Υδρόβια - Παρυδάτια

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
:) Νικο

Νικολη τι εγινε;
Το φοραμε το σωβρακο;
Μας το πηραν;
Το βγαλαμε απ την χαρα μας χεσμενο;
Λεγε ρε :)
Δυστυχώς φέτος τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και δεν κανονίστηκε έναρξη και μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε απίστευτα μιας και από ότι έμαθα όλοι πήραν πουλιά…Για τρυγόνια ήμουν σήμερα και σήκωσα ένα μικρό από το αυλάκι το οποίο μετά από μια πανηγυρική τριάρα έφυγε αλώβητο!

Δυστυχώς φέτος τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και δεν κανονίστηκε έναρξη και μπορώ να πω ότι μου κακοφάνηκε απίστευτα μιας και από ότι έμαθα όλοι πήραν πουλιά…Για τρυγόνια ήμουν σήμερα και σήκωσα ένα μικρό από το αυλάκι το οποίο μετά από μια πανηγυρική τριάρα έφυγε αλώβητο!
Όταν λέω εγώ ότι σε παρασέρνει ο ενθουσιασμός κ πεταγεσαι γρήγορα δεν ακούς... Θα στα μάθω όλα σιγά σιγά :p έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο να πεταχτούμε μια καταδρομική :cool:
Καλή χρονιά υδροβιοι με καλά μπασιματα κ πολλά κρύα... μπράβο σε όσους βγήκαν...

Όταν λέω εγώ ότι σε παρασέρνει ο ενθουσιασμός κ πεταγεσαι γρήγορα δεν ακούς... Θα στα μάθω όλα σιγά σιγά :p έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο να πεταχτούμε μια καταδρομική :cool:
Καλή χρονιά υδροβιοι με καλά μπασιματα κ πολλά κρύα... μπράβο σε όσους βγήκαν...
Συγγνώμη δάσκαλε παιδί είμαι παρασύρθηκα….pray to God. Φέτος θα την κάνουμε καλά να ήμαστε!;)

Καλημέρα στην παρέα. Έναρξη με το φιλαράκι ηγείται του κύνου σήμερα. Τα πουλιά, παρόλο το καλό μάτι που είχαμε τις τελευταίες μέρες, δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε σήμερα. Πιθανόν να μετακινήθηκαν γιατί είχε αρκετά σαρσέλια και σήμερα δεν είδαμε σχεδόν κανένα. Δεν πειράζει όμως μέρες είναι μπροστά μας. Το καλό ήταν ότι είχαμε φέτος μαζί μας τον μεγάλο του γιο 12 χρονών. Έτσι για το μπόλιασμα στα υδρόβια.
Το πλαφ στα μεγάλα έχει άλλη χάρη όμως :) .
Καλή αρχή και τα καλύτερα θα έρθουν από Οκτώβρη Νοέμβρη μαζί με τα κρύα.

Μπραβο παιδες!!!
Και στα επομενα επιτυχιες παντα .shake hands.
Δημητρη
Με ΥΓΕΙΑ το παλικαρακι σου διπλα σας να μαθαινει και να σας ξεπερασει μια μέρα - να τον καμαρωνεις.love.
Νασαι καλά Χρυσανθε... Με υγεια κ σε σας, στην ομορφη Μεγαλόνησο.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη έναρξη στα υδρόβια για εμενα χωρίς να έχω προσδοκίες αφού δεν είχα πρότερη εμπειρία. Πουλιά δεν είχε πολλά αλλά κατάφερα και ξεκρέμασα τρία μεγάλα οποτε είμαι «χεσμένος» από την χαρά μου. Πολύ κούραση αλλά γεμάτος νέες εμπειρίες! Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε παλικάρια!

A08F402A-B55D-40AD-BB0D-F265710DB684.png

Φυσίγγια ιδιογομωση. Όπλο beretta es100 vitoria. Τσοκ 4* μαμά.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη έναρξη στα υδρόβια για εμενα χωρίς να έχω προσδοκίες αφού δεν είχα πρότερη εμπειρία. Πουλιά δεν είχε πολλά αλλά κατάφερα και ξεκρέμασα τρία μεγάλα οποτε είμαι «χεσμένος» από την χαρά μου. Πολύ κούραση αλλά γεμάτος νέες εμπειρίες! Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε παλικάρια!

View attachment 55752

Μπράβο εξαιρετική έναρξη ... και στα ταίρια τους.
Ο Μάνος δεν ήταν μαζί ;

View attachment 55752

Ωραιος!!

Αλλα σε φαγαν τα κουνουπια ρε φιλε .big smile.

Attachments

• 7CB13817-E2C3-4A44-9CEA-F955B8305A01.jpeg
    7CB13817-E2C3-4A44-9CEA-F955B8305A01.jpeg
    112,1 KB · Προβολές: 38

View attachment 55752

Μπράβο Bill.

Καλημέρα στην παρέα. Έναρξη με το φιλαράκι ηγείται του κύνου σήμερα. Τα πουλιά, παρόλο το καλό μάτι που είχαμε τις τελευταίες μέρες, δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε σήμερα. Πιθανόν να μετακινήθηκαν γιατί είχε αρκετά σαρσέλια και σήμερα δεν είδαμε σχεδόν κανένα. Δεν πειράζει όμως μέρες είναι μπροστά μας. Το καλό ήταν ότι είχαμε φέτος μαζί μας τον μεγάλο του γιο 12 χρονών. Έτσι για το μπόλιασμα στα υδρόβια.
Καλημέρα παλικάρια μια πολύ καλή έναρξη για το υδρόβιο με τα φιλαράκια!!!View attachment 55708
Μπραβο ρε παλικαροι. Κωστα - Τελη κανατε ζημια. Ωραιες παρεες - ωραια μερη - ωραια κυνηγια. Να εισαστε παντα γεροι και δυνατοι ν'ανταμωνετε με τις παρεες σας και να περνατε υπεροχα.
Καλη χρονια σε ολους τους βαλτοκυνηγους.

View attachment 55752

Πανο - Βασιλη φοβεροι. Πολλα μπραβο για τις καρπωσεις σας. Ευχομαι αναλογη συνεχεια. Να περνατε καλα παλικαροι.

Back