Εντάξει είδες καλημάνες....Σήμερα είδα της πρώτες καλημανες σε μια τριφύλλια άιντε καλό χειμώνα χεχε![]()
Έρχεται τέλη Νοεμβρίου φίλε μου ετοιμάσουΕντάξει είδες καλημάνες....
Αλλά που τν είδες το χειμώνα ρε...;;;
Εδώ έχουν αρχίσει κ στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα,ενώ ακόμη σκοτώνουμε κουνούπια.....![]()
![]()
Έρχεται τέλη Νοεμβρίου φίλε μου ετοιμάσου
Ελα πες την αλήθεια αυτό με τα κουνούπια το είδες στο FB χεχε![]()
tωρα απο εβδομαδα θα το πιασω ζεστα και ελπιζω να ταιριαξει και να ανεβασω φωτο....αλλα και να μην ταιριαξει θα βγαλω φωτο απο το δελτα.Nα είναι καλά όλα τα παιδιά που ανεβάζουν καμιά φωτογραφία με πουλιά και φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας.Σήμερα είδα στη γειτονιά μια πασχαλιά πάει για ανθοφορία .
![]()
Nικο ειδα μεσα στην καλυβα πως υπαρχουν φωτο απο κυνηγια..αν εχεις διαφορες παλιες δεκαετιας 90 κ πισω ανεβασετε να τις δουμε..ισως βρεις κ στις αλλες καλυβες..tωρα απο εβδομαδα θα το πιασω ζεστα και ελπιζω να ταιριαξει και να ανεβασω φωτο....αλλα και να μην ταιριαξει θα βγαλω φωτο απο το δελτα.
Nα είσαι καλά Αρη , και εσύ και η παρέα σου , και σε ευχαριστω για αυτήν την όμορφη βόλτα στο δέλτα , που μαλλον εγώ όπως ίσως και άλλοι φίλοι μέσα από αυτό το φόρουμ μπορούμε και το ζούμε έστω και έτσι μέσα από τις πανέμορφες αυτές φωτογραφίες . Να ειστε καλά και πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές .