Άρτα ?Άλλες δύο Μαζι με τον μεγάλο!πέρασε το πρώτο κοπαδακι γύρω στις 10:15
Άρτα ?Άλλες δύο Μαζι με τον μεγάλο!πέρασε το πρώτο κοπαδακι γύρω στις 10:15
Ναι!Άρτα ?
Mπραβο Χρηστο...ελπιζω να ακολουθησουν και αλλες...χαιρετισμους στον φιλο μου...Έπεσε η πρώτη...
![]()
Παρέα με τον φιλο Κώστα (Grieko 13)...
Μπράβο σας παιδιά, καλή αρχή και καλή συνέχεια να έχετε.Έπεσε η πρώτη...
![]()
Ελπιδοφορα νεα...Άλλες δύο Μαζι με τον μεγάλο!πέρασε το πρώτο κοπαδακι γύρω στις 10:15
Καλη αρχή και καλη συνέχεια....Έπεσε η πρώτη...
![]()
Μπράβο και στα δύο τα παλικάρια!Έπεσε η πρώτη...
![]()
Βαρατε γιατι χανομαστεΈπεσε η πρώτη...
![]()
Τυφλα να χει η Τζοκοντα...Η μια από τις δύο,η μεγαλύτερη!καλά ξεκινήσαμε φέτος!Τις μνημονευα από το πρωί και τελικά ήρθαν μια βολτιτσα!Η άλλη που ήταν πιο κοντινή είχε πάνω από δέκα σκάγια πάνω!![]()
Άλλες δύο Μαζι με τον μεγάλο!πέρασε το πρώτο κοπαδακι γύρω στις 10:15
Έπεσε η πρώτη...
![]()
Αν εχει μπάσιμο δυνατό παίζουν και το απόγευμα ολη μερα μπορει να σου περάσουν!!Παίδες γενικά τι ώρες περιμένετε την περισσότερη κίνηση;
εγω αυτα τα χρόνια πιασμένες και ντοπιαρες κυνηγάω, στα μπασίματα δεν πήγαινα,1-2 φορες πηγα προπερσι κ το μετάνοιωσα, επειδη γινεται χαμός απο κόσμο(Γρεβενά) και δεν ειμαι της πολυκοσμίας στο κυνήγι..
Φετος που βρηκα μερος χωρις να υπαρχει ψυχη, πιστεύω να κανω σεφτέ και σ αυτες, αλλα λέω μηπως δεν κάνω καλα που 10-11 η ώρα αφήνω το καρτέρι κ φευγω...
Παιζει να μην εχει κινηση ολο το πρωι κ να εχει μεσημέρι;
Μπραβω ρε παλικάρια...Έπεσε η πρώτη...
![]()
Θα σου περάσουν από πολύ νωρίς όπως 07:45 με την τωρινή ώρα έως και μεσημέρι προς απόγευμα...αλλά θεωρώ πως μέχρι 10:30-11:00θα έχει περάσει ο μεγαλύτερος όγκος!Παίδες γενικά τι ώρες περιμένετε την περισσότερη κίνηση;
εγω αυτα τα χρόνια πιασμένες και ντοπιαρες κυνηγάω, στα μπασίματα δεν πήγαινα,1-2 φορες πηγα προπερσι κ το μετάνοιωσα, επειδη γινεται χαμός απο κόσμο(Γρεβενά) και δεν ειμαι της πολυκοσμίας στο κυνήγι..
Φετος που βρηκα μερος χωρις να υπαρχει ψυχη, πιστεύω να κανω σεφτέ και σ αυτες, αλλα λέω μηπως δεν κάνω καλα που 10-11 η ώρα αφήνω το καρτέρι κ φευγω...
Μέχρι 11 και μετά από 14.00εως17.30Παίδες γενικά τι ώρες περιμένετε την περισσότερη κίνηση;
Κατσε όσο μπορείς.Παίδες γενικά τι ώρες περιμένετε την περισσότερη κίνηση;
Μπράβο και σ'εσενα πατριωτη,!!!!Η μια από τις δύο,η μεγαλύτερη!καλά ξεκινήσαμε φέτος!Τις μνημονευα από το πρωί και τελικά ήρθαν μια βολτιτσα!Η άλλη που ήταν πιο κοντινή είχε πάνω από δέκα σκάγια πάνω!![]()
Γιάννη έχουν χωρίσει πλέον οι δρόμοι μας,την έχει ερωτευθεί βαρια ένας φιλος μου και του την έδωσα....Ρε συ Χρηστο,βγαλε κι εκεινη την ερμη Vinci ......Μαρασμο θα παθει!![]()