Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίος Δημήτρη!

Οχι για μενα, για τον τασο που το χει αγχος!!!.big smile.
Rc 35gr,Rio pigeon,fob uhv,nsi 206 formula οι επιλογές του....my man.
Είστε όλοι σταμπαρισμενοι κ δεν το ξέρετε..χαχαχαχα.....sarcastic.
Έκτος κ άλλαξε φέτος κ άντε βρες με τι έριξε...sarcastic.

Το κυνηγι εγινε στο νομο χανιων παιδια!
Φυσιγγια οπως ειπε ο τασος!χα χα!!σημερα κρατουσα fob,rio pyhon,b&p long range!ολα καλα μου φαινονται!]Αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω με ποια εριξα τις φασσες!ειναι κυνηγι που καθε χρονο του αφιερωνω λιγο χρονο!καλα κυνηγια και σε εσας!!

Ωραίος Δημήτρη!

Rc 35gr,Rio pigeon,fob uhv,nsi 206 formula οι επιλογές του....my man.
Είστε όλοι σταμπαρισμενοι κ δεν το ξέρετε..χαχαχαχα.....sarcastic.
Έκτος κ άλλαξε φέτος κ άντε βρες με τι έριξε...sarcastic.
Τασαραςςςςςςς!!!!
Σε λιγο θα ξερει τι θα ριχνουμε το 2022 απο τωρα!!:cool:

mWgXjG7.jpg

692 did the job today at the pigeon!!!πρωτο κυνηγι για μενα στις φασσες!!ωραια ηταν!choke m και im!καλημερα!!
Είσαι ωραίος Μήτσο με τα κορίτσια παρέα !
Τελικά ειναι πολύ ανώμαλες αυτες οι Ουκρανέζες Ολοι τις ψάχνουν εδώ πάνω κι αυτές έχουν αράξει στην Κρήτη.:D

Είσαι ωραίος Μήτσο με τα κορίτσια παρέα !
Τελικά ειναι πολύ ανώμαλες αυτες οι Ουκρανέζες Ολοι τις ψάχνουν εδώ πάνω κι αυτές έχουν αράξει στην Κρήτη.:D

Σε εχουν βρει καλουλη και σε δουλευουν......my man..my man..my man.

Αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω με ποια εριξα τις φασσες!
Το λιγότερο απαράδεκτος....yelling.
Να πω ότι πηγες με καραμπίνα κ τα έβαζες ανακατεμένα οκ..
Πάνω στον πανικό θα μπερδεύτηκες..
Αλλα με δίκαννο...hair..sarcastic..sarcastic.
Ποιο προσεχτικός την επόμενη γιατί είναι σοβαρά πράγματα...sarcastic..sarcastic.

Σημερα παλι για αγριοπεριστερα μα τιποτα... Οκτωβριανος καιρος, ωραιος. Αναγκαστηκα να παω λιγο εξω απο το χωριο μπας και... Κυριως για βολτα κι οτι λαχει. Ξαφνου απο τη μερια των κατοικιμενων βλεπω δυο μεγαλες ρουφιανες τις οποιες δεν προλαβω για εστρηψαν προς το βουνο. Τοσο μεγαλες δεν εχω ξαναδει.. Χαρηκα και μου κανε εντυπωση το γεγονος πως τετοια εποχη ειδα πουλια στον καμπο και μαλιστα μερα με τοση φασαρια που επικρατουσε παντου!

Σημερα παλι για αγριοπεριστερα μα τιποτα... Οκτωβριανος καιρος, ωραιος. Αναγκαστηκα να παω λιγο εξω απο το χωριο μπας και... Κυριως για βολτα κι οτι λαχει. Ξαφνου απο τη μερια των κατοικιμενων βλεπω δυο μεγαλες ρουφιανες τις οποιες δεν προλαβω για εστρηψαν προς το βουνο. Τοσο μεγαλες δεν εχω ξαναδει.. Χαρηκα και μου κανε εντυπωση το γεγονος πως τετοια εποχη ειδα πουλια στον καμπο και μαλιστα μερα με τοση φασαρια που επικρατουσε παντου!
1050... Σε περιμένω στον τόπο που κυνηγησες στις 20 Αυγούστου να δεις κ πιο μεγάλες κ πιο πολλες .... . ;);)

Βρηκαμε χθες καμια 20ρια πουλια με ενα φιλαρακι αλλα δεν πηραμε κανενα.yel. πολυ δυσκολο μερος σε ρεματια και τα πουλια οπως ηταν φυσικο ειναι ντοπιαρικα, τουφεκισα δυο φορες αλλα δεν μου εγινε το χατηρι γιατι εχει δεντριαδες και φυγαν τα πουλια μολις μας ειδαν. Ειχα κοιμηθει μονο 3 ωρες το βραδυ γιατι ημουν σε γαμο, το πρωι πηγα για λαγο με τον θειο μου, οταν γυρισαμε ηπιαμε 4 τσιπουρα μετα φαγαμε και στο καπακι εφυγα για τις φασσες. Ειχε τρεξιμο στον λαγο ειχε και περπατημα στις φασσες με ανηφορα και κατηφορα στο κλειστο κι εγω ημουν σμπαραλια...καλα ηταν ομως γιατι ειδα τις καριολιτσες και ακουσα τον χαρακτηριστικο ηχο απο τα φτερα τους. Το αποτελεσμα ηταν να πεσω ξερος στις 20:00 μεχρι στις 4:00 που ξυπνησα για δουλεια σημερα, οταν κανει μπασιμο ομως θα τις περιποιηθω καταληλως.hunter.1

Βρηκαμε χθες καμια 20ρια πουλια με ενα φιλαρακι αλλα δεν πηραμε κανενα.yel. πολυ δυσκολο μερος σε ρεματια και τα πουλια οπως ηταν φυσικο ειναι ντοπιαρικα, τουφεκισα δυο φορες αλλα δεν μου εγινε το χατηρι γιατι εχει δεντριαδες και φυγαν τα πουλια μολις μας ειδαν. Ειχα κοιμηθει μονο 3 ωρες το βραδυ γιατι ημουν σε γαμο, το πρωι πηγα για λαγο με τον θειο μου, οταν γυρισαμε ηπιαμε 4 τσιπουρα μετα φαγαμε και στο καπακι εφυγα για τις φασσες. Ειχε τρεξιμο στον λαγο ειχε και περπατημα στις φασσες με ανηφορα και κατηφορα στο κλειστο κι εγω ημουν σμπαραλια...καλα ηταν ομως γιατι ειδα τις καριολιτσες και ακουσα τον χαρακτηριστικο ηχο απο τα φτερα τους. Το αποτελεσμα ηταν να πεσω ξερος στις 20:00 μεχρι στις 4:00 που ξυπνησα για δουλεια σημερα, οταν κανει μπασιμο ομως θα τις περιποιηθω καταληλως.hunter.1
Ιδανικές συνθήκες και εξαιρετική διατροφή και ενυδάτωση πριν το κυνήγι,ευγε.yel.:D:D

Ξεμεινες απο καυσιμα!
Επρεπε να ειναι...6 τα τσίπουρα!:D

mWgXjG7.jpg

692 did the job today at the pigeon!!!πρωτο κυνηγι για μενα στις φασσες!!ωραια ηταν!choke m και im!καλημερα!!
Ωραιος,τις πελεκησες για τα δεδομένα των Χανίων!
Ωχχ τι έχει να γίνει,βλεπω να λαδώνεται,να καθαρίζετε καλα,να μπαίνει βαλίτσα το guerini και να ξαναβγαίνει σε κανένα χρόνο,αν δεν πουληθεί ως τότε..:D

Last edited:
Ιδανικές συνθήκες και εξαιρετική διατροφή και ενυδάτωση πριν το κυνήγι,ευγε.yel.:D:D
Δεν ξερεις απο καυσιμα φιλε.yel.ο Γιαννης που ξερει απαντησε καταληλως
Ξεμεινες απο καυσιμα!
Επρεπε να ειναι...6 τα τσίπουρα!:D
Αν ειχα πιει 6 θα ειχα πεσει για υπνο 100%

Status
Not open for further replies.
Back