Μου θύμισε το "Ωωωω ρε μάνα μου" του Γ. Κωνσταντίνου στην ελληνική ταινία. ΕΥΓΕ Πανο. Είστε πολύ ...πάνωΡεπό σήμερα και βγήκα μια βόλτα με τον πατέρα μου κ τον θείο μου, έγινε ωραίο κυνήγι και σήμερα!!
View attachment 55971
Ελα ρε παιχταρα μου!!!!Το 1ο μπεκατσίνι και για εμένα. Τελείως τυχαια συναντηση.....View attachment 56013
Τωρα λογο ανομβριας, θα τα βρεις σε καθαρα καναλια η γρανες που κρατουν υγρασια...κι εγω χθες τυχαια τα βρεικα...καθε χρονο συναντω μπεκατσινια το σεπτεμβρη.Το 1ο μπεκατσίνι και για εμένα. Τελείως τυχαια συναντηση.....View attachment 56013
Ναι!Τωρα λογο ανομβριας, θα τα βρεις σε καθαρα καναλια η γρανες που κρατουν υγρασια...κι εγω χθες τυχαια τα βρεικα...καθε χρονο συναντω μπεκατσινια το σεπτεμβρη.
Κατσε να ψυχαλισει πρωτα ρε....Τι έγινε ρε παιδιά;σας φάγανε τα κουνούπια;;;
Κατσε να ψυχαλισει πρωτα ρε....μη μασάς έτσι είναι μετρημένα τα κεράκια.αμα γεμίσει παντού θα θέλει ψαχτηρι τρελο
Το Αιτολικο απο'κει, λενε κ ξανα λενε, πως εχει παπια μεσα....Ωραίες εικόνες σήμερα. Δυστυχώς παπιά δεν έπαιξαν.
Έχει Κώστα. Να δούμε με την πρώτη κακοκαιρία τι θα γίνει. Όσα ήταν άμαθα, έφαγαν πολύ τουφεκίδι τις πρώτες μέρες και τώρα φυλάγονται και δεν παίζουν. Με παλιόκαιρο πιστεύω θα γίνει παιχνίδι.Το Αιτολικο απο'κει, λενε κ ξανα λενε, πως εχει παπια μεσα....![]()
Φωτογραφιες για κάδρα by Aris!!!!!
Αυτό συμβαίνει όταν έχεις φωτογένεια και ξέρεις πότε σε τραβούν φωτογραφία.
φαγανε πολυ τουφεκιδη το ιδιο και αμβρακικο ,τωρα ειναι ολα μεσα στο απαγορευμενο.Το Αιτολικο απο'κει, λενε κ ξανα λενε, πως εχει παπια μεσα....![]()
Ξεγελιέται και κανένα που θέλει να αυτοκτονήσει και κάνει και καμία περατζάδα και τέλος…Δουλειά θα γίνει τώρα μόνο με ένα χάλασμα του καιρού αλλιώς υπομονή για τα μπασίματα!φαγανε πολυ τουφεκιδη το ιδιο και αμβρακικο ,τωρα ειναι ολα μεσα στο απαγορευμενο.