Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Nικο ειδα μεσα στην καλυβα πως υπαρχουν φωτο απο κυνηγια..αν εχεις διαφορες παλιες δεκαετιας 90 κ πισω ανεβασετε να τις δουμε..ισως βρεις κ στις αλλες καλυβες..
ok απο εβδομαδα θα δω τι θα κανω
η θα κοιταξω να δω απο τα αρχεια που εχω...
οι πιο παλαιες δικες μου ειναι απο το 1988 αλλα εχω και απο το 1964 του πατερα μου μερικες

Mια αναπαντεχα ομορφη εβδομαδα περασαμε στο Δ του εβρου αφου ο καιρος σε προδιαθετε για ψαρεμα, το μυαλο ηταν στις ζημιες που ειχαν γινει απο τις περσινες πλυμμηρες και η τυχη οπως αποδειχθηκε με το μερος μας...
Δεν μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου κουρασμενος μετα απο το μεγαλο ταξιδι οταν καθισα το σουρουπο, εκανα το σταυρο μου που ημουν εκει κ με το που εκανε να γυρει ο ηλιος αρχισαν τα πρασινα να βγαινουν ενα με τα αρμιρικια...
Ο νοτιας οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ηταν αρκετος για να τα κοντραρει ωραια και να μας χαρισει δυο ωραια ημερησια με ζεστη κ το κοντομανικο... Ειναι υποθεση να ξεκινας τη μερα σου κ το χαραμα να εχεις 6-7 πρασινα μπροστα σου...
Ωραιες εικονες...
Ο νοτιας ηταν ψευτικος κ τα νερα δεν ανεβηκαν πολυ, τα πουλία ήταν ησυχα και αν κ ηταν σε συγκεκριμενα μερη δεν ελεγαν να τα εγκαταλειψουν...
Ολα τα παπια πρασινα... Τα σφυριχταρια κ τα σαρσελια που υπηρχαν στα σουζια δεν πεταγαν καθολου...
Γυρισε ενας χαζοβοριας δυο μερες και τα ξανακουνησε λιγο σε συνδυασμο με μια ομιχλη που μετα το χαραμα σκεπαζε ολο το ποταμι... Οταν την εσβηνε ο ηλιος, τα πουλια επαιζαν ωραια... Τις τελευταιες μερες φανηκαν κ παλι φρεσκα παπια αλλα δεν κυκλοφορησαν ιδιαιτερα... Πηραμε μερικα ψαλιδια και σφυριχταρια ενω υπηρχαν και κυνηγοπαπιες... Οι κουταλαδες και τα σαρσελια δεν μας εκαναν την τιμη...
Ωραια απογευματινα ειχε, τα πρασινα εβγαιναν σχετικα νωρις και κοντραραν ωραια τον αερα... Αρκετοι ντουμπλεδες ομορφυναν τις αφηγησεις της παρεας...
Ειναι καμια φορα να σε θελει, με κοντομανικο κ οστρια κ ο απολογισμος ηταν απο τους καλυτερους μας, το χαρηκαμε...
Με υγεια κ στην επομενη φορα...

Νικο η αληθεια ειναι οτι σε μελετησαμε αρκετες φορες να σε ειδοποιησουμε για ενα τσιπουρο αλλα οι δουλειες που επρεπε να γινουν ηταν παρα πολλες κ οι ωρες της ημερας λιγες, ο χρονος περναγε νερο... :(

Νικο η αληθεια ειναι οτι σε μελετησαμε αρκετες φορες να σε ειδοποιησουμε για ενα τσιπουρο αλλα οι δουλειες που επρεπε να γινουν ηταν παρα πολλες κ οι ωρες της ημερας λιγες, ο χρονος περναγε νερο... :(
την επομενη φορα φιλε μου αρη....

Μπραβο Αρι οπως παντα απολαυστικος, ο Γιωργος εκανε τον μαγειρα καθε μερα?

Ολοι καπου πρεπει να συνεισφερουν... .love.
Γεροι να ειμαστε παλικαρια να μπορουμε να κανουμε πραγματα που αγαπαμε να ξεφευγει λιγο το μυαλο μας... Νερο περναει ο χρονος οταν περνας καλα, μπαινεις σε εναν αλλο ρυθμο επανω, για ποτε ξεφορτωσαμε τα πραγματα κ ποτε ηρθε η ωρα που τα ξαναμαζεψαμε, πραγματικα αυτη τη φορα δεν το καταλαβα καθολου... Νομιζω οτι τελειωσε πιο γρηγορα απο καθε προηγουμενη φορα... :(

Ολοι καπου πρεπει να συνεισφερουν... .love.
Γεροι να ειμαστε παλικαρια να μπορουμε να κανουμε πραγματα που αγαπαμε να ξεφευγει λιγο το μυαλο μας... Νερο περναει ο χρονος οταν περνας καλα, μπαινεις σε εναν αλλο ρυθμο επανω, για ποτε ξεφορτωσαμε τα πραγματα κ ποτε ηρθε η ωρα που τα ξαναμαζεψαμε, πραγματικα αυτη τη φορα δεν το καταλαβα καθολου... Νομιζω οτι τελειωσε πιο γρηγορα απο καθε προηγουμενη φορα... :(
Φίλε δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα όταν περνάς καλά...Οι μέρες περνάνε σαν τα δευτερόλεπτα

Μπράβο Άρη σε εσένα και την παρέα σου. Μαγευτικές εικόνες! Να είστε πάντα καλά και να κάνετε τα γούστα σας ώστε να ρίχνουμε και εμείς ένα βλέφαρο που δεν έχουμε τη δυνατότητα να ανέβουμε και να κάνουμε τέτοια κυνήγια

Τελη μολις στρωσουν πες μου να σου ερθω
Έγινε φιλαράκι λίγο να κόψει η βροχή και θα πέσουν καρτερία να δούμε τι γίνεται έχω ήδη στο μυαλό μου 2 σταμπαρισμενα σημεία πιθανά να δώσουν πουλιά αλλά θέλω να δω τι γίνεται και σε άλλα μέρη τις βαλτας και όχι μόνο στα δικά μου που είδα τώρα

Έγινε φιλαράκι λίγο να κόψει η βροχή και θα πέσουν καρτερία να δούμε τι γίνεται έχω ήδη στο μυαλό μου 2 σταμπαρισμενα σημεία πιθανά να δώσουν πουλιά αλλά θέλω να δω τι γίνεται και σε άλλα μέρη τις βαλτας και όχι μόνο στα δικά μου που είδα τώρα
σημερα που περασα απο τα μερη σας εριχνε κανταρια και το πρωι και το μεσημερι....
θα γεμισουνε ολες οι λακες και τα χωραφια.
απο αλεξανδρουπολη τωρα αρχισε κατα τις 15κ30 η βροχη.....αλλα βροχηηηηηηηηη

Πήγα πάλι μια βόλτα τα νερά σε άνοδο με πέρασε ένα κοπαδακι 18-20 κιρκιρια αλλά υπολόγισα ότι ήταν πάνω από 70 μέτρα και έτσι δεν σήκωσα όπλο έπειτα με ξανά πέρασε λίγο στα πλάγια και πάλι ψηλωμενο δεν έλεγε να χαμηλώσει .......όπως προβλέπω τα νερά θα ανέβουν πολύ ακόμα.....πήρε και η μποτα νερό κάπου στα κολομερια χαχα παρόλο που είχα βρει ότι επερνε από την ραφή και την εραψα και την κόλλησα πάλι από κάπου εκεί περνει αύριο θα την δω μήπως μπορέσω να την κάνω αύτα απο εμένα παλικάρια!!!!!

Πήγα πάλι μια βόλτα τα νερά σε άνοδο με πέρασε ένα κοπαδακι 18-20 κιρκιρια αλλά υπολόγισα ότι ήταν πάνω από 70 μέτρα και έτσι δεν σήκωσα όπλο έπειτα με ξανά πέρασε λίγο στα πλάγια και πάλι ψηλωμενο δεν έλεγε να χαμηλώσει .......όπως προβλέπω τα νερά θα ανέβουν πολύ ακόμα.....πήρε και η μποτα νερό κάπου στα κολομερια χαχα παρόλο που είχα βρει ότι επερνε από την ραφή και την εραψα και την κόλλησα πάλι από κάπου εκεί περνει αύριο θα την δω μήπως μπορέσω να την κάνω αύτα απο εμένα παλικάρια!!!!!
αντε τελη σιγα σιγα θα αρχιζεις να τα ψιλοροκανιζεις.

αντε τελη σιγα σιγα θα αρχιζεις να τα ψιλοροκανιζεις.
Έτσι ελπίζω φίλε θα δούμε γιατί ανεβαίνουν πολύ τα νερά και ακόμα βρέχει .....στο τέλος από το σπίτι θα τα βαράω με τόσο νερό ήδη από το μπαλκόνι μου στο 1.5 χιλιόμετρο βλέπω τα νερά στον κάμπο χεχε .sarcastic.

Και ένα πανοραμικό βιντεάκι από το μέρος που θα κυνηγήσουμε και μια χρονιά για πάνω από μήνα γιατί ως συνήθως έπιανε νερά κατά τον Ιανουάριο
Και εδώ ένα ωραίο καλαμπόκι που έβγαλα στην διαδρομή ;)
6552

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back