Ενα μικρό στιγμιότυπο απο τις ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας και κάτω απο συνεχόμενη βροχή.
Τουλάχιστον αυτή η μέρα ήταν η καλύτερη μου για φέτος.
Για την τρέλα που έχεις για τις φάσσες πρέπει να γραφτούν τραγούδια φίλε!
μην του δίνεται θάρρος ρεΜπορεί κάποιος απο την εικόνα να καταλάβει τι εννοείς όταν λες κ ξαναλές για απότομες πλαγιές,πυκνούρες κ γκρέμια!
Δύσκολο κυνήγι![]()
Πφφφφφ!!!!Ασφαλτος και μερικες ψιχαλεςΕνα μικρό στιγμιότυπο απο τις ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας και κάτω απο συνεχόμενη βροχή.
Τουλάχιστον αυτή η μέρα ήταν η καλύτερη μου για φέτος.
να την έχω στο γραφείο να την βλέπω να χαίρομαι και τις ώρες που έχω νεύρα να την βρίζω.![]()
Πως σε καταλαβαίνω ρε Κώστα!!! Εγώ την έχω κάνει wallpaper στο κινητό (και στο προηγούμενο και σε αυτό εδώ) και στο λάπτοπ επίσης!!!Αααααχχχ φάσσες φάσσες….. θα μας φάτε την ψυχή. Θέλω μια να την βαλσαμώσω να την έχω στο γραφείο να την βλέπω να χαίρομαι και τις ώρες που έχω νεύρα να την βρίζω.![]()
ετσι για να μην ξεχνιομαστε
πρεπει να αλλαξεις όμως το ψευδωνυμο σε Ευριπιδη Μ2 , αλλιως θα παρεις επιπληξη από το Βενελλι κλαμπετσι για να μην ξεχνιομαστε
Δεν τη χρειαζεται γιατί δεν είναι BerettaΓιατί δεν ρίχνει ποτέ τρίτη ρε παιδιά? Δεν του την σκάει?![]()
Οχ αρχίσαμε .buy buy.Δεν τη χρειαζεται γιατί δεν είναι Beretta
![]()
Τα πειράγματα είναι στο πρόγραμμα.είναι το αλάτι του φορουμΟχ αρχίσαμε .buy buy.
Ο Μήτσος ερωτευτηκε μια ουκρανη μου....ρα
Που χε φτερα στα χερια της
Και θαλάσσια κορμαρα
Γιαυτην ξενυκτησε πολυ
Ψαχνει βουνα λαγκαδια
Της τραγουδαει για να ρθει
Στου καρτεριου του την γραμμη
Και να της ριξει....σκαγια
Την καμαρώνει σαν περνα
Απ του βουνου της μυτες
Και τα φτερα της τα θωρει
Σαν της βικτοριας σικρετ
Αφιερωμένο στον ερωτευμένο στα Τζουμερκα![]()
Δεν τη χρειαζεται γιατί δεν είναι Beretta
![]()
Πως σε καταλαβαίνω ρε Κώστα!!! Εγώ την έχω κάνει wallpaper στο κινητό (και στο προηγούμενο και σε αυτό εδώ) και στο λάπτοπ επίσης!!!
![]()