Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έπεσε η πρώτη...
ZBxGFaG.jpg

Παρέα με τον φιλο Κώστα (Grieko 13)...
Mπραβο Χρηστο...ελπιζω να ακολουθησουν και αλλες...χαιρετισμους στον φιλο μου...

Έπεσε η πρώτη...
ZBxGFaG.jpg

Παρέα με τον φιλο Κώστα (Grieko 13)...
Βαρατε γιατι χανομαστε
IMG-909dd5e2cd08e3a35ce5108222915263-V.jpg
Η μια από τις δύο,η μεγαλύτερη!καλά ξεκινήσαμε φέτος!Τις μνημονευα από το πρωί και τελικά ήρθαν μια βολτιτσα!Η άλλη που ήταν πιο κοντινή είχε πάνω από δέκα σκάγια πάνω!
Τυφλα να χει η Τζοκοντα....big smile.

Άλλες δύο Μαζι με τον μεγάλο!πέρασε το πρώτο κοπαδακι γύρω στις 10:15

Παίδες γενικά τι ώρες περιμένετε την περισσότερη κίνηση;
εγω αυτα τα χρόνια πιασμένες και ντοπιαρες κυνηγάω, στα μπασίματα δεν πήγαινα,1-2 φορες πηγα προπερσι κ το μετάνοιωσα, επειδη γινεται χαμός απο κόσμο(Γρεβενά) και δεν ειμαι της πολυκοσμίας στο κυνήγι..
Φετος που βρηκα μερος χωρις να υπαρχει ψυχη, πιστεύω να κανω σεφτέ και σ αυτες, αλλα λέω μηπως δεν κάνω καλα που 10-11 η ώρα αφήνω το καρτέρι κ φευγω...
Παιζει να μην εχει κινηση ολο το πρωι κ να εχει μεσημέρι;

εγω αυτα τα χρόνια πιασμένες και ντοπιαρες κυνηγάω, στα μπασίματα δεν πήγαινα,1-2 φορες πηγα προπερσι κ το μετάνοιωσα, επειδη γινεται χαμός απο κόσμο(Γρεβενά) και δεν ειμαι της πολυκοσμίας στο κυνήγι..
Φετος που βρηκα μερος χωρις να υπαρχει ψυχη, πιστεύω να κανω σεφτέ και σ αυτες, αλλα λέω μηπως δεν κάνω καλα που 10-11 η ώρα αφήνω το καρτέρι κ φευγω...
Αν εχει μπάσιμο δυνατό παίζουν και το απόγευμα ολη μερα μπορει να σου περάσουν!!

Θα σου περάσουν από πολύ νωρίς όπως 07:45 με την τωρινή ώρα έως και μεσημέρι προς απόγευμα...αλλά θεωρώ πως μέχρι 10:30-11:00θα έχει περάσει ο μεγαλύτερος όγκος!

Μέχρι 11 και μετά από 14.00εως17.30

Κατσε όσο μπορείς.
Εχω δει καρτερια να αδειαζουν τελειως στις 11 και μετα να περνάει κοπαδι 1000 πουλια και μαλιστα πολύ χαμηλά.
Πριν 3 χρονια ειμασταν με παρεα τον Gery και ενα ξάδερφο . Εχει παει η ωρα 10,30 και απογοητεύτηκαν .Ελεγαν δεν παμε να φύγουμε ; Τελικά τους έπεισα να μεινουμε.
Εγω αν ειναι να φύγω τετοια ώρα , καλύτερα να μην πάω καθόλου.
Το τι κοπάδια περασαν μετα τις 11,30 άστο.Άλλες ψηλά ,άλλες χαμηλά. Τελικά μονο ο ξάδερφος ηταν τυχερός και πηρε πουλια.
Εμεις ατουφέκιστοι.
Γι αυτό κατσε όσο μπορεις.Τα κοπάδια που περνάνε το πρωί μαζευουν σκάγια αβέρτα . Απο 9αρια μεχρι δράμια , οπότε τα πουλιά ειναι υποψιασμένα και περνανε ακόμη πιο ψηλά.Αυτά όμως που περνάνε αργά είναι πιο ανενόχλητα αφου εχουν φύγει σχεδόν όλοι απο τα καρτέρια και περνάνε και χαμηλά πολλές φορές.Ετσι σου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες να τις χαϊδέψεις κανονικά.:D

Αν μπούνε πουλια στην περιοχη,θα κυκλοφορήσουν.
Θα ειναι πουλια που εχουν μπει απο το βραδυ ή καποια που εχουν "πιασει"πιο μπροστα και ξαναμαζευονται.
Για βοσκη ή για συνεχιση του ταξιδιου...
Συν το ψαξιμο του τοπου για κουρνια.

IMG-909dd5e2cd08e3a35ce5108222915263-V.jpg
Η μια από τις δύο,η μεγαλύτερη!καλά ξεκινήσαμε φέτος!Τις μνημονευα από το πρωί και τελικά ήρθαν μια βολτιτσα!Η άλλη που ήταν πιο κοντινή είχε πάνω από δέκα σκάγια πάνω!
Μπράβο και σ'εσενα πατριωτη,!!!!

Status
Not open for further replies.
Back