Εδώ Σπύρο η παλιοί την έλεγαν καρκαζiκα και το φετεινο τρυγόνι,ψωμοτρυγόνι..άσχετο...ρέντε

Εδώ Σπύρο η παλιοί την έλεγαν καρκαζiκα και το φετεινο τρυγόνι,ψωμοτρυγόνι..άσχετο...ρέντε
Μακρινη βολή Γιάννη?Να μου πεις τι ρωτάω..Αν ήταν κοντά τέτοιο φυσίγγι θα την είχε κάνει ψιχες...Καλησπερα! Αλλη μια φασσα σημερα,σε ενα πολυ δυσβατο αλλα ομορφο μερος! Τουφεκισα αλλη μια αλλα ηταν αρσενικια..Rio Pichon Ν 6 την αφησε ξερη..
http://postimg.org/image/q4hpno3v3/
τρυγονια κ μαλακιες ....αρχισαμε τα σοβαρα ντουμανια πλεον ...μια στο χερι και αλλη μια χαμενη στο πυκνο.....
free image upload
Γαμω τα κοντάκια Άκη...
Μπράβο Άκη ντουμάνι.
Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες του Πάνου Μουσούλη αλλά ο τύπος γουστάρει τις μπεκάτσες...θα κοιτάξω αυτές που λες! Να είσαι καλά Τάσο!Βασίλη κατά την άποψη μου δεν πρέπει να χάσεις τις ταινίες ν8 κ ν18 του Γιαννη Χριστογιαννη..(Το κυνήγι κ τα μυστικά του-μυθος κ πραγματικότητα).
Καλησπέρα! Ψάχνω βιβλίο ή ταινία για να αρχίσω να μαθαίνω τα βασικά για το κυνήγι της φάσσας. Έχετε να προτείνετε κάτι από τα δύο? Ότι ξέρω είναι από τα βίντεο στο youtube που βλέπω τα οποία όμως δεν έχουν σκοπό να μάθουν κάτι...