Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίδες κι εγώ σήμερα κατάλαβα πολύ καλά γιατί τις αποκαλείτε ΚΑΡΙΟΛΕΣ, το ένιωσα στο πετσί μου δηλαδή...!!!
Και εξηγούμαι: ενώ, λοιπόν, η ώρα είχε πάει 12 και δεν είχα δει ούτε μία καριολίτσα (τα μόνα που πέρναγαν αδιάκοπα ήταν τα ψαρόνια, μιλάμε για χιλιάδες), άντε λέω, να πάω λίγο πιο δίπλα να μάσω μια τσιχλίτσα που είχα χτυπήσει νωρίτερα... Ε, εκεί λοιπόν που ξεκόλλησα από το πόστο μου για να πάω 10 μέτρα πιο πέρα, ξαφνικά με καβαλάνε από πίσω μου (πλάτη) στο 1 μέτρο πάνω απ' τη κεφάλα μου καμιά 30ριά κομμάτια...!!! Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβη (ομολογώ, πάγωσα προς στιγμήν :eek:.hunter.1), με είχαν προσπεράσει τόσο, ώστε η δεύτερη ντουφεκιά να πάει στον βρόντο...!!! Κατάφερα, ωστόσο, και κατέρριψα μία με τη πρώτη τουφεκιά, η οποία την έφαγε στον κώλο, αλλά, δυστυχέστατα, δεν τη βρήκα ποτέ, διότι το μέρος που έπεσε ήταν πολύ ζαβό (απόκρυμνη πυκνή ρεματιά)...!!!
Εάν δεν το κουνούσα ρούπι από το πόστο μου, τουλάχιστο 2 καριόλες τις είχα για πλάκα και θα έπεφταν και στο καθαρό δίπλα μου...!!! :mad:.hair.

Παίδες κι εγώ σήμερα κατάλαβα πολύ καλά γιατί τις αποκαλείτε ΚΑΡΙΟΛΕΣ, το ένιωσα στο πετσί μου δηλαδή...!!!
Νίκο αν το κατάλαβες τώρα ρε φίλε ,εισαι πράγματι απο τους τυχερούς.
Αλλά κάλλιο αργά παρα ποτέ ! .sarcastic.

3 η ωρα, λεω θα βγω μια βόλτα μηπως φανει τιποτα,
φτανω στα ψηλά και βρίσκω τους λίγους γουρουνάδες που εμειναν εκει που ψήναν, χαιρετάω, που πας τετοια ωρα μ λεει ο ενας, να δω για καμια φάσσα του λεω..νωρίς ειναι μου λεει, απο νοεμβρη κ περα πιάνουν...
Για περασματιάρικες του λεω βγηκα, ε λεει δν εχουμε εμεις εδω περασματα, κ σκανε στα 30 μετρα αριστερα ενα κοπαδι 50ρι,γλυφει την κορυφή και πάει για το "απειρο" και μένουμε ολοι να κοιτιόμαστε σαν τους χαζουν... μετα πιάσαμε το μπλαμπλα και πήγε 7 η ώρα...
Τουλαχιστον οι ελπίδες για αυριο εχουν αυξηθεί!!!

Απογευματινό στα καλαμπόκια για τα ξεκολια και εφυγα με τα νευρα σπασμένα,είδα αρκετά πουλιά αλλά με κορόιδευαν δεν μπορουσα να τις στριμωξω πουθενα,είδα και 6 τρυγωνια και την πληρωσε το ενα....
cgVb0si.jpg

Ότι να ναι....
Μπορουσα να βαρεσω και άλλο αλλά δεν τα τουφεκαγα για τις ξεκολιαρες....

Απογευματινό στα καλαμπόκια για τα ξεκολια και εφυγα με τα νευρα σπασμένα,είδα αρκετά πουλιά αλλά με κορόιδευαν δεν μπορουσα να τις στριμωξω πουθενα,είδα και 6 τρυγωνια και την πληρωσε το ενα....
cgVb0si.jpg

Ότι να ναι....
Δεν τα βαρεθηκες τα ερμα τα τρυγονακια? Μπορει να εισαι τυχερος να τις στριμωξεις αυριο τις ρουφιανες

cgVb0si.jpg

Ότι να ναι....

Bρε Χρηστάρα! Έχεις βαλθεί εφέτος να καρπώνεσαι τρυγόνια μέχρι τα Χριστούγεννα...;
Πάντως πιο όμορφο τρυγόνι, με πιο έντονο χρωματισμό από αυτό, δεν έχω δει...!!! Ήταν και παχύ άραγε...;
Μπράβο!

Φοβερό πουλί.....love1.
Bρε Χρηστάρα! Έχεις βαλθεί εφέτος να καρπώνεσαι τρυγόνια μέχρι τα Χριστούγεννα...;
Πάντως πιο όμορφο τρυγόνι, με πιο έντονο χρωματισμό από αυτό, δεν έχω δει...!!! Ήταν και παχύ άραγε...;
Μπράβο!
Λοιπόν μάγκες το πουλί σε μέγεθος είναι πολύ μεγάλο ίσως και το μεγαλύτερό που έχω βαρεσει όλα τα χρονια που κυνηγαω(και έχω βαρεσει παρα μα παρα πολλά τρυγωνια μέχρι τώρα)και όντως ο χρωματισμός του ήταν τρομερά έντονος,χαιρεσαι να το βλέπεις και ειναι γεματο λοιπός......

cgVb0si.jpg

Ότι να ναι....
Μπράβο Χρηστάρα,όντως πανέμορφο πτηνό!

Έχω καμία ώρα στο Καρτέρι. Καλό όχι από τα 3κορυφαια το τεταρτοκατα σειρά. Κόσμος δεν έχει έρθει και από πληροφορίες ντόπιων πουλιά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Καιρός ιδανικός με ένα βοριαδακι ελαφρύ και ξαστεριά. Μήπως ξεκινήσουν και κάνουν αρχή μέχρι το Σάββατο μετά μάλλον κλείνει λίγο(τι λες Περη;)) και συνέχεια ένα άνοιγμα για το καλό που περιμενουμε.. Καλή συνέχεια και καλή υπομονή σε όλους.

Γύρω στις οκτώ και τέταρτο ντουφεκαω μια τσίχλα σε μακρινή απόσταση και μου πέφτει σε κάτι αγριλιες με πολλά βατα...πηγαίνω κοντά,ζωντανό το πουλι,το ακούω και πάω να την πιάσω.Εκεινη την στιγμή ακούω φασσες,σηκώνω το κεφάλι ενδιάμεσα στις ελιες βλέπω καμιά 10αρια κ@ριολ@ς στα δέκα μέτρα...δίχως καν να επωμισω τους κόβω μια τριαρα αλλά απλά κλαδεψα μια ελιά.Ευτυχως ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός!Εκεί μου χάλασε όλο το κυνήγι μου μιας και τα πουλιά πέρασαν στα 10 μέτρα από το καρτέρι μου!Είδα άλλο ένα 15αρι κοπάδι μακριά,μια τριάδα και μια μονη!

Πάλι σήμερα μπήκαν μερικα κοπαδακια και σ'εμας απ'ότι έμαθα,εγώ θα πάω το μεσημέρι έχω κατι ανοιχτους λογαριασμους....
Μεσημέρι φίλε πήγα χθες αλλά είχε τόση ζέστη που δεν άντεξα ούτε μια ώρα, τα μάζεψα και έφυγα. Λέω σήμερα να πάω πιο αργά ξανά κατά τις 4...

Στα απογευματινά τι ώρα βγαίνετε συνήθως;

Μεσημέρι φίλε πήγα χθες αλλά είχε τόση ζέστη που δεν άντεξα ούτε μια ώρα, τα μάζεψα και έφυγα. Λέω σήμερα να πάω πιο αργά ξανά κατά τις 4...

Στα απογευματινά τι ώρα βγαίνετε συνήθως;
Φίλε μου εγώ κατα τις 15:30 πάω και φεύγω γυρω στις 18:00...

Status
Not open for further replies.
Back