Ευχαριστώ.δεν το γνώριζα κ για να είμαι ειλικρινής ξαφνιάστηκα γιατί πίστευα οτι σαν περιστεροειδη που ειναι δεν θα το βάζει τόσο εύκολα στα πόδια..εννοώ οτι το τρυγόνι ας πουμε κ κοψοφτερουγο να ειναι δεν μου έχει τύχει να το σκασει τόσο έντονα..
Κ@υλ&ν$ις με την πετυχιμενη τουφεκια και "αγριεμενος" ψαχνεις γυρω σου μηπως παιζει κι αλλη χωρις να κοιτας που επεσε η πρωτη.ghe.Μετα ακολουθει η γνωστη φραση;"καπου εδω επεσε..".asking."που πηγε ρε γμτ"εγω πιστεύω και στο καθαρό την χάνω Τζεράκο .goodboy.
Πόσες μα πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό το πράμα στο παρελθόν ούτε ξέρω...Κ@υλ&ν$ις με την πετυχιμενη τουφεκια και "αγριεμενος" ψαχνεις γυρω σου μηπως παιζει κι αλλη χωρις να κοιτας που επεσε η πρωτη.ghe.Μετα ακολουθει η γνωστη φραση;"καπου εδω επεσε..".asking."που πηγε ρε γμτ"![]()
Και πυκνό να είναι το μέρος είναι πολύ δύσκολο να χάσεις φάσσα..
Αμα σε φέρω εδώ στα Τζουμέρκα θα αναθεωρήσεις όσα ξέρεις .....
Μητσο και Φθιώτιδα και Μαγνησία που χω κυνηγήσει ναι συμφωνώ ειναι καποια μέρη που δεν πας για κανεναν λόγο..αλλά πρέπει και να ξερεις που πρεπει να κάτσεις αλλα και το σημαντικότερο που πρεπει να τουφέκισεις..Δλδ να τουφεκίσω μια φασσα και να ξερω οτι θα πέσει στο Γκρέμι δεν την τουφεκαω..
Τράβα ένα πούλημα στα Τζουμέρκα και άντε να αγοράσεις αλλού σπίτι, μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα γιατί στο Καπανδρίτι περισσότερες βαράνε ...Αμα σε φέρω εδώ στα Τζουμέρκα θα αναθεωρήσεις όσα ξέρεις .....
Τράβα ένα πούλημα στα Τζουμέρκα και άντε να αγοράσεις αλλού σπίτι, μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα γιατί στο Καπανδρίτι περισσότερες βαράνε .... Μας έχεις πρήξει με τα Τζουμερκα ... .guitar.
ρε που λές όλα τα καλά μαζεμένα και δεν σε προλαβαίνωΤράβα ένα πούλημα στα Τζουμέρκα και άντε να αγοράσεις αλλού σπίτι, μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα γιατί στο Καπανδρίτι περισσότερες βαράνε .... Μας έχεις πρήξει με τα Τζουμερκα ... .guitar.
Τράβα ένα πούλημα στα Τζουμέρκα και άντε να αγοράσεις αλλού σπίτι, μπας και βαρέσεις καμιά φάσσα γιατί στο Καπανδρίτι περισσότερες βαράνε .... Μας έχεις πρήξει με τα Τζουμερκα ... .guitar.
Εσύ γιατί δεν ήσουν εκεί λεβεντάκο μου;έναρξη Σκόπια τις κάψανε..