Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
IMGP0038.jpg

Σήμερα είδα της πρώτες καλημανες σε μια τριφύλλια άιντε καλό χειμώνα χεχε .sarcastic.
Εντάξει είδες καλημάνες....
Αλλά που τν είδες το χειμώνα ρε...;;;
Εδώ έχουν αρχίσει κ στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα,ενώ ακόμη σκοτώνουμε κουνούπια..... .sarcastic. .sarcastic.

Εντάξει είδες καλημάνες....
Αλλά που τν είδες το χειμώνα ρε...;;;
Εδώ έχουν αρχίσει κ στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα,ενώ ακόμη σκοτώνουμε κουνούπια..... .sarcastic. .sarcastic.
Έρχεται τέλη Νοεμβρίου φίλε μου ετοιμάσου ;)
Ελα πες την αλήθεια αυτό με τα κουνούπια το είδες στο FB χεχε.vert funny.

Nα είναι καλά όλα τα παιδιά που ανεβάζουν καμιά φωτογραφία με πουλιά και φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας. .well done. Σήμερα είδα στη γειτονιά μια πασχαλιά πάει για ανθοφορία .:oops:
tωρα απο εβδομαδα θα το πιασω ζεστα και ελπιζω να ταιριαξει και να ανεβασω φωτο....αλλα και να μην ταιριαξει θα βγαλω φωτο απο το δελτα.

tωρα απο εβδομαδα θα το πιασω ζεστα και ελπιζω να ταιριαξει και να ανεβασω φωτο....αλλα και να μην ταιριαξει θα βγαλω φωτο απο το δελτα.
Nικο ειδα μεσα στην καλυβα πως υπαρχουν φωτο απο κυνηγια..αν εχεις διαφορες παλιες δεκαετιας 90 κ πισω ανεβασετε να τις δουμε..ισως βρεις κ στις αλλες καλυβες..

Last edited:
Mια αναπαντεχα ομορφη εβδομαδα περασαμε στο Δ του εβρου αφου ο καιρος σε προδιαθετε για ψαρεμα, το μυαλο ηταν στις ζημιες που ειχαν γινει απο τις περσινες πλυμμηρες και η τυχη οπως αποδειχθηκε με το μερος μας...
Δεν μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου κουρασμενος μετα απο το μεγαλο ταξιδι οταν καθισα το σουρουπο, εκανα το σταυρο μου που ημουν εκει κ με το που εκανε να γυρει ο ηλιος αρχισαν τα πρασινα να βγαινουν ενα με τα αρμιρικια...
Ο νοτιας οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ηταν αρκετος για να τα κοντραρει ωραια και να μας χαρισει δυο ωραια ημερησια με ζεστη κ το κοντομανικο... Ειναι υποθεση να ξεκινας τη μερα σου κ το χαραμα να εχεις 6-7 πρασινα μπροστα σου...
Ωραιες εικονες...
Ο νοτιας ηταν ψευτικος κ τα νερα δεν ανεβηκαν πολυ, τα πουλία ήταν ησυχα και αν κ ηταν σε συγκεκριμενα μερη δεν ελεγαν να τα εγκαταλειψουν...
Ολα τα παπια πρασινα... Τα σφυριχταρια κ τα σαρσελια που υπηρχαν στα σουζια δεν πεταγαν καθολου...
Γυρισε ενας χαζοβοριας δυο μερες και τα ξανακουνησε λιγο σε συνδυασμο με μια ομιχλη που μετα το χαραμα σκεπαζε ολο το ποταμι... Οταν την εσβηνε ο ηλιος, τα πουλια επαιζαν ωραια... Τις τελευταιες μερες φανηκαν κ παλι φρεσκα παπια αλλα δεν κυκλοφορησαν ιδιαιτερα... Πηραμε μερικα ψαλιδια και σφυριχταρια ενω υπηρχαν και κυνηγοπαπιες... Οι κουταλαδες και τα σαρσελια δεν μας εκαναν την τιμη...
Ωραια απογευματινα ειχε, τα πρασινα εβγαιναν σχετικα νωρις και κοντραραν ωραια τον αερα... Αρκετοι ντουμπλεδες ομορφυναν τις αφηγησεις της παρεας...
Ειναι καμια φορα να σε θελει, με κοντομανικο κ οστρια κ ο απολογισμος ηταν απο τους καλυτερους μας, το χαρηκαμε...
Με υγεια κ στην επομενη φορα...

Νικο η αληθεια ειναι οτι σε μελετησαμε αρκετες φορες να σε ειδοποιησουμε για ενα τσιπουρο αλλα οι δουλειες που επρεπε να γινουν ηταν παρα πολλες κ οι ωρες της ημερας λιγες, ο χρονος περναγε νερο... :(

Ευχαριστουμε, δεν ειχε πολλες φωτογραφιες αυτη τη φορα γιατι η εστιαση του φακου μου εκανε νουμερα, δεν εχει περασει κ λιγα στα κυνηγια...
Η υγρασια αυτη τη φορα ηταν το κατι αλλο... Ο νοτιας εφερνε ενα πραγμα σαν σιροπι αλατονερου κ μας εκανε ολους να κολλαμε... Οπλα, χερια, ρουχα, ολα...

Nα είσαι καλά Αρη , και εσύ και η παρέα σου , και σε ευχαριστω για αυτήν την όμορφη βόλτα στο δέλτα , που μαλλον εγώ όπως ίσως και άλλοι φίλοι μέσα από αυτό το φόρουμ μπορούμε και το ζούμε έστω και έτσι μέσα από τις πανέμορφες αυτές φωτογραφίες . Να ειστε καλά και πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές . .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back