Τα 30αρια ΚωνσταντίνεΤυχερός ήτανε Ευριπίδη δεν ήσουν στη μέρα σου, πάντως τα tordo τα 32αρια τις ξερενουν τις φασσες στα Χανιά.
Τα 30αρια ΚωνσταντίνεΤυχερός ήτανε Ευριπίδη δεν ήσουν στη μέρα σου, πάντως τα tordo τα 32αρια τις ξερενουν τις φασσες στα Χανιά.
Σωστός Παύλο, τριανταρια έγραψα αλλά όταν τυπωσε το μυνημα βγήκε 32αριαΤα 30αρια Κωνσταντίνε
οχι τιποτα αλλο, αλλα υπαρχει και μεγάλη διαφορά απόδοσης σε αυτα τα δυο. Το 30αρι καταπληκτικό το αλλο πολυ μέτριο (για μενα).Σωστός Παύλο, τριανταρια έγραψα αλλά όταν τυπωσε το μυνημα βγήκε 32αρια![]()
Αυτο το θηραμα σε προσγ. αποτομα, και σε επαν.στην ταξη.Τελη Οκτομβρη φετος ημουν στην Μοληβδοσκεπαστη και εχασα το παρτι για μια μερα.την επομενη του μπασηματος πηρα8 και τις αλλες δυο μερες απο 1. Τις δυο τελ. για την ιστορια τις πηρα με φησ.ιδιογ.44γρ ΒΒ. μια απο καθε μπουλουκι.Στην προτη ειπαν τηχη στην δευτερη ειπαν δεν γινονται αυτα.Μηλαμε για τηχ. ντουφεκιες σε ποοοοοολη ψηλ. κοπαδια,που σε καμια περ. δεν ειναι ο κανονας.Απλα δεν περναγε τπτ.και ειπα νο δοκ. την τηχη μου. Τα πουλια πεσαν λαβομενα και τα βρικα με τοspringer. Και του χρονου με υγεια..shake.Ενας ριχνει φασα, τρεις τη χουφτωσαμε, για να παρουν και μυρωδια οι σκυλοι. Προσωπικα δεν μου καθεται καλα σαν θηραμα, οσες φορες το χω συναντησει μου χει παρει τα σωβρακα, ενω οι σπανιες συναντησεις εδω κατω ειναι ειτε ψηλα, ειτε απο την πλατη μου στα κυπαρισσια.
44γρ ΒΒ.
Καλημερα Παυλο.Καμια 80αρια πανο κατο.Γιωργο ουτε χηνες να ητανε! Στα 100 μετρα τουφεκουσες?
Για την Ιστορια με ΑΟ φισηκα.
ετσι Παυλο, το 30αρι ειναι αποκαλυψη για εμενα...πιστευω και στα τρυγωνια θα θεριζει. το 32αρι ΜΟΥΦΑΑΑΑΑοχι τιποτα αλλο, αλλα υπαρχει και μεγάλη διαφορά απόδοσης σε αυτα τα δυο. Το 30αρι καταπληκτικό το αλλο πολυ μέτριο (για μενα).
Τι λες ρε μεγάλε.θες να με κανεις να γίνω παιδοκτονος?Κ του χρονου φασσαδες, φετος ηταν νομιζω η πρωτη χρονια που δεν την κυνηγησα σχεδον καθολου...
Ευριπιδη πες στο γιο να γραφτει στο φορουμ, εχουμε να του δωσουμε εμεις πολλες ιδεες για ατακες οταν σου χτυπαει τα θηραματα... "ετσι θελω να τους δινεις υψος γιατι εμενα μου αρεσουν τα ψηλωμενα", "ειχες τελειωσει με το πουλι, ετσι, δεν στο χαλασα", "στα σκοτωμενα εισαι φωτια" και αλλα πολλα που τα εχουμε δουλεψει στην προπονηση...
![]()
ισα ισα που ο χαβαλες ειναι η πεμπτουσια της ολης φασης.πληρωσα προχθες το εφυγε και πηγε στο τμημα να σου κανει μηνυση που του εχωνα στις αρχες.αρη παρε κι αλλη ατακα.μηπως πρεπει ν ανοιξουμε ενα topic μονο για τετοιες ατακες???
ευχαριστω χρηστο γιατι δεν το ειχα δει.αδιαβαστος
Σήμερα λοιπον ενω ειχαμε παει για τσίχλες με τον γιο και τον βικτωρα και ακούω ενα φρου δυνατό πίσω μου απο κάτι κυπαρίσσια και φεύγει η φασσα κυρια μέσα απ τα κλαδιά.κι ενω εριχνα τα καντήλια της αρκούδας να και η 2η ξοπισω.ρίχνω 2 μπηχτες τίποτα.σε λίγο λοιπον ερχετε ο γιος απ το άλλο καρτέρι καμαρωτος και μου πετάει την εξης ατάκα κρατώντας τη φασσα τεζα.γι αυτό είμαι εγώ εδώ για να ρίχνω οτι σου φεύγει.τι του λες κύριε πρόεδρος του κωλοπαιδου.τουφεκισμενη στα 30μ.περιπου με φυσιγγι tordo 30αρι 9αρι και μπαικαλα 155 με lm