Από το φωτεινό....ευτυχώς και σε μας έχει καρπό!Από Κάτω Αθαμάνιο...ευτυχώς η αριά έχει φουλ καρπό, το θέμα είναι να καταφέρουμε να πάμε!!!
Εσύ από που είσαι?
Από το φωτεινό....ευτυχώς και σε μας έχει καρπό!Από Κάτω Αθαμάνιο...ευτυχώς η αριά έχει φουλ καρπό, το θέμα είναι να καταφέρουμε να πάμε!!!
Εσύ από που είσαι?
Εγω προσπαθησα να παω απο 61εκ. σε 71εκ.αλλα δεν μπορεσα να συνηθησω το επιπλεον βαρος....μου φαινοταν τελειως ξενο οπλο...
ποίος σε πιάνει τώραΕγκαινίασα και την 76αρα την κάννη!
Έρχεται χιονιαςΚοιτάξτε πόσο φαγητό είχε ένα πουλί που πήρα προχθές..
![]()
Θα απελπίστηκε .@unfor21 που χάθηκες;
Δεν βλέπω δραστηριότητα στις μπλε "κυριες"
ΧαχαχαχαχαΘα απελπίστηκε .![]()
Με τόσα πουλιά που εχει τώρα είναι που θέλει να σφίξει ο καιρός .Όμως δεν το βλέπω.Βάλτο φουλ σκριν! Έκατσε δίπλα αν κ πέρασε 3_4 φορές από εμένα είπα να μη κάνω τον κλαρίνο γαμπρό κ έμεινα με το πουλ στοχερ
Δεν είχε πολλά!!! Καμμία 30αρια τέτοια κοπάδια είδα εγώ!!!
Αυτές πέσαν 100μ δεξιά μου..πήγα από πίσω ..θα τις τέντωμα αλλά ήρθε ένα γερόντακι με το αγροτικό να δει αν βγήκε ένα χωράφι που έσπειρε δίπλα ακριβώς από εκεί που κατσαν!!!! .buy buy. κάτσε ρε μπάρμπα λίγο να τα σηκώσω!!! Αεί ρε!!! Φεύγουν οι φασσες...βγαίνει μετά κ τι λέει? Πήρες καμμία? Ρε γερό ε αεί κ πηδ...ξ.asking.
Πώς να πάει καλά μετά!!!
Πάω βενζινάδικο για να φύγω!!! Περνάει από πάνω ένα κοπάδι 2000 πουλιά!!!μετά από λίγο ένα κοπάδι 2πλασιο!!!λέω δε γάμ..ΣτΕ!!!!
Ωραία φωτό!Καλημέρα με κέντρα!
![]()
το κοινο θελει βιντεοΚαλημέρα με κέντρα!
![]()