Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1,95 γρ. PSB-2 ... Στα παλιά, τα καινούρια δεν τά 'χω πάρει και δεν ξέρω.[/QUOTE]
PSB-2 και CSB-2 είναι ίδιες?Το μόνο που ξέρω ότι έχουν ίδιο χρώμα..
Ρωταω γιατί αν θυμαμε καλά το παλιό κουτακι έγραφε στο πλάι CSB-2.

PSB-2 και CSB-2 είναι ίδιες?Το μόνο που ξέρω ότι έχουν ίδιο χρώμα..
Ρωταω γιατί αν θυμαμε καλά το παλιό κουτακι έγραφε στο πλάι CSB-2.
Η PSB-2 είναι τετράγωνη, η CSB-2 στρογγυλή, βλητικά είναι σχεδόν ίδιες. Το κουτάκι το θυμάμαι κι εγώ ότι έγραφε CSB-2 SPECIAL, αλλά η πυρίτιδα που βρήκα μέσα ήταν τετράγωνη!

Η PSB-2 είναι τετράγωνη, η CSB-2 στρογγυλή, βλητικά είναι σχεδόν ίδιες. Το κουτάκι το θυμάμαι κι εγώ ότι έγραφε CSB-2 SPECIAL, αλλά η πυρίτιδα που βρήκα μέσα ήταν τετράγωνη!
Ξανακοιταξα τα παλιά κ τα νέα pigeon..Uee espana ειναι ο καλυκας στα παλια..στα καινούργια ο καλυκας γράφει 12 κ έχει αστεράκια το καψουλι ειναι μαύρου χρώματος (εξωτερικά)ενώ στα παλιά κλασσικό ασημί..

Καλο απογευμα! Ευχαριστω ολους για τα like σας! Στελιο ο Δημητρης ειναι,καλα καταλαβες,εχει γινει φονιας με το beretta ,τωρα μιλησαμε χθες τουφεκισε αλλες δυο και τις πηρε αλλα βρηκε τη μια (αμα λοιπω εγω απορτ δεν γινετε οπως πρεπει)..πρωτο μου ειπε RC serio oro 6αρι εφευγαν αλωβητες με πουπουλα στον αερα δευτερο Rio Pichon 6αρι-ηλεκτροπληξια στον αερα...Βικτωρα απο παλια το εχει με τις φασσες κανει τα κομματακια του!
Αλλα τωρα με το Beretta βλεπω να γαζωνει..Γερασιμε περιξ Ομαλου-Σαμαριας ειναι ο κυριος ογκος πουλιων καλα λες.αλλα και πιο χαμηλα σε μερη με νερα και πλατανια,που περιξ εχουν αρκετο φαγητο εχει πουλια,αλλα τα ντουφεκανε πολυ και γινονται φαντασματα μετα τις 20-25 Σεμπτεβρη..να και ο Δημητρης σε μια φωτο την εναρξη,με το νεο εργαλειο..

XoJNG4w.jpg

Καλο απογευμα! Ευχαριστω ολους για τα like σας! Στελιο ο Δημητρης ειναι,καλα καταλαβες,εχει γινει φονιας με το beretta ,τωρα μιλησαμε χθες τουφεκισε αλλες δυο και τις πηρε αλλα βρηκε τη μια (αμα λοιπω εγω απορτ δεν γινετε οπως πρεπει)..πρωτο μου ειπε RC serio oro 6αρι εφευγαν αλωβητες με πουπουλα στον αερα δευτερο Rio Pichon 6αρι-ηλεκτροπληξια στον αερα...Βικτωρα απο παλια το εχει με τις φασσες κανει τα κομματακια του!
Αλλα τωρα με το Beretta βλεπω να γαζωνει..Γερασιμε περιξ Ομαλου-Σαμαριας ειναι ο κυριος ογκος πουλιων καλα λες.αλλα και πιο χαμηλα σε μερη με νερα και πλατανια,που περιξ εχουν αρκετο φαγητο εχει πουλια,αλλα τα ντουφεκανε πολυ και γινονται φαντασματα μετα τις 20-25 Σεμπτεβρη..να και ο Δημητρης σε μια φωτο την εναρξη,με το νεο εργαλειο..

XoJNG4w.jpg
Μπράβο στο συγκυνηγό σου Γιάννη, έκτος απο ''καλό ντουφέκι'' που φαίνεται ότι είναι έχει και στυλ, δικανάκι, φαιοπράσινα ρούχα, κλασική δερματινη φυσιγγιοθήκη.well done.

Νομίζω και η παραδοσιακή δερμάτινη κυνηγετική τσάντα με το δυχτακι θα έδενε αρμονικά στο όλο σύνολο..Ρε πως τα λέω έτσι..Ούτε Ασλάνης να ημουν.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.

Μη γελας, ετοιμαζω restoration στο παλιο δερματινο σακιδιο του μπαμπα. Μενει να βρω τα υλικα για να μαλακωσει παλι το δερμα.

Μη γελας, ετοιμαζω restoration στο παλιο δερματινο σακιδιο του μπαμπα. Μενει να βρω τα υλικα για να μαλακωσει παλι το δερμα.
Πιο μικρός το έπαιρνα και εγώ το σακίδιο του πατέρα μου, μου άρεσε η εικόνα και το concept, αλλά με έτρωγε τσάμπα η φορτομή οπότε το άφησα... Για καρτέρι καλό είναι στο περπατητό είναι κουραστικό...

Εννοειται οτι τα γέλια δεν ήταν για το σακιδιο..Ίσα ίσα μου αρέσει το παραδοσιακό στο κυνηγι.Εχω και εγώ ένα από τον παππού μου..Αντί για το γιλέκο το επερνα στο κυνηγι καποτε.Εκανα ένα σάλτο κατεβενοντας μια λιθια μια φορά και κόπηκε στην μέση το λουρι:(

Πιο μικρός το έπαιρνα και εγώ το σακίδιο του πατέρα μου, μου άρεσε η εικόνα και το concept, αλλά με έτρωγε τσάμπα η φορτομή οπότε το άφησα... Για καρτέρι καλό είναι στο περπατητό είναι κουραστικό...
Και όμως Μπιλ..Με το πλαγιοκαννακι σου θα σου ταίριαζε μια χαρά..well done. .well done. .well done.

Καλησπερα! πεσατε στην περιπτωση!! Και παραδοσιακη τσαντα με διχτακι κρατουσε και καπελο τραγιασκα...το οποιο φοραει στη φωτο..την εχει δει αλλιως..ιεροτελεστια το κανει..τον παω παντως..με εχει πρηξει τωρα και καμια 15αρια μερες με ενα beretta 471 silver hawk κουτας που βρηκε,με αγγλε κοντακι στα 2200 ευρω...να το παρει η οχι καθε μερα αυτο συζηταμε..αν το παρει θα δεσει το γλυκο...η τσαντα παντως χρειαστηκε γιατι καποια στιγμη ενω ειχαμε τις φασσες διπλα μας καθοταν μυγες πανω, και του λεω τι την κρατας βαλτες μεσα..

Εγω να κουβαλαω τοσα αξεσουαρ δεν γινετε και να θελω.. ενα σαρακα εχω για να μπαινω στα πυκνα και
με το ζορι φοραω και τα γυαλια γιατι ιδρωνω και θαμπωνουν..στα τρυγονια την δευτερη μερα
που επιασα τρια κοντεψα να γκρεμιστω 2 φορες εκει που επεσαν..και αν επεφτα ηταν γκρεμος.τελικα την εβγαλα με μονο ενα τραυμα στο ματι,οχι κατι σοβαρο απο οτι φαινετε..τελικα κατα τις 9 το βραδυ βρηκα και το τριτο,και εφτασα σπιτι 10 γιατι ηταν πολυ δυσβατο μερος..και το σπιτι ειναι 5 λεπτα απο τον κυνηγοτοπο..αλλα χαλιεμε πολυ οταν χανω τρυγονι..το ψαχνω μεχρι τελικης πτωσης.αλλα εκεινη τη μερα
ξεφυγα..εφιαλτες βλεπω το βραδυ..

Νομίζω και η παραδοσιακή δερμάτινη κυνηγετική τσάντα με το δυχτακι θα έδενε αρμονικά στο όλο σύνολο..Ρε πως τα λέω έτσι..Ούτε Ασλάνης να ημουν.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
Είχα πάρει και γώ μια δερμάτινη, Ισπανική, απο το περίπτερο της ALFA GAME σε μια έκθεση DIANA που είχα πάει, με εσωτερική φυσιγγιοθήκη, διπλό χωρισμα και διχτυ για τα θηράματα.
Δεν τη πολυχρησιμοποιώ γιατί μου αρέσει και δε θέλω να τη χαλάσω, αλλα τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, προκειμενου να αποφύγεις τη χρήση του γιλέκου, που είναι ένα επιπλέον ρουχο, και ειδικά στο ορτύκι που περπατάς στον ήλιο, είναι ''μάνα'', ασε που λόγω διχτιού αερίζονται καλυτερα και τα θηράματα σε σχέση με το γιλέκο.
Βέβαια εργονομικά το γιλέκο μοιράζει το βάρος ισόποσα σε όλο το σώμα, ενώ στη τσάντα (''ρέντε'' όπως τη λένε στην Κέρκυρα) σου πέφτει το βάρος λίγο ''μονόπαντα''. Στο καρτέρι όμως, τη βγάζεις την κρεμάς σ' ένα κλαδί και απαλλάσεσαι τελείως από το βάρος, αρκεί να μην τη ξεχασεις εκεί.sarcastic.

Μπράβο στο συγκυνηγό σου Γιάννη, έκτος απο ''καλό ντουφέκι'' που φαίνεται ότι είναι έχει και στυλ, δικανάκι, φαιοπράσινα ρούχα, κλασική δερματινη φυσιγγιοθήκη.well done.
Α, και που να δεις και την τραγιάσκα σε κλασικό εγγλέζικο στυλ ... Κάτι σαν αυτό:
https://hollandandholland.com/product/garforth-tweed-cap-green/
Loden-Cap-220x220.jpg

.big smile. .ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back