Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ.δεν το γνώριζα κ για να είμαι ειλικρινής ξαφνιάστηκα γιατί πίστευα οτι σαν περιστεροειδη που ειναι δεν θα το βάζει τόσο εύκολα στα πόδια..εννοώ οτι το τρυγόνι ας πουμε κ κοψοφτερουγο να ειναι δεν μου έχει τύχει να το σκασει τόσο έντονα..

αν ποδαρώνει λέει ; να δεις τρέξιμο που έριξα σε δύο πέρυσι στα Δερβενοχώρια ,,, δεν θέλω να το θυμάμαι :)

Δηλαδή φασσα=τσίχλα στο ποδαρωμα..οποτε καλό ειναι (αν ειναι εφικτό βέβαια) να μην τις κυνηγάμε σε μερη με πυκνή βλάστηση απο οτι κατάλαβα.

Το μονο καλο ειναι οτι ειδικα στα πυκνα αφηνει πολλα πουπουλα πισω της που προδιδουν την παροσυια της... ;) Ειναι να μην πιασει κατηφορα το βρωμοπουλο... Κ ο κατηφορος ειναι ευκολος, εχεις κ τη λαχταρα να την βρεις, με τον ανηφορο μετα τι γινεται? .hit.

εγω πιστεύω και στο καθαρό την χάνω Τζεράκο .goodboy.
Κ@υλ&ν$ις με την πετυχιμενη τουφεκια και "αγριεμενος" ψαχνεις γυρω σου μηπως παιζει κι αλλη χωρις να κοιτας που επεσε η πρωτη.ghe.Μετα ακολουθει η γνωστη φραση;"καπου εδω επεσε..".asking."που πηγε ρε γμτ".fff.

Κ@υλ&ν$ις με την πετυχιμενη τουφεκια και "αγριεμενος" ψαχνεις γυρω σου μηπως παιζει κι αλλη χωρις να κοιτας που επεσε η πρωτη.ghe.Μετα ακολουθει η γνωστη φραση;"καπου εδω επεσε..".asking."που πηγε ρε γμτ".fff.
Πόσες μα πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό το πράμα στο παρελθόν ούτε ξέρω...
Πλέον συγκεντρώνομαι 100% στο σημείο πτώσης του θηράματος χωρίς να κάνω άλλες ενέργειες.

Αμα σε φέρω εδώ στα Τζουμέρκα θα αναθεωρήσεις όσα ξέρεις .....

Μητσο και Φθιώτιδα και Μαγνησία που χω κυνηγήσει ναι συμφωνώ ειναι καποια μέρη που δεν πας για κανεναν λόγο..αλλά πρέπει και να ξερεις που πρεπει να κάτσεις αλλα και το σημαντικότερο που πρεπει να τουφέκισεις..Δλδ να τουφεκίσω μια φασσα και να ξερω οτι θα πέσει στο Γκρέμι δεν την τουφεκαω..

Μητσο και Φθιώτιδα και Μαγνησία που χω κυνηγήσει ναι συμφωνώ ειναι καποια μέρη που δεν πας για κανεναν λόγο..αλλά πρέπει και να ξερεις που πρεπει να κάτσεις αλλα και το σημαντικότερο που πρεπει να τουφέκισεις..Δλδ να τουφεκίσω μια φασσα και να ξερω οτι θα πέσει στο Γκρέμι δεν την τουφεκαω..

Τα αυτονόητα τα αφήνω στην άκρη.
Αλλά φίλε η Φθιώτιδα και η Μαγνησία είναι σαν τα μέρη των Ιωαννίνων και δεν έχουν καμιά σχέση με τούτα τα μέρη που οι φάσσες είναι λίγες ,ο τόπος είναι πολύ απότομος καο ο απόλυτος ορισμός του αδιαπέραστου πυκνού. Δεν είναι πια για κυνήγια φάσσας εδώ.

Αμα σε φέρω εδώ στα Τζουμέρκα θα αναθεωρήσεις όσα ξέρεις .....
Τράβα ένα πούλημα στα Τζουμέρκα και άντε να αγοράσεις αλλού σπίτι, μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα γιατί στο Καπανδρίτι περισσότερες βαράνε ... .yelling.. Μας έχεις πρήξει με τα Τζουμερκα ... .guitar.

Τράβα ένα πούλημα στα Τζουμέρκα και άντε να αγοράσεις αλλού σπίτι, μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα γιατί στο Καπανδρίτι περισσότερες βαράνε ... .yelling.. Μας έχεις πρήξει με τα Τζουμερκα ... .guitar.

Έναν σκορπιό στον κύριο παρακαλώ! .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

ρε που λές όλα τα καλά μαζεμένα και δεν σε προλαβαίνω .big smile..big smile.

Καρφίτσες δεν έχετε στην Αθήνα ; για να τα ξεπρήξετε εννοώ .......
Τα τζουμέρκα φίλε δεν είναι μόνο για κυνήγι.Είναι πολλά άλλα.

πω πω πως εχασα τετοιο θεμα και με αυτην την ποιοτητα τοποθετησης αποψεων..sarcastic.
οπως και ναχει, μητσοοοοοο!!! στην ειπαν ασχημα τα αλανια..buy.

ααα και η απαντηση με την λυση ειναι μια. παιρνεις εναν σκυλακο, και ολα πανε καλα.;)

Status
Not open for further replies.
Back