Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
SΣε συνομιλία που είχα πριν λίγο με ραντάρ των Τζουμέρκων έμαθα οτι στο αγαπημένο μου μέρος φάνηκαν αρκετές φάσσες πριν απο λίγες μέρες.Ακόμη ι γουρουνάδες τις τουφέκαγαν χαμό. Τεράστια χούνι με αριές.Το μέρος αυτό μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αυτο που βάραγα καθημερινά πουλιά μέχρι που καηκε ολοκληρωτικά απο τις παγάνες.Το ίδιο θα γινει και τώρα.Μπορεί τα πουλιά να ησύχασαν λίγο αυτές τις μέρες με τη βροχή ,αν έμειναν ,και από αύριο άντε γεια.
Μεγάλη ζημιά οι γουρουναδες στην Φάσσα!

Πολύ λίγα τα πουλιά σήμερα αλλά με λιγο τύχη κατάφερα και πήρα 5 Φάσσες .. Εχω γραψει και κάποιες ωραίες τουφεκιές με την GoPro..

Υ.Γ: Εγκαινίασα και την 76αρα την κάννη! ;)
2meyayp.jpg%5B

Πολύ λίγα τα πουλιά σήμερα αλλά με λιγο τύχη κατάφερα και πήρα 5 Φάσσες .. Εχω γραψει και κάποιες ωραίες τουφεκιές με την GoPro..

Υ.Γ: Εγκαινίασα και την 76αρα την κάννη! ;)
2meyayp.jpg%5B

Λιγο τυχη?? Μπας κ πηγες για κυνηγι με τον αλλο? Ονοματα δε λεμε...αρ.... γκ..γκουχχ...xm..yel.

Μπραβο γερασιμε ωραιος! τις εκαψες τις γαλαζιες... .well done.
Πολυ ματωμενες τις βλεπω ομως, με τι φυσιγγια τις βαρας?

Χθες έριχνα Remington express..Αλλα ειχε νοτιά και ζέστη μονο οι 2 ειχαν αίματα οι αλλες ηταν πλυντηρίου

Μπράβο Γεράσιμε,ωραίο κυνήγι..well done.
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την 76άρα κάννη σε σχέση με την 71;

Γιώργο ειχα 66αρα εγω οπότε καταλαβαινεις είναι η μέρα με την νύχτα.. βασικά μου φαίνεται οτι βαζω προσκοπευσεις ευκολότερα και πιο ακριβείς..

Γιώργο ειχα 66αρα εγω οπότε καταλαβαινεις είναι η μέρα με την νύχτα.. βασικά μου φαίνεται οτι βαζω προσκοπευσεις ευκολότερα και πιο ακριβείς..
Εγω προσπαθησα να παω απο 61εκ. σε 71εκ.αλλα δεν μπορεσα να συνηθησω το επιπλεον βαρος....μου φαινοταν τελειως ξενο οπλο...

Καρπό έχουν , αλλά φάσσες υπάρχουν στα μέρη σου πατριώτ ;
Τα μέρη μου λίγα ή πολλά πάντα κρατάνε πουλιά εκεί κοντά στα Χριστούγεννα και μέχρι τη λήξη! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και το μυστικό είναι να έχεις ξάδερφο φασσά!!! Ο μοναδικός που έχει γλυτώσει από τις παρέες των γουρουνάδων και συνεχίζει να είναι πιστός στα σιδερένια πουλιά με κάποια μικρά διαλείμματα για κανένα αυτιά,αν και λίγο σπάνιοι στα μέρη μου!!

Το Σαββατο εφαγα μια ωραια φολα με τα superkill 5/6 γιατι δεν μπορω να τα βρω με τις προσκοπευσεις. Τελικα καταφερα μια με Ρουμελιωτης 32γρ νο8 στα 40 μετρα και μια τσαρτσαρα. Χθες δυο μακρινες τουφεκιες εκανα αλλα επεσαν και οι 2 παρα πολυ μακρια και γυρισα με αδεια χερια σπιτι
JNWOOnw.jpg

Status
Not open for further replies.
Back