Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βολτούλα απογευματινή από τις 15:00 ως τις 17:30 για ορτύκια....Σήκωσα εγώ 5 με ένα φτερό όλα μαζί .hair. ενώ η σκύλα δν είχε περάσει ακόμη από εκεί....Δν τα τουφέκισα....Έπειτα από λίγο σήκωσε ένα η Ria καθώς έτρεχε (αφερμάριστο) αλλά πάλι δν το τουφέκισα....ας το κυνήγησε...

Στη συνέχεια κάναμε δύο μεμονομένες φέρμες σε μπεκατσίνια και τα πήραμε και τα δύο μονοτούφεκα....;):D

View attachment 6553
View attachment 6555

Όπλο Rizzini Hombra
Φυσίγγι ιδιογόμωση ΜΒ32 30gr No:9,5...:p
.bravo. Κώστα και μόνο η βόλτα με την παρέα σου αρκεί .well done.

IMGP0061.jpg
Μπράβο σας , έτσι πάντα να έχετε ωραίες στιγμές παλικάρια ..well done.

Aντε Τέλη τελική ευθεια είσαι !!! .well done.Θα γίνει καλό .soc. το γήπεδο είναι ωραίο .bravo. μόνο να μας έχεις ζωντανή αναμετάδοση έτσι να .exciting. και μεις μαζί σου .
Όσο ωραίο φαίνεται αλλά τόσο επικίνδυνο είναι το συγκεκριμένο μέρος ίσως από τους ποίο επικίνδυνους βάλτο τόπους!!!!

Μπραβο παιχτουρες!!!! .shake hands.Ηρθε ο dim και εφερε γουρι...για να μη λετε μερικοι οτι ειναι κατσικοποδαρος... .sarcastic.
Τι γούρι έφερε? Δεν ακούς? Εδώ λέει ξεκόλλησε το δαχτυλίδι της κάνης του Νίκου... Ω ρε φίλε μου, Ω ρε φίλε... Λαίλαπα ο ζωλο .love.
Μπράβο παλικάρια, να περνάτε όμορφα!!!

Όσο ωραίο φαίνεται αλλά τόσο επικίνδυνο είναι το συγκεκριμένο μέρος ίσως από τους ποίο επικίνδυνους βάλτο τόπους!!!!
Τότε φίλε πέρα από το να προσέχεις , θα σου πω και οτι του φοβητσιάρη μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Καλό είναι κάποιες φορές να το θυμόμαστε ;)

ελα απο εδω φιλε μου να δεις ζορικα μερη και επικινδυνα.
με περιορισμενη προσβαση...;)

Τότε φίλε πέρα από το να προσέχεις , θα σου πω και οτι του φοβητσιάρη μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Καλό είναι κάποιες φορές να το θυμόμαστε ;)
Σύμφωνο για αυτό πάντα μπαίνουμε ντουέτο και στο καρτέρι ακόμα......το κακό είναι ότι η περιοχή έχει τα λεγόμενα σχήσματα η τρύπες που λόγο του εδάφους ( τύρφη ) φτάνουν σε βάθος 250-300 μέτρα σύμφωνα με μετρήσεις ειδικών και αν έχει νερό δεν φαίνονται θέλει να περπατάς σε σημείο που ξέρεις και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο

ελα απο εδω φιλε μου να δεις ζορικα μερη και επικινδυνα.
με περιορισμενη προσβαση...;)
Χαχαχα τα ξέρω τα μέρη σας λίγο σαν την Κόλο τύρφη εδώ δεν έχει πουθενά είναι περίεργο μέρος αν δεν το περπατήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις εκεί που είσαι γόνατο στο επόμενο βήμα πνιγεσαι

Χαχαχα τα ξέρω τα μέρη σας λίγο σαν την Κόλο τύρφη εδώ δεν έχει πουθενά είναι περίεργο μέρος αν δεν το περπατήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις εκεί που είσαι γόνατο στο επόμενο βήμα πνιγεσαι
γαμ@@ενο μερος....
μπλουμ και μεσα;

γαμ@@ενο μερος....
μπλουμ και μεσα;
Ναι αυτό ακριβώς έχει χαθεί και τρακτέρ ολόκληρο παλαιότερα έπεσε σε μεγάλο ευτυχώς πρόλαβε βγήκε ο άνθρωπος.....για αυτό θέλω να φτιάξω μια πλάβα να κινούμαι ελεύθερα

εγω λεω μονο οπου πατας...
και οχι μονος....
μονος ουτε στον παραδεισο.bravo.
Έχω μπει και μόνος με ρίσκο βέβαια αλλά λόγω ότι έχω χωράφια ξέρω που περίπου έχει τρύπες το κακο ανοίγουν καμία φορά καινούργιες τρύπες όταν έχει νερό εκεί είναι το πρόβλημα

Και ένα πανοραμικό βιντεάκι από το μέρος που θα κυνηγήσουμε και μια χρονιά για πάνω από μήνα γιατί ως συνήθως έπιανε νερά κατά τον Ιανουάριο
Και εδώ ένα ωραίο καλαμπόκι που έβγαλα στην διαδρομή ;)
View attachment 6552
καλα οι μαλακες βλεπω στο 2κ47 εχουνε κανει γεφυρα με τρυπες για τα νερα;;;;;;;φ300 ....τρυπες;;;;;;;;;;αντι να εχει ανοιγμα μεγαλο απο κατω;και οι 3 ειναι βουλωμενες;τι περιμενουνε ;;;να κοψει το νερο τον δρομο και να πνιγει κανενας;;;;;;το ποσο γρηγορα το νερο κοβει τον δρομο δεν το ξερουνε;;;;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ πρεπει να πνιγει καποιος για να κανουνε κατι....
γαμω την ελλαδα μας.....

Status
Not open for further replies.
Back