θα δουμε..
Σαν σελφι ειναι η φωτο.
Ωραια θα δουμε νεα και ωραια τοπία...
Φίλε το πλάνο άλλαξε.Αυριο θα είμαι εκεί να .....φωτογραφίσω τις βελανιδιές ..buy.
Έχω φορτώσει όλο το νοικοκυριό και στα μισα της νύχτας ξεκινάει το καραβάνι για μέρη νέα και από κει αργά το απόγευμα δρόμο για τα γνώριμα Ηπειρωτικά μέρη .
Ο Ομπάμπα έχει κάτσει από το βάρος του μολυβιού .
Ανταποκρίσεις αύριο .
Καλο δρόμο να χεις και προσοχή.Έχω φορτώσει όλο το νοικοκυριό και στα μισα της νύχτας ξεκινάει το καραβάνι για μέρη νέα και από κει αργά το απόγευμα δρόμο για τα γνώριμα Ηπειρωτικά μέρη .
Ανταποκρίσεις αύριο .
Αναμενουμε τι εκπληκτικές ανταποκρίσεις.
Με τι μανία που έχω με μονόβολα θα τους ρίχνω !Θα βαράς 38αρια; πρόσεχε με το πολύ μολύβι αν και οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για την αγάπη τους για το μολύβι και τα όπλα.
Με το γνωστο καγκελο;;;; και τον καφε;;
Καμια φωτο απο τζουμερκα κ πολυ μας ειναι..![]()
Ένα 5κιλο τσίπουρο να μου φέρεις, από καζάνι. Όχι για εντριβές. Κανόνισε, να είναι καλό γιατί θα φας κόκκινη κάρτα από τον Έβρο.Με τι μανία που έχω με μονόβολα θα τους ρίχνω !
Έχω φορτώσει όλο το νοικοκυριό και στα μισα της νύχτας ξεκινάει το καραβάνι για μέρη νέα και από κει αργά το απόγευμα δρόμο για τα γνώριμα Ηπειρωτικά μέρη .
Ανταποκρίσεις αύριο .
Ένα 5κιλο τσίπουρο να μου φέρεις, από καζάνι. Όχι για εντριβές. Κανόνισε, να είναι καλό γιατί θα φας κόκκινη κάρτα από τον Έβρο.
Καλές μπεκάτσες, ορτύκια, τρυγόνια, λαγούς, αγριογούρουνα, τσίχλες, κοτσύφια!Έχω φορτώσει όλο το νοικοκυριό και στα μισα της νύχτας ξεκινάει το καραβάνι για μέρη νέα και από κει αργά το απόγευμα δρόμο για τα γνώριμα Ηπειρωτικά μέρη .
Ανταποκρίσεις αύριο .