Υδρόβια - Παρυδάτια

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν έχει χαρακτηριστεί ως υγροβιότοπος ναι‼️βλέπε συνθήκη Ραμσάρ‼️
Στους 11 υγροβοιότοπους της συνθήκης ανήκει η λίμνη Κερκίνη. Εγώ όμως πηγαίνω πολύ πιο κάτω στο Στρυμόνα. Κάποιος Σερραίος θα ξέρει τί ισχύει εκεί.

Στην Ελλάδα 11 υγρότοποι προστατεύονται µέσω της Σύµβασης Ραµσάρ. Αυτοί είναι:

1. Λιµνοθάλασσα Κοτύχι και ∆άσος Στροφυλιάς
  2. Λιµνοθάλασσα Μεσολογγίου
  3. Αµβρακικός Κόλπος
  4. Λίµνη Μικρή Πρέσπα
  5. ∆έλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκµονα και Αλυκή Κίτρους
  6. Λίµνες Κορώνεια και Βόλβη
  7. Λίµνη Κερκίνη
  8. ∆έλτα Νέστου
  9. Λίµνη Βιστωνίδα – Λιµνοθάλασσα Πόρτο Λάγος
  10. Λίµνη Ισµαρίδα και σύµπλεγµα λιµνοθαλασσών Θράκης
  11. ∆έλτα Έβρου
https://hikingexperience.gr/ygrotopoi/

Στους 11 υγροβοιότοπους της συνθήκης ανήκει η λίμνη Κερκίνη. Εγώ όμως πηγαίνω πολύ πιο κάτω στο Στρυμόνα. Κάποιος Σερραίος θα ξέρει τί ισχύει εκεί.

Αν δεν έχουμε Σερραίο....τηλ στη θυροφυλακη‼️

Μη μασας καποι εδω μεσα σκωτονουν πιο καλα και απο μολυβι με ατσαλινα 60_70 μετρα μετα καπιος ειπε με στιχεια οτι τελεικα με χαρη ηταν 45 αλλα δε ξαναφανικαν απο τοτε για να τους ρωτησεις τη φυσίγγια ηταν αυτα αχαχαχαχα

Μια ερώτηση παλικάρια γιατί το παπί δεν το ξέρω και το κυνηγάω πολύ περιστασιακα και λίγο.

Χθες μου έστειλε βιντεακι φίλος με πολλά παπια που ήταν σε ενα χωράφι και έτρωγαν.
Η ώρα ήταν απόγευμα νωρίς πολύ πριν το σούρουπο.

Πολλά πουλιά σηκώθηκαν.
Είναι καινούρια;
Μπήκαν τώρα; (αυτός λέει ναι γιατί δεν τα είδε τος προηγούμενες μέρες).
Μήπως ειναι νωρις για μπάσιμο;

Μια ερώτηση παλικάρια γιατί το παπί δεν το ξέρω και το κυνηγάω πολύ περιστασιακα και λίγο.

Χθες μου έστειλε βιντεακι φίλος με πολλά παπια που ήταν σε ενα χωράφι και έτρωγαν.
Η ώρα ήταν απόγευμα νωρίς πολύ πριν το σούρουπο.

Πολλά πουλιά σηκώθηκαν.
Είναι καινούρια;
Μπήκαν τώρα; (αυτός λέει ναι γιατί δεν τα είδε τος προηγούμενες μέρες).
Μήπως ειναι νωρις για μπάσιμο;
Μετακίνηση για τροφή.., από αρχές του αλλου μήνα σιγά σιγά μπασίματα

Καλημέρα στην παρέα. Τι γίνεται κανένας δεν θα κάνει έναρξη στον βάλτο? Κοιμήθηκε το θέμα
Αν δεν βρεξει καλά, να γεμισουν νερο οι γκιολες, παπι στα χωραφια δεν βλεπουμε...
(στα μεροι που παω εγω εννοω) διοτι δεν κυνηγαω σε λιμνη...

Καλημέρα στην παρέα. Τι γίνεται κανένας δεν θα κάνει έναρξη στον βάλτο? Κοιμήθηκε το θέμα
Καλημέρα συνάδελφε. Προσωπικά, αύριο μεσημέρι μόλις πάρω το παιδί από το σχολείο, αναχωρώ. Όλοι μου λένε, τι θα κάνεις τόσες ώρες μόνος μέχρι να ξημερώσει, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Το περιμένω πως και πως.

Καλημέρα συνάδελφε. Προσωπικά, αύριο μεσημέρι μόλις πάρω το παιδί από το σχολείο, αναχωρώ. Όλοι μου λένε, τι θα κάνεις τόσες ώρες μόνος μέχρι να ξημερώσει, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Το περιμένω πως και πως.
παρε και την κουνουπιερα μαζι και μην μασας τιποτα!

παρε και την κουνουπιερα μαζι και μην μασας τιποτα!
Δύο ματσάκια βασιλικό μαζί στο αυτοκίνητο και με λίγο τρίψιμο, γλυτώνεις πολύ πράμα. Ούτως η άλλος, η διανυκτέρευση θα γίνει στο αυτοκίνητο, οπότε θα υπάρχει προστασία.

Back