Νικολη τι εγινε;Μπράβο ρε πιστόλια!!!!
Το φοραμε το σωβρακο;
Μας το πηραν;
Το βγαλαμε απ την χαρα μας χεσμενο;
Λεγε ρε

Last edited:
Νικολη τι εγινε;Μπράβο ρε πιστόλια!!!!
Ανέβασε να ανοίξει το μάτι μας βρε!Υπάρχει φωτογραφία με το σημερινό κυνήγι αν θέλετε την ανεβάζω αλλιώς μένει στο προσωπικό μου άλμπουμ των αναμνήσεων!!
Δυστυχώς φέτος τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και δεν κανονίστηκε έναρξη και μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε απίστευτα μιας και από ότι έμαθα όλοι πήραν πουλιά…Για τρυγόνια ήμουν σήμερα και σήκωσα ένα μικρό από το αυλάκι το οποίο μετά από μια πανηγυρική τριάρα έφυγε αλώβητο!Νικο
Νικολη τι εγινε;
Το φοραμε το σωβρακο;
Μας το πηραν;
Το βγαλαμε απ την χαρα μας χεσμενο;
Λεγε ρε![]()
Όταν λέω εγώ ότι σε παρασέρνει ο ενθουσιασμός κ πεταγεσαι γρήγορα δεν ακούς... Θα στα μάθω όλα σιγά σιγάΔυστυχώς φέτος τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και δεν κανονίστηκε έναρξη και μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε απίστευτα μιας και από ότι έμαθα όλοι πήραν πουλιά…Για τρυγόνια ήμουν σήμερα και σήκωσα ένα μικρό από το αυλάκι το οποίο μετά από μια πανηγυρική τριάρα έφυγε αλώβητο!
Συγγνώμη δάσκαλε παιδί είμαι παρασύρθηκα…Όταν λέω εγώ ότι σε παρασέρνει ο ενθουσιασμός κ πεταγεσαι γρήγορα δεν ακούς... Θα στα μάθω όλα σιγά σιγάέπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο να πεταχτούμε μια καταδρομική
Καλή χρονιά υδροβιοι με καλά μπασιματα κ πολλά κρύα... μπράβο σε όσους βγήκαν...
Το πλαφ στα μεγάλα έχει άλλη χάρη όμωςΚαλημέρα στην παρέα. Έναρξη με το φιλαράκι ηγείται του κύνου σήμερα. Τα πουλιά, παρόλο το καλό μάτι που είχαμε τις τελευταίες μέρες, δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε σήμερα. Πιθανόν να μετακινήθηκαν γιατί είχε αρκετά σαρσέλια και σήμερα δεν είδαμε σχεδόν κανένα. Δεν πειράζει όμως μέρες είναι μπροστά μας. Το καλό ήταν ότι είχαμε φέτος μαζί μας τον μεγάλο του γιο 12 χρονών. Έτσι για το μπόλιασμα στα υδρόβια.
Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν…Από χρόνο μπροστά μας…άπλετο!!!Υγεια να υπαρχει λεβεντη !
Θα πας και για υδροβιο και θα παει καλα και η χρονια!
Δοξα Τον Θεο!
Νασαι καλά Χρυσανθε... Με υγεια κ σε σας, στην ομορφη Μεγαλόνησο.Μπραβο παιδες!!!
Και στα επομενα επιτυχιες παντα
Δημητρη
Με ΥΓΕΙΑ το παλικαρακι σου διπλα σας να μαθαινει και να σας ξεπερασει μια μέρα - να τον καμαρωνεις![]()
Μπράβο εξαιρετική έναρξη ... και στα ταίρια τους.Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη έναρξη στα υδρόβια για εμενα χωρίς να έχω προσδοκίες αφού δεν είχα πρότερη εμπειρία. Πουλιά δεν είχε πολλά αλλά κατάφερα και ξεκρέμασα τρία μεγάλα οποτε είμαι «χεσμένος» από την χαρά μου. Πολύ κούραση αλλά γεμάτος νέες εμπειρίες! Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε παλικάρια!
View attachment 55752
Φυσίγγια ιδιογομωση. Όπλο beretta es100 vitoria. Τσοκ 4* μαμά.
Όχι δυστυχώς κ. Γιώργο. Με έναν φίλο πήγα.Μπράβο εξαιρετική έναρξη ... και στα ταίρια τους.
Ο Μάνος δεν ήταν μαζί ;
Ωραιος!!Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη έναρξη στα υδρόβια για εμενα χωρίς να έχω προσδοκίες αφού δεν είχα πρότερη εμπειρία. Πουλιά δεν είχε πολλά αλλά κατάφερα και ξεκρέμασα τρία μεγάλα οποτε είμαι «χεσμένος» από την χαρά μου. Πολύ κούραση αλλά γεμάτος νέες εμπειρίες! Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε παλικάρια!
View attachment 55752
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη έναρξη στα υδρόβια για εμενα χωρίς να έχω προσδοκίες αφού δεν είχα πρότερη εμπειρία. Πουλιά δεν είχε πολλά αλλά κατάφερα και ξεκρέμασα τρία μεγάλα οποτε είμαι «χεσμένος» από την χαρά μου. Πολύ κούραση αλλά γεμάτος νέες εμπειρίες! Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε παλικάρια!
View attachment 55752
Καλημέρα στην παρέα. Έναρξη με το φιλαράκι ηγείται του κύνου σήμερα. Τα πουλιά, παρόλο το καλό μάτι που είχαμε τις τελευταίες μέρες, δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε σήμερα. Πιθανόν να μετακινήθηκαν γιατί είχε αρκετά σαρσέλια και σήμερα δεν είδαμε σχεδόν κανένα. Δεν πειράζει όμως μέρες είναι μπροστά μας. Το καλό ήταν ότι είχαμε φέτος μαζί μας τον μεγάλο του γιο 12 χρονών. Έτσι για το μπόλιασμα στα υδρόβια.
Μπραβο ρε παλικαροι. Κωστα - Τελη κανατε ζημια. Ωραιες παρεες - ωραια μερη - ωραια κυνηγια. Να εισαστε παντα γεροι και δυνατοι ν'ανταμωνετε με τις παρεες σας και να περνατε υπεροχα.Καλημέρα παλικάρια μια πολύ καλή έναρξη για το υδρόβιο με τα φιλαράκια!!!View attachment 55708
Πανο - Βασιλη φοβεροι. Πολλα μπραβο για τις καρπωσεις σας. Ευχομαι αναλογη συνεχεια. Να περνατε καλα παλικαροι.Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη έναρξη στα υδρόβια για εμενα χωρίς να έχω προσδοκίες αφού δεν είχα πρότερη εμπειρία. Πουλιά δεν είχε πολλά αλλά κατάφερα και ξεκρέμασα τρία μεγάλα οποτε είμαι «χεσμένος» από την χαρά μου. Πολύ κούραση αλλά γεμάτος νέες εμπειρίες! Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε παλικάρια!
View attachment 55752
Η κατανομη της S4 ειναι Χρυσανθε....Ωραιος!!
Αλλα σε φαγαν τα κουνουπια ρε φιλε![]()
Μπράβο Τέλη, καλή συνέχεια, ...Καλημέρα παλικάρια μια πολύ καλή έναρξη για το υδρόβιο με τα φιλαράκια!!!View attachment 55708