Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα! Αλλη μια φασσα σημερα,σε ενα πολυ δυσβατο αλλα ομορφο μερος! Τουφεκισα αλλη μια αλλα ηταν αρσενικια..Rio Pichon Ν 6 την αφησε ξερη..
qtV2OKC.jpg

Καλησπερα! Αλλη μια φασσα σημερα,σε ενα πολυ δυσβατο αλλα ομορφο μερος! Τουφεκισα αλλη μια αλλα ηταν αρσενικια..Rio Pichon Ν 6 την αφησε ξερη..
http://postimg.org/image/q4hpno3v3/
Μακρινη βολή Γιάννη?Να μου πεις τι ρωτάω..Αν ήταν κοντά τέτοιο φυσίγγι θα την είχε κάνει ψιχες...

Τασο ηταν 30 μετρα το πολυ αλλα ειχα 4 αστρα,καθως εκει που καθομουν ηταν καπως κλειστο μερος.Γερασιμε ακριβως αναλογιες δεν ξερω.εχει Ισπανικη πυριτιδα csb 2 νομιζω.ο Στελιος καπου ειχε γραψει ακριβως τα υλικα που εχει.

Καλησπέρα! Ψάχνω βιβλίο ή ταινία για να αρχίσω να μαθαίνω τα βασικά για το κυνήγι της φάσσας. Έχετε να προτείνετε κάτι από τα δύο? Ότι ξέρω είναι από τα βίντεο στο youtube που βλέπω τα οποία όμως δεν έχουν σκοπό να μάθουν κάτι...

Βασίλη κατά την άποψη μου δεν πρέπει να χάσεις τις ταινίες ν8 κ ν18 του Γιαννη Χριστογιαννη..(Το κυνήγι κ τα μυστικά του-μυθος κ πραγματικότητα).
Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες του Πάνου Μουσούλη αλλά ο τύπος γουστάρει τις μπεκάτσες...θα κοιτάξω αυτές που λες! Να είσαι καλά Τάσο!

Καλησπέρα! Ψάχνω βιβλίο ή ταινία για να αρχίσω να μαθαίνω τα βασικά για το κυνήγι της φάσσας. Έχετε να προτείνετε κάτι από τα δύο? Ότι ξέρω είναι από τα βίντεο στο youtube που βλέπω τα οποία όμως δεν έχουν σκοπό να μάθουν κάτι...

Βασίλη σου προτείνω να δεις την συγκεκριμένη ταινία του Χριστογιάννη...
Εκτός από όμορφα κυνήγια στην πατρίδα μας έχει και ένα κομμάτι με την φωλεοποίηση της φάσσας στην Ελλάδα.

Status
Not open for further replies.
Back