Πιστευω και το 7 καλο ειναι ειδικα στα μερη μου που σπανια να πεσει κατω απο το μηδεν η θερμοκρασια και για τουφεκιες μεχρι 40 μετρα, συνηθως προτιμω το 6αρι και 5αρι πλεον γιατι πιο παλια εριχνα μονο 4αρια αλλα καταλαβα οτι δεν χρειαζεται παρολο που τις τουφεκαω αρκετα μακρια. Επισης πολυ ωραιο φυσιγγι που ριχνω αλλα πλεον ειναι πολυ ακριβο ειναι το super caccia no 6/4. Εχω παρει φασσα στα 40 μετρα περιπου με το kicks με τα 32αρια νο8 του Ρουμελιωτη περυσι αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα βαλω 8αρια στη φασσα στα μερη που παω.
Χθες σας ειπα οτι ειδα ενα κοπαδακι φασσες καπου 15 μετρησα και θα πηγαινα σημερα να τσεκαρω,τελικα δεν ηταν φασσες αλλα αγριοπεριστερα που πανε για βοσκη στο συγκεκριμενο σημειο, ειναι τεραστιο μερος που δεν εχει οργωθει ακομα και εχει μονο 4 δεντρα αναμεσα του με αποσταση 80 και 90 μετρα μεταξυ τους. Δηλαδη δεν εχεις καλο μερος να κρυφτεις και η πιο κοντινη τουφεκια θα ειναι στα 50 μετρα αν εισαι τυχερος αν δεν εισαι απο 60 και πανω, ενα καταφερα να παρω αρκετα μακρια, σε ενα του εβγαλα δυο φτερα απ την ουρα και αλλο ενα μου εφυγε η μαγκια που λενε γιατι ενω ηταν μακρια και δεν εβαλα πολυ προσκοπευση η τουφεκια περασε μπροστα του και φρεναρισε. Τους εδωσα ραντεβου γι αυριο