Η PSB-2 είναι τετράγωνη, η CSB-2 στρογγυλή, βλητικά είναι σχεδόν ίδιες. Το κουτάκι το θυμάμαι κι εγώ ότι έγραφε CSB-2 SPECIAL, αλλά η πυρίτιδα που βρήκα μέσα ήταν τετράγωνη!PSB-2 και CSB-2 είναι ίδιες?Το μόνο που ξέρω ότι έχουν ίδιο χρώμα..
Ρωταω γιατί αν θυμαμε καλά το παλιό κουτακι έγραφε στο πλάι CSB-2.
Ξανακοιταξα τα παλιά κ τα νέα pigeon..Uee espana ειναι ο καλυκας στα παλια..στα καινούργια ο καλυκας γράφει 12 κ έχει αστεράκια το καψουλι ειναι μαύρου χρώματος (εξωτερικά)ενώ στα παλιά κλασσικό ασημί..Η PSB-2 είναι τετράγωνη, η CSB-2 στρογγυλή, βλητικά είναι σχεδόν ίδιες. Το κουτάκι το θυμάμαι κι εγώ ότι έγραφε CSB-2 SPECIAL, αλλά η πυρίτιδα που βρήκα μέσα ήταν τετράγωνη!
Μπράβο στο συγκυνηγό σου Γιάννη, έκτος απο ''καλό ντουφέκι'' που φαίνεται ότι είναι έχει και στυλ, δικανάκι, φαιοπράσινα ρούχα, κλασική δερματινη φυσιγγιοθήκηΚαλο απογευμα! Ευχαριστω ολους για τα like σας! Στελιο ο Δημητρης ειναι,καλα καταλαβες,εχει γινει φονιας με το beretta ,τωρα μιλησαμε χθες τουφεκισε αλλες δυο και τις πηρε αλλα βρηκε τη μια (αμα λοιπω εγω απορτ δεν γινετε οπως πρεπει)..πρωτο μου ειπε RC serio oro 6αρι εφευγαν αλωβητες με πουπουλα στον αερα δευτερο Rio Pichon 6αρι-ηλεκτροπληξια στον αερα...Βικτωρα απο παλια το εχει με τις φασσες κανει τα κομματακια του!
Αλλα τωρα με το Beretta βλεπω να γαζωνει..Γερασιμε περιξ Ομαλου-Σαμαριας ειναι ο κυριος ογκος πουλιων καλα λες.αλλα και πιο χαμηλα σε μερη με νερα και πλατανια,που περιξ εχουν αρκετο φαγητο εχει πουλια,αλλα τα ντουφεκανε πολυ και γινονται φαντασματα μετα τις 20-25 Σεμπτεβρη..να και ο Δημητρης σε μια φωτο την εναρξη,με το νεο εργαλειο..
![]()
Κάτσε καλά βγαίνουν για αστείο τα παρατσούκλια δω μέσα από κάτι περιέργους...Ούτε Ασλάνης να ημουν![]()
Νομίζω και η παραδοσιακή δερμάτινη κυνηγετική τσάντα με το δυχτακι θα έδενε αρμονικά στο όλο σύνολο..Ρε πως τα λέω έτσι..Ούτε Ασλάνης να ημουν![]()
Πιο μικρός το έπαιρνα και εγώ το σακίδιο του πατέρα μου, μου άρεσε η εικόνα και το concept, αλλά με έτρωγε τσάμπα η φορτομή οπότε το άφησα... Για καρτέρι καλό είναι στο περπατητό είναι κουραστικό...Μη γελας, ετοιμαζω restoration στο παλιο δερματινο σακιδιο του μπαμπα. Μενει να βρω τα υλικα για να μαλακωσει παλι το δερμα.
Εννοειται οτι τα γέλια δεν ήταν για το σακιδιο..Ίσα ίσα μου αρέσει το παραδοσιακό στο κυνηγι.Εχω και εγώ ένα από τον παππού μου..Αντί για το γιλέκο το επερνα στο κυνηγι καποτε.Εκανα ένα σάλτο κατεβενοντας μια λιθια μια φορά και κόπηκε στην μέση το λουριΜη γελας, ετοιμαζω restoration στο παλιο δερματινο σακιδιο του μπαμπα. Μενει να βρω τα υλικα για να μαλακωσει παλι το δερμα.
Και όμως Μπιλ..Με το πλαγιοκαννακι σου θα σου ταίριαζε μια χαρά.Πιο μικρός το έπαιρνα και εγώ το σακίδιο του πατέρα μου, μου άρεσε η εικόνα και το concept, αλλά με έτρωγε τσάμπα η φορτομή οπότε το άφησα... Για καρτέρι καλό είναι στο περπατητό είναι κουραστικό...
Είχα πάρει και γώ μια δερμάτινη, Ισπανική, απο το περίπτερο της ALFA GAME σε μια έκθεση DIANA που είχα πάει, με εσωτερική φυσιγγιοθήκη, διπλό χωρισμα και διχτυ για τα θηράματα.Νομίζω και η παραδοσιακή δερμάτινη κυνηγετική τσάντα με το δυχτακι θα έδενε αρμονικά στο όλο σύνολο..Ρε πως τα λέω έτσι..Ούτε Ασλάνης να ημουν![]()
Α, και που να δεις και την τραγιάσκα σε κλασικό εγγλέζικο στυλ ... Κάτι σαν αυτό:Μπράβο στο συγκυνηγό σου Γιάννη, έκτος απο ''καλό ντουφέκι'' που φαίνεται ότι είναι έχει και στυλ, δικανάκι, φαιοπράσινα ρούχα, κλασική δερματινη φυσιγγιοθήκη![]()
Α, τόγραψες κι εσύ; τώρα το είδα! Με πρόλαβες!... και καπελο τραγιασκα...το οποιο φοραει στη φωτο..