Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έπεσε η πρώτη...
ZBxGFaG.jpg

Παρέα με τον φιλο Κώστα (Grieko 13)...
Μπράβο στο παρεακι! Ο Κωστής χάθηκε τελευταία.. Κάνε του μια επίπληξη :D

IMG-909dd5e2cd08e3a35ce5108222915263-V.jpg
Η μια από τις δύο,η μεγαλύτερη!καλά ξεκινήσαμε φέτος!Τις μνημονευα από το πρωί και τελικά ήρθαν μια βολτιτσα!Η άλλη που ήταν πιο κοντινή είχε πάνω από δέκα σκάγια πάνω!
Μικρέ ηρθες ανεβασμένος από τα νότια.... Οι τουριστριες θα φταίνε .yel.

Eγώ πάλι παιδιά, δεν την είδα ούτε σήμερα έως τις 12 που έκατσα στο καρτέρι...!!!
Το γεγονός όμως ότι πέρασαν σήμερα από Άρτα, μας δίνει πολλές ελπίδες σε μας τους νοτιότερους για μια καλή, αυριανή ημέρα...! Μακάρι...!
Χτες, ωστόσο, πέρασε τελικά ένα κοπάδι (30 - 40 πουλιά) το μεσημέρι (κατά τις 12), αφού όμως εγώ είχα φύγει και δεν το είδα ποτέ (βέβαια, δεν σημαίνει ότι εάν ήμουν εκεί, θα το ντουφέκαγα κιόλας)...! Το είδε και μου το 'πε ο βοσκός της περιοχής που είναι και κυνηγός, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχε μαζί του τη καραμπίνα, δυστυχέστατα...!

Μπράβο στο παρεακι! Ο Κωστής χάθηκε τελευταία.. Κάνε του μια επίπληξη :D

Μικρέ ηρθες ανεβασμένος από τα νότια.... Οι τουριστριες θα φταίνε .yel.
Φίλε η φινετσατη Ιταλίδα με το κερασμενο τσοκ φταίει για ολα.yel..yel..yel..yel.

Έπεσε η πρώτη...
ZBxGFaG.jpg

Παρέα με τον φιλο Κώστα (Grieko 13)...
IMG-909dd5e2cd08e3a35ce5108222915263-V.jpg
Η μια από τις δύο,η μεγαλύτερη!καλά ξεκινήσαμε φέτος!Τις μνημονευα από το πρωί και τελικά ήρθαν μια βολτιτσα!Η άλλη που ήταν πιο κοντινή είχε πάνω από δέκα σκάγια πάνω!
Μμμ...στρουμπουλές, προκλητικές, καρ@#%λiτσες....sarcastic.
Ωραίοι!!!!
Να μπει και καμιά φώτο, να ανέβει και λίγο η λίμπιντο του Μήτσου(dim63)...:D

Φανήκαν και εδώ σημερα, δυστυχώς μονο 6, κατα τις 10 που ειχα βαρεθεί και πηρα το τσεκούρακι να φουντώσω λιγο τη φυλαχτρα περνάει ανάποδα ΒΑ μια και μου παίρνει το καπέλο...μιλαμε για αποσταση 15 μετρα το πολυ...μεχρι να αντιδράσω, να πιασω οπλο κλπ, χτίσαμε και σε αυτη την κορυφή το εκκλισάκι μας με την κ@@@!!
Μετα απο κανενα 20λεπτο περασαν αλλες 5 στα 200 μετρα σε μια αλλη κορυφη. Σιγα σιγα μπαίνουν στο ρυθμό για περασμα απ οτι καταλαβα,μεχρι το ΣΚ πιστεύω να δω κανενα κοπαδακι της προκοπής. :)

Φανήκαν και εδώ σημερα, δυστυχώς μονο 6, κατα τις 10 που ειχα βαρεθεί και πηρα το τσεκούρακι να φουντώσω λιγο τη φυλαχτρα περνάει ανάποδα ΒΑ μια και μου παίρνει το καπέλο...μιλαμε για αποσταση 15 μετρα το πολυ...μεχρι να αντιδράσω, να πιασω οπλο κλπ, χτίσαμε και σε αυτη την κορυφή το εκκλισάκι μας με την κ@@@!!
Μετα απο κανενα 20λεπτο περασαν αλλες 5 στα 200 μετρα σε μια αλλη κορυφη. Σιγα σιγα μπαίνουν στο ρυθμό για περασμα απ οτι καταλαβα,μεχρι το ΣΚ πιστεύω να δω κανενα κοπαδακι της προκοπής. :)
Κάτι θα δεις αλλά η κορύφωση θα είναι από 25/10 μέχρι 4-5/11

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΦΤΙΆΧΝΩ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΛΙΘΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ 30 ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΤΆΩ. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΉ.
Γι'αυτό τις λένε καριόλες φιλαράκι. .yel.
Δεν κατουράμε ,δεν φτιάχνουμε καρεκλάκια,δεν φτιάχνουμε εκείνη την ώρα φυλάχτρα , δεν πίνουμε καφέ , δεν πίνουμε νερό , δεν μιλάμε στο κινητό , δεν αφαιρούμαστε ,δεν.....δεν.......δεν...
.sarcastic.

Δεν κατουράμε ,δεν φτιάχνουμε καρεκλάκια,δεν φτιάχνουμε εκείνη την ώρα φυλάχτρα , δεν πίνουμε καφέ , δεν πίνουμε νερό , δεν μιλάμε στο κινητό , δεν αφαιρούμαστε ,δεν.....δεν.......δεν...
.sarcastic.

Ρε μια χούφτα χαλίκι να τους έριχνα από κάτω θα κατέβαζα δύο...

.sarcastic.
Σήμερα ήμουν τόσο αφηρημενος με καφέ και κινητό...άμα μου πέρναγαν θα πήγαινε η ευχή γονα!:D:D:D

ΔΕΝ ...ΔΕΝ ...ΔΕΝ .... ΔΕΝ.... όπως τα είπε ο Δημήτρης....οτιδήποτε πας να κάνεις τότε θα περάσουν και μάλιστα με κωλοδάχτυλα .sarcastic.
Δεν καταλαβαίνω τι λες για αυτές τις άγιες!φασαρία κάνω,καφέ πίνω,χρωματιστά φοράω,μιλάω με τον μεγάλο αυτές μου έρχονται στην Αγκαλια μου,να ομορφεινα απότομα?think.yel..yel.

Status
Not open for further replies.
Back