωπικά θα με χαλάσει πολύ αν κάνει κάτι τέτοιο...

Μπορεί να μην με χάσει άμεσα, αλλά με μειούμενη ικανοποίηση και πιστότητα με την πρώτη ευκαιρία θα με χάσει οριστικά... Και επειδή έγινε διάσημος και από τα ηλεκτρονικά μέσα πρέπει να ξέρει πως τα ρημάδια σε πάνε αμέσως from hero to zero....
 
Last edited:
Πέρσι πηρα 20 κουτιά(με την προσφορά προς το γκρουπ του facebook) πηρα 34gr mb, a1, csb,a1 διασπορας, 35 psb και 36 m92s(για τις πολύ παγωνιές στις παπιες αλλα εριξά μονο 1 κουτι, τα υπολοιπα τα έδωσα στον ξάδερφο που του αρέσαν και τα κρατησε για λαγο). Με τις πυριτηδες δεν τα παω καλα, ειχα κοιταξει χονδρικά για τι καιρο ειναι καλη η καθε μια και έριχνα αναλόγα. Όλα τα φυσίγγια που πήρα ηταν φωτιά, αυτό ομως που μου έκανε εντύπωση ηταν το διασποράς με την α1(πορτοκαλί) που παρόλο που ανοιγε(το εβαζα 1ο στην δανική καραμπίνα) κατεβαζα και φάσες ψηλομένες, μετα στο δίκανο εβαζα και στις 2 κανες διασπορας και καταφερνα παλι να παρω πουλια που γενικα θα πιστευα πως δεν πεφτουν με διασπορας.
Φετος στην έναρξη πήρα αλλα 14 κουτια εγω και άλλα 16 τα 2 φιλαράκια που καναμε μαζι την παραγγελία,
αυτη τη φορα πήρα 28ρια για τρυγόνια-ορτυκια(και οτι μίνει θα παει στα μπεκατσίνια και τη μπεκάτσα)
34ρια με Α1, 34ρια διασπορας, και επειδη δεν ειχε 32 οταν εκανα την παραγγελεία του ειπα να μου βαλει κατι που δεν πήρα για δοκιμη, και μου εβαλε ενα 33γρ ALFA(με Α1 νομιζω ειναι κ αυτο) και ενα 34 PSB.

Ολο το σεπτέμβρη εριχνα 28ρια στα πάντα με 4* και δεν ειχα κανένα θέμα. Και αν κρίνω απ τα περσινα, σίγουρα και φετος όλα θα ειναι πένα!
Μακάρι να συνεχίσει ετσι ο Ανδρέας και να έχουμε οικονομικά και καλα φυσιγγια!
 
Βγαζει ακομα τα 34 γρ.με α1 γιατι εμαθα οτι τα εχει σταματιση...τρομερο φυσηγγι

Στη σελίδα Αi γραφει αλλα οταν μιλήσαμε για Α1 λέγαμε, δεν ξερω αν την γράφουν και με τους 2 τρόπους.
alpha-34-special.jpg
 
Η ερώτηση του πρακτορείου σήμερα ." Για πόλεμο θα πας ;"
Οχι του λεω για αντάρτικο. Αρχίζει η επανάσταση.
Αντρέα σ'ευχαριστώ για όλα !
Τι πήρες??? Για στείλε ένα μήνυμα να δώσεις εξηγηθείς γιατί κάτι με τρώει ο κώλος μου και εμένα :D
 
Back
Top