Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοιτάξτε πόσο φαγητό είχε ένα πουλί που πήρα προχθές..

2napc9d.jpg

Καλυσπέρα παίδες!!! πριν 3 μέρες πήρα το δίκανο και πήγα μια βολτα στις κυρίες, περιτό να σας πω οτι ηταν απ τις εξόδους που κατα τη γνώμη μου έπρεπε να ειχα διψήφιο νούμερο, καταφερα να παρω 4 πουλια.
Για αρχή, ξεχασα τον καφε και την φυσιγγιοθήκη στο σπίτι, (ευτυχώς εχω παντα καβατζα στο αυτοκίνητο), ανεβαίνω εκει που ειδα τα πουλια τις προαλλες και πιάνω την μέση μιας ρεματιας και λιγο πιο κατω μου πιανει ενα φιλαρακι.Ειχε δυνατό αεράκι και για κανενα μισαωρο δν πεταγε τπτ, μετα μου περναει μια σε ύψος οχι πανω απο 5-6 μετρα και την αφηνα να πλισιασει γιατι ηταν πικνό και ηθελα να την σιγουρεψω, τελικα την τουφεκισα οταν βγηκε ακριβώς πανω μου αλλα της έκανα αέρα.
Αυτο εγινε για αρκετη ωρα, τη μια τα τουφεκουσα αναμεσα σε κλαδια σε αποσταση 25-30 μετρα και κλαδευα τα δεντρα, και την αλλη τα τουφεκουσα ακριβως πανω μου και τις έκανα καρδιακές!!!
μετα άλλαξα καρτερι και βγηκα σε μια κοριφή στην άκρη της ρεματιας που ειχα πολυ καλυτερη ορατότητα και περισσότερες μοίρες για τουφεκιά,αποτελεσμα, 4 πουλια σε 10 λεπτα...αν αλλαζα νωριτερα καρτερι πιστεύω πως θα ειχα πολλα περισσοτερα πουλια...Τελικός απολογισμός ηταν να ρίξουμε απο 10-12 φυσίγγια ο καθενας, και να φύγουμε με 4 πουλια, ευτυχώς δεν ειχαμε κανένα χαμένο, αλλα σπαστηκαμε που ειχαμε τοσες ευκαιρίες και δεν τα πετυχαίναμε...Γενικα βγαιναν ολα ξυστά στα δεντρα και με τη βοηθεια του αερα πηγαίναν σαν τρελά...Το φιλαράκι που ηταν καμια 70αρια μετρα πιο χαμηλα, απ την πρωτη τουφεκια που εριξε μεχρι την τελευταία, παιζει να εχτησε καμια 10αρια εκλησάκια απ τα πολλα καντίλια. Ρίξαμε τουφεκιές παντως, ηταν απ τις μέρες που δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Βάλτο φουλ σκριν! Έκατσε δίπλα αν κ πέρασε 3_4 φορές από εμένα είπα να μη κάνω τον κλαρίνο γαμπρό κ έμεινα με το πουλ στοχερ
Με τόσα πουλιά που εχει τώρα είναι που θέλει να σφίξει ο καιρός .Όμως δεν το βλέπω.

Δεν είχε πολλά!!! Καμμία 30αρια τέτοια κοπάδια είδα εγώ!!!.hair.

Αυτές πέσαν 100μ δεξιά μου..πήγα από πίσω ..θα τις τέντωμα αλλά ήρθε ένα γερόντακι με το αγροτικό να δει αν βγήκε ένα χωράφι που έσπειρε δίπλα ακριβώς από εκεί που κατσαν!!!! .buy buy. κάτσε ρε μπάρμπα λίγο να τα σηκώσω!!! Αεί ρε!!! Φεύγουν οι φασσες...βγαίνει μετά κ τι λέει? Πήρες καμμία? Ρε γερό ε αεί κ πηδ...ξ.asking.

Πώς να πάει καλά μετά!!!
Πάω βενζινάδικο για να φύγω!!! Περνάει από πάνω ένα κοπάδι 2000 πουλιά!!!μετά από λίγο ένα κοπάδι 2πλασιο!!!λέω δε γάμ..ΣτΕ!!!!

Δεν είχε πολλά!!! Καμμία 30αρια τέτοια κοπάδια είδα εγώ!!!.hair.

Αυτές πέσαν 100μ δεξιά μου..πήγα από πίσω ..θα τις τέντωμα αλλά ήρθε ένα γερόντακι με το αγροτικό να δει αν βγήκε ένα χωράφι που έσπειρε δίπλα ακριβώς από εκεί που κατσαν!!!! .buy buy. κάτσε ρε μπάρμπα λίγο να τα σηκώσω!!! Αεί ρε!!! Φεύγουν οι φασσες...βγαίνει μετά κ τι λέει? Πήρες καμμία? Ρε γερό ε αεί κ πηδ...ξ.asking.

Πώς να πάει καλά μετά!!!
Πάω βενζινάδικο για να φύγω!!! Περνάει από πάνω ένα κοπάδι 2000 πουλιά!!!μετά από λίγο ένα κοπάδι 2πλασιο!!!λέω δε γάμ..ΣτΕ!!!!

Ψιλοπράματα δηλαδή.Κι εγώ νόμιζα ότι έχει πουλιά ..buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back